Πού μπορείτε να γιορτάσετε την ημέρα των ευχαριστιών όπως ένας προσκυνητής

Περάστε την ημέρα των ευχαριστιών όπου συνέβη η πρώτη ιστορική συγκέντρωση στο Πλύμουθ, περίπου 45 λεπτά με το αυτοκίνητο νότια της Βοστώνης.

Οποιοδήποτε χρόνο, μπορείτε να εξερευνήσετε το Plimoth Plantation, ένα μουσείο ιστορίας ζωντανών, όπου οι κοσμοπολίτιστοι ηθοποιοί περιγράφουν πώς έμειναν οι πρώτοι άποικοι το έτος 1627. Στην προκυμαία μπορείτε να πάτε στο πλοίο το Mayflower II , ένα πλήρες αντίγραφο του αρχικού Mayflower, και επισκεφθείτε το Wampanoag Homesite, ένα υπαίθριο ζωγραφικό ιστορικό εκδήλωση ενός ιθαγενή οικισμού του 17ου αιώνα.

Αλλά ο Νοέμβριος είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για να επισκεφθείτε το Plymouth, χάρη σε μια ετήσια επετειακή γιορτή των Ευχαριστιών που φέρνει την ιστορία στη ζωή.

Σαββατοκύριακο πριν από τις ευχαριστίες - 17-19 Νοεμβρίου 2017

Ελάτε το Σαββατοκύριακο πριν από τις Ευχαριστίες για την ετήσια γιορτή των Ευχαριστιών του Plymouth. Τρεις μέρες δραστηριοτήτων περιλαμβάνουν μια παρέλαση, συναυλίες, δραστηριότητες στη θάλασσα και ένα φεστιβάλ τροφίμων εστιασμένο στα καλύτερα πιάτα της Νέας Αγγλίας. Η AOL ονόμασε την παρέλαση του Plymouth την παρέλαση των ευχαριστιών νούμερο ένα στο έθνος.

Ευχαριστιών - 19-25 Νοεμβρίου, 2017

Μαζί με τις δραστηριότητες στο Plimoth Plantation και το Mayflower II , υπάρχουν πολλά ειδικά εστιατόρια, όπως:

Εξερευνήστε τις επιλογές ξενοδοχείων στο Πλύμουθ