Επισκεφθείτε το Κτήριο του Καπιτώνα του Αρκάνσας

Οδηγός για αυτό το ιστορικό ορόσημα Αρκάνσας

Το Αρκάνσας έχει μια πλούσια ιστορία και το νεοκλασικό κτίριο του κεφαλαίου μας δεν αποτελεί εξαίρεση. Το Κρατικό Κεφάλαιο του Αρκάνσας κατασκευάστηκε μεταξύ 1899 και 1915 στο χώρο του παλιού κρατικού σωφρονιστικού σώματος. Η εργασία της φυλακής χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή του. Στοιχεία της πρωτεύουσας ήρθαν από όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, συμπεριλαμβανομένης μιας σκάλας από την Αλαμπάμα, του μαρμάρου από το Βερμόντ και κολώνες από το Κολοράντο. Κάποια από τα ασβεστόλιθο για το εξωτερικό ήταν λατομείο κοντά Batesville.

Οι μπροστινές πόρτες εισόδου είναι κατασκευασμένες από χαλκό και έχουν ύψος 10 μέτρα (3 μέτρα), πάχους 4 εκατοστών (10 εκατοστά) και αγοράστηκαν από την Tiffany's στη Νέα Υόρκη για $ 10.000.

Το κτίριο του κεφαλαίου είναι 230 μέτρα ψηλό με κυκλικό κεντρικό πύργο τυμπάνων που καλύπτεται με θόλο και τρούλο. Ο τρούλος καλύπτεται από φύλλα χρυσού. Το κτίριο σχεδιάστηκε από τους αρχιτέκτονες George Mann και Cass Gilbert ως αντίγραφο του αμερικανικού καπιταλισμού και έχει χρησιμοποιηθεί σε πολλές ταινίες ως stand-in. Το έργο ξεπέρασε τον προϋπολογισμό του 1 εκατομμυρίου δολαρίων, το ολοκληρωμένο Capitol κοστίζει σχεδόν 2,3 εκατομμύρια δολάρια.

Είναι ενδιαφέρον ότι ο George Mann άρχισε να κατασκευάζει το έργο και είχε πολύ φιλόδοξα σχέδια για το Capitol και τους λόγους. Το όραμά του για τον εξωτερικό θόλο και τους λόφους μπορεί να δει σε αναπαραγωγές των σχεδίων του σε όλη τη ροτόντα του πρώτου ορόφου. Είναι λίγο πιο περίεργο από την τρέχουσα μορφή του Καπιτώλιο. Το έργο του Capitol ολοκληρώθηκε από τον Cass Gilbert και έκανε σημαντικές αλλαγές στα αρχικά σχέδια του Mann.

Το Καπιτώλιο λειτουργεί ως γραφείο εργασίας για τον κυβερνήτη του Αρκάνσας και πολλά άλλα κυβερνητικά γραφεία. Στο κτίριο στεγάζονται έξι από τα επτά συνταγματικά γραφεία και τα επιμελητήρια της Βουλής και της Γερουσίας. Το Ανώτατο Δικαστήριο του Αρκάνσας χρησιμοποίησε κάποτε το κτίριο, αλλά τα δικαστήρια βρίσκονται τώρα στο 625 Marshall Street, Little Rock , Αρκάνσας.

Μπορείτε να δείτε τα παλιά επιμελητήρια και την αίθουσα υποδοχής του Κυβερνήτη σε μια περιήγηση στο Καπιτώλιο. Οι πολίτες καλούνται επίσης στους χώρους προβολής να δουν το Σώμα και τη Γερουσία όταν βρίσκεται σε συνεδρίαση.

Στην περιοχή υπάρχουν αρκετά μνημεία, όπως μνημεία για βετεράνους, αστυνομικούς, συμμαχικούς στρατιώτες, συμμαχικές γυναίκες, στρατιωτικό κάτοχο πολέμου και πολιτικό μνημείο για το Little Rock Nine.

Που:

Το Capitol Building βρίσκεται στην λεωφόρο Capitol στο κέντρο του Little Rock. Βρίσκεται στη διασταύρωση της λεωφόρου Woodlane και της λεωφόρου Capitol. Δεν μπορείτε να το χάσετε. Μπορείτε να περπατήσετε εκεί από την περιοχή του River River, αλλά είναι καλύτερα να οδηγείτε.

Ώρες Λειτουργίας / Επαφή:

Το Κτήριο Capitol του κράτους είναι ανοικτό για το κοινό από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 7 π.μ. έως τις 5 μ.μ. (αν και κάποια τμήματα ανοίγουν αργότερα το πρωί) και τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ. Μπορείτε να κάνετε μια ξενάγηση ή απλά να περπατήσετε μέσα από τον εαυτό σας. Οι δωρεάν προγραμματισμένες εκδρομές στο Capitol Building προσφέρονται καθημερινά μεταξύ 9 π.μ. και 3 μ.μ. Καλέστε 501-682-5080 για περισσότερες πληροφορίες ή για να κανονίσετε μια ιδιωτική περιήγηση.

Δικτυακός τόπος:

http://www.sos.arkansas.gov/stateCapitolInfo/Pages/default.aspx
Ο ιστότοπος του Υπουργού Εξωτερικών προσφέρει εικονικές περιηγήσεις στο Καπιτώλιο.

Το Δημαρχείο του Αρκάνσας διαθέτει δωρεάν Wi-Fi.

Αν πρόκειται να επισκεφθείτε το Little Rock, θα πρέπει να δείτε τουλάχιστον το εξωτερικό του κτιρίου Arkansas Capitol. Όχι μόνο είναι όμορφο, αλλά η ιστορία έγινε εκεί. Ο Μπιλ Κλίντον κάποτε υπηρέτησε ως κυβερνήτης σε αυτό το κτίριο. Σύντομα την ώρα; Κάντε μια περιήγηση στο εσωτερικό του Old State House και θαυμάστε την πρωτεύουσα από έξω. Το σπίτι της Παλαιάς Πολιτείας έχει πολύ πιο ενδιαφέροντα εκθέματα, αλλά το εσωτερικό δεν είναι τόσο περίτεχνα. Είναι διασκεδαστικό και δωρεάν αν ψάχνετε να μάθετε μια μικρή ιστορία του Αρκάνσας. Η πρωτεύουσα του Αρκάνσας είναι πολύ ωραίο να επισκεφθείτε τα Χριστούγεννα.

Το σπίτι της Παλαιάς Πολιτείας

Το Little Rock φιλοξενεί επίσης την πρωτεύουσα πρωτεύουσα του Αρκάνσας και την αρχαιότερη πρωτεύουσα που επιβιώνει δυτικά του ποταμού Μισισιπή. Έχετε ακούσει την επανάσταση του Αρκάνσας; Ο πόλεμος Brooks-Baxter είχε δύο πολιτικούς που αγωνίστηκαν για τον έλεγχο του Αρκάνσας, με ένα κανόνα.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα γι 'αυτό στην ιστοσελίδα του Old State House.