Τοπικά αγροκτήματα του Αρκάνσας: Φάτε μικρά και τοπικά

Η άνοιξη και το καλοκαίρι είναι οι καλύτεροι χρόνοι για φαγητό στο Αρκάνσας. Οι τοπικές αγορές αγροτών και ακόμη και ορισμένα τοπικά παντοπωλεία είναι γεμάτα με το Αρκάνσας παράγουν και είναι μερικά από τα καλύτερα γευστικά προϊόντα που θα φάτε ποτέ. Το Αρκάνσας είναι ένα γεωργικό κράτος και έχουμε πολλές μικρές πτώσεις που παράγουν εξαιρετική παραγωγή στο Αρκάνσας. Η αγορά από μικρές τοπικές εκμεταλλεύσεις σας επιτρέπει να φάτε την εποχή. Η κατανάλωση της εποχής σημαίνει συνήθως πιο γευστικά τρόφιμα.

Απλά σκεφτείτε τις ντομάτες φρέσκες από το αμπέλι έναντι των ντοματών το Δεκέμβριο. Τα λαχανικά έχουν συνήθως περισσότερες θρεπτικές ουσίες όταν τρώγονται σε εποχή. Βοηθά επίσης στη στήριξη μικρών τοπικών εκμεταλλεύσεων που βοηθούν στη διατήρηση των αγροτών του Αρκάνσας. Τα μαύρα μήλα του Αρκάνσας, οι ντομάτες κληρονομιάς, τα σταφύλια από μανταρίνι, οι φράουλες, τα καρπούζια είναι από τα προϊόντα του Αρκάνσας.

Τα παρακάτω είναι μερικά από τα μεγαλύτερα και δημοφιλέστερα τοπικά αγροκτήματα όπου μπορείτε να βρείτε προϊόντα που μπορείτε είτε να επιλέξετε είτε να αγοράσετε. Μπορείτε να βρείτε πολλά από αυτά σε μια τοπική αγορά αγροτών .

Ολλανδικά κατώτατα αγροκτήματα

Ένα από τα δημοφιλέστερα κεντρικά αγροκτήματα του Αρκάνσας, ειδικά για τις φράουλες, είναι οι Κάτω Χώρες των Κάτω Χωρών. Τα μούρα και άλλα προϊόντα τους πωλούνται προ-συλλεχθέντα στο Holland Bottom Farm Produce Stand. Έχουν επίσης βατόμουρα, βατόμουρα, κρεμμύδια, κολοκυθάκια, ντομάτες, αγγούρια, γλυκό καλαμπόκι, πιπεριές, μπιζέλια και ομπρά, ανάλογα με την εποχή. Η εποχή φράουλα είναι λίγες μόνο εβδομάδες και είναι αρκετά απασχολημένοι κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν.

Cabot είναι γνωστή για τις μεγάλες φράουλες τους.

Το Holland Bottom Farms βρίσκεται στο 1255 Bill Foster Memorial Hwy (Ark State 321) στο Cabot, AR 72023.

Βόρεια Pulaski αγροκτήματα

Οι βόρειες παραλίες Pulaski πραγματοποιούν εμφανίσεις στο Bernice Gardens, αλλά μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε στο CSA ή να παραγγείλετε online. Έχουν όλα τα είδη των προϊόντων από τα μαρούλια και τα λάχανα στα φασόλια και τα μούρα.

Βρίσκονται στην κομητεία Pulaski, αλλά τα προϊόντα τους είναι κυρίως διαθέσιμα για παραλαβή στην πόλη. Η CSA είναι μια μεγάλη συμφωνία.

BoBrook Farms

Το BoBrook Farms είναι ένα οινοποιείο και το δικό σας βατόμουρα και βατόμουρα. Βρίσκεται ακριβώς κάτω από το δρόμο από το Pinnacle Mountain State Park. Πωλούν επίσης μέλι, ζελέ και κρασί. Βρίσκεται στο 13810 Combee Lane στο Roland.

Ο κώδικας Cabot

Cabot είναι το καλύτερο μέρος στο κράτος για να πάρει φράουλες, και το Cabot Patch είναι το μέρος για να τους πάρει. Έχουν επίσης καρπούζι και άλλα προϊόντα. Βρίσκεται σε 500 Mt Carmel Road στο Cabot.

Σπίτι βουνό σπίτι βουνό

Το Mountain Home Berry Farm έχει μούρα, αλλά και μαρμελάδα, salsa, τουρσιά, chow chow και μέλι. Μπορείτε να τα προϊόντα σας στο Harps Food Store στο Mountain Home. Έχουν επίσης ένα κατάστημα χώρα όπου μπορείτε να αγοράσετε σπαράγγια, ραδίκια και άλλα, ανάλογα με την εποχή. Το κατάστημα βρίσκεται στο 693 County Road 57 στο Mountain Home.

Barnhill Orchards

Τα προϊόντα Barnhill Orchards είναι διαθέσιμα σε ορισμένες από τις τοπικές αγροτικές αγορές, αλλά μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το αγρόκτημα. Έχουν χόρτα, ντομάτες, καλαμπόκι, σκουός και άλλα ανάλογα με την εποχή. Το προϊόν είναι χειροκίνητο. Το αγρόκτημα βρίσκεται στη γωνία της Highway 89 και της Sandhill Road, κοντά στο Cabot.

Φορμαρίνι και Αλίμονο αγρόκτημα

Το Weal and Woe Farm στο Conway διαθέτει λαχανικά, βότανα και λουλούδια. Πωλούν κατά κύριο λόγο στις αγορές των αγροτών σε όλο το κεντρικό Αρκάνσας. Βρίσκονται στο Χιούστον του Αρκάνσας και μπορείτε να παρακολουθήσετε τις καλλιέργειες και τις τοποθεσίες τους στο Facebook.

Cox Berry Farm

Το Cox Berry Farm καλλιεργεί μούρα, αλλά αναπτύσσει επίσης ροδάκινα, σκουός, ντομάτες, μήλα, κολοκύθες και άλλα. Μερικά από τα προϊόντα είναι προ-συλλέγονται και μερικά που επιλέγετε sellf σας. Είναι ένα από τα λίγα μέρη στο Αρκάνσας που έχουν μήλα. Βρίσκεται στο Clarksville στο 1081 HWY 818 στο Clarksville.

Maison Terre Φυσικά Προϊόντα

Δεν είναι ένα αγρόκτημα, αλλά ο Maison Terre αναπτύσσει βότανα και μίγματα μπαχαρικών στα Hot Springs του Αρκάνσας. Σχεδιάζουν και αναμιγνύουν τα ίδια τα μίγματα. Δεδομένου ότι τα φυτικά προϊόντα δεν είναι τόσο φθαρτά, μπορείτε να αγοράσετε online για παράδοση.

Farm κορίτσι κρέατα

Δεν παράγουν, αλλά αν θέλετε τα ανθρωποποιημένα κρέατα, το Farm Girl Meats είναι το καλύτερο μέρος.

Το Farm Girl μεταχειρίζεται το ζωικό κεφάλαιο του με ανθρώπινο τρόπο και με ένα ελαφρύ χέρι. Στην ιστοσελίδα τους υπάρχουν πολλές φωτογραφίες των ζώων που απολαμβάνουν το αγρόκτημα. Τα προϊόντα τους είναι διαθέσιμα σε ορισμένες από τις τοπικές αγορές αγροτών ή μπορείτε να αγοράσετε για παραλαβή.