Παραλίες της Βοστώνης που μπορείτε να φτάσετε στο T

Τέσσερις παραλίες προσβάσιμες με το τρένο ή το λεωφορείο

Ψάχνετε να χτυπήσετε την παραλία; Δεν έχετε αυτοκίνητο; Κανένα πρόβλημα. Υπάρχουν πολλές παραλίες στην περιοχή της Βοστώνης που μπορείτε να φτάσετε απλά με τη δημόσια συγκοινωνία. Γιατί να αντιμετωπίσετε την ταλαιπωρία της καλοκαιρινής κυκλοφορίας, του χώρου στάθμευσης και των μιλίων αερίου ούτως ή άλλως; Αφήστε τις ανησυχίες στο σπίτι, hop ένα τραίνο, και βρείτε τον εαυτό σας sunning σε αυτές τις προσιτές παραλίες σε ελάχιστο χρόνο.

Revere Beach
Μπορεί να υπάρχει μια αίσθηση κομψότητας σε αυτή την παραλία στη λωρίδα στο Revere, αλλά είναι ένα από τα αγαπημένα για ημερήσιες εκδρομές στη Βοστώνη και ιδιαίτερα για τους surfers.

Το Revere Beach, που ιδρύθηκε το 1896, ήταν η πρώτη δημόσια παραλία στην Αμερική και διαθέτει πλούσια ιστορία. Φροντίστε να σταματήσετε από το Roast Beef του Kelly για μερικά από τα πιο γνωστά σάντουιτς και τα τηγανητά μουλάρια στην πόλη. Πάρτε το Blue Line T για να αναλάβετε το Beach Station .

Singing Beach
Μία από τις πιο γραφικές παραλίες της Μασαχουσέτης είναι στην πραγματικότητα εύκολα προσβάσιμη μέσω της σιδηροδρομικής γραμμής, ένα μπόνους αφού ο περιορισμένος χώρος στάθμευσης στην παραλία είναι μόνο για τους κατοίκους του Μάντσεστερ-δίπλα στη θάλασσα και ο κοντινός δημόσιος χώρος στάθμευσης είναι ικανός να γεμίσει αρκετά γρήγορα το καλοκαίρι ημέρες. Το πανέμορφο, βραχώδες τοπίο στο Singing μπορεί συχνά να σας κάνει να νιώσετε σαν να ταξιδεύατε ώρες για διακοπές στην παραλία, όμως το τρένο σας περιμένει μερικά βήματα μακριά. Πάρτε το Commuter Rail από το North Station στη στάση του Manchester. Από εκεί, είναι περίπου μισό μίλι με τα πόδια από το σταθμό στην παραλία. Υπάρχει χρέωση ανά άτομο ανά ημέρα.

Carson Beach
Σε απόσταση αναπνοής από τη λεωφόρο Northeast Express, το Carson Beach, που βρίσκεται στη Νότια Βοστόνη, μπορεί να μην είναι το πιο γαλήνιο ή απομονωμένο παραθαλάσσιο θέρετρο στη Νέα Αγγλία, αλλά είναι ένα εξαιρετικό μέρος για μια ανάπαυλα από τη μέση του καλοκαιριού στην πόλη.

Αν επιλέξετε να οδηγήσετε, το δωρεάν πάρκινγκ αφθονεί κατά μήκος του William J Day Blvd. Υπάρχουν καθαρά λουτρά εδώ, φανταστική θέα στο λιμάνι της Βοστώνης και πεζόδρομοι για πεζοί και ποδηλάτες. Πάρτε την κόκκινη γραμμή στο σταθμό JFK / UMass. Η παραλία βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Morrissey Blvd.

Κάστρο νησί παραλία
Ναι, υπάρχει η γοητεία του Sullivan's, το περίφημο σημείο εξαγωγής, και το Fort Independence, το επιβλητικό και εντυπωσιακό Fort Independence, το παλαιότερο, συνεχώς οχυρωμένο site αγγλικής καταγωγής στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Όμως, το Castle Island διαθέτει επίσης τη δική του παραλία που προσφέρει απαράμιλλη θέα στον ορίζοντα της πόλης καθώς και στο ιστορικό λιμάνι της Βοστώνης. Είναι μια αγαπημένη τοποθεσία για τους ντόπιους, αλλά αυτή που δεν φαίνεται να κάνει τον τουριστικό χάρτη πάρα πολύ. Με λεωφορείο, πάρτε μία από τις διαδρομές MBTA 5, 7, 9, 10 ή 11.