Χώροι νυχτερινής διασκέδασης του Χονγκ Κονγκ - Αίθουσα Knutsford

Αν ψάχνετε για κάτι λίγο πιο τοπικό από τα μπαρ του Lan Kwai Fong και Wan Chai που κυριαρχούν σε εκστρατεία, τότε θα πρέπει να αποδράσετε από το νησί του Χονγκ Κονγκ στο Knutsford Terrace στο Tsim Sha Tsui. Αυτή η λουρίδα μπαρ και εστιατόρια προσφέρει ένα πιο ποικιλόμορφο μείγμα ντόπιων, εκπατρισμένων και τουριστών, παρέχοντας παράλληλα πολλές επιλογές. Υπάρχουν περίπου τριάντα μέρη για να φάτε και να πίνετε γεμάτα κατά μήκος του δρόμου και στο κοντινό Παρατηρητήριο.

Knutsford Terrace

Θα βρείτε ότι είναι γεμάτο για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο, ενώ οι φίλαθλοι χαζεύουν την ευκαιρία να καθίσουν στα μπαλκόνια και τα μπροστινά καθίσματα του δρόμου. Τα πράγματα δεν ζεσταίνονται μέχρι αργότερα και θα βρείτε ευτυχώς φαγητό μέχρι τις 10 μ.μ. και τα ποτά θα τρέξουν μέχρι τα μεσάνυχτα.

Τα εστιατόρια είναι ένα μείγμα διεθνών προσφορών. Η επιλογή του τσαμπιού είναι ο Munch. Αντικατοπτρίζει σχεδόν κάθε πτυχή της σύγχυσης διαπολιτιστικής ταυτότητας του Χονγκ Κονγκ. με τραγανές λευκές σερβιέτες που ενώνουν faux δέρμα σκουπίστε τραπεζομάντιλα και το Χονγκ Κονγκ ανατροπές σε ευρωπαϊκά κλασικά, όπως τα χτένια με ζελέ καστανιού νερού. Αλλά το φαγητό είναι ένα χτύπημα και οι τιμές είναι δίκαιες. Για κάπου που παντρεύει το φαγητό και τρώει ελαφρώς καλύτερα, κοιτάξτε το κορεατικό μπαρ Apgujeong. Θα βρείτε βόειο κρέας BBQ και τηγανίζουμε κάθε τρόπο και ένα πλήθος πλένουν το αξιοπρεπές φαγητό με παγωμένα μπουκάλια του HITE.

Αναμφισβήτητα, η πιο διάσημη στάση στο μονοπάτι του Knutsford Terrace είναι το Bahama Mamas, όπου το μπαρ με θέμα την παραλία φαίνεται να κρατάει σταθερά το κοινό στο πάρτι.

Το φαγητό είναι ως επί το πλείστον καταστροφή, αλλά για κοκτέιλ που τροφοδοτείται με πυραύλους και καρναβαλική ατμόσφαιρα που τρέχει αργά τη νύχτα δεν μπορεί να ξυλοκοπείται. Αξίζει επίσης να δούμε, ακριβώς γύρω από την περιοχή του Παρατηρητηρίου, που φιλοξενεί έναν συνεχώς αυξανόμενο αριθμό μπαρ. Παρακολουθήστε 8 Ορθοί Ιρλανδοί.