Κορυφαίες βιομηχανίες για την ανάπτυξη καριέρας στο Λος Άντζελες

Οι ταχύτερα αναπτυσσόμενοι, πιο ελπιδοφόροι τομείς εργασίας στο Λος Άντζελες

Όταν πρόκειται για την αγορά εργασίας, τα πράγματα ίσως αναζητούν Angelenos - ίσως όχι τόσο γρήγορα όσο θα θέλαμε όλοι, αλλά με σταθερό ρυθμό προς τα πάνω.

Στις αρχές του 2012, οι ετήσιες οικονομικές προβλέψεις που δημοσιεύθηκαν στους LA Times προέβλεπαν την προσθήκη 22.700 θέσεων εργασίας ήδη από το 2013. Το Λος Άντζελες, φαίνεται ότι έχει δημιουργήσει εκθετικά περισσότερες θέσεις εργασίας από το 2006.

Αλλά πέρα ​​από τις επαγγελματικές σταδιοδρομίες στην πόλη, υπάρχει πλήθος άλλων τομέων απασχόλησης στο Λος Άντζελες που πρόκειται να αυξηθούν - ή ήδη αυξάνονται.

Παρακάτω, υπάρχει κάποια εικόνα για τις πιο ελπιδοφόρες ή ταχύτερα αναπτυσσόμενες βιομηχανίες στο Λος Άντζελες. Ίσως αυτός ο κατάλογος θα σας βοηθήσει να κατευθύνετε το κυνήγι εργασίας σας ή να αλλάξετε καριέρα ή να σας εμπνεύσουμε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση.

Πράσινο τομέα

Όταν η οικολογική επανάσταση έπληξε την επικρατούσα τάση την τελευταία δεκαετία, όλοι γνώριζαν ότι το πράσινο ήταν καλό. Αλλά πόσο καλός έμεινε να δει κανείς από τους αριθμούς. Σήμερα οι πράσινες βιομηχανίες οδηγούν το πακέτο στην Καλιφόρνια και το Λος Άντζελες Οι καυτές αγορές μέσω των οποίων θα μπορούσε να αναπτυχθεί η ανάπτυξη θέσεων εργασίας είναι η παραγωγή και οι πωλήσεις ηλιακής ενέργειας και η βιώσιμη κατασκευή. Στο τελευταίο, θα μπορούσε να υπάρξει ανάγκη για ηλεκτρολόγους και μηχανικούς μηχανημάτων.

Η βιομηχανία γυμναστικής

Οι καταναλωτές έχουν γίνει πιο προσεκτικοί κατά την τελευταία δεκαετία. Η αποκάλυψη ότι πολλά προϊόντα στην αγορά σήμερα έχουν μερικά πολύ τοξικά συστατικά και οι μακροπρόθεσμες επιδράσεις σίγουρα συνέβαλαν στην παραγωγή καυσίμων. Μπορεί επίσης να είναι μέρος του λόγου ότι οι άνθρωποι είναι περισσότερο ενδιαφερόμενοι από ποτέ με την υγεία και την καταλληλότητα αυτές τις μέρες.

Στο Λος Άντζελες, μπορεί να μην αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα στούντιο γιόγκα και πιλάτες ωφελούνται ιδιαίτερα από αυτή την τάση.

Ειδικές Αγορές

Ο επισιτισμός εξελίσσεται. Και κάθε καλό φαγητό γνωρίζει το ραδίκι από το μάραθο και πέρα ​​από αυτό το raita τους από το κιμ τσι. Αυτή η ανάγκη έχει δώσει τη θέση της στην αύξηση των ειδικών εθνοτικών αγορών τροφίμων.

Σύμφωνα με τους περιοδικούς LA Times , τέτοια καταστήματα ειδών διατροφής θα παρουσιάσουν αύξηση των εσόδων κατά 1,3 δισ. Δολάρια μέχρι το 2017.

Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Τα τελευταία χρόνια, το Λος Άντζελες γνώρισε μεγάλη αύξηση στους διεθνείς επισκέπτες . Οι τουριστικές δαπάνες έχουν επίσης αυξηθεί. Αυτό σημαίνει τη δυνατότητα για περισσότερες θέσεις εργασίας σε συναφείς τομείς. για παράδειγμα με ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Αναψυχή και φιλοξενία

Πρόσφατα, αναφέρθηκε ότι ο χώρος αναψυχής και φιλοξενίας του LA έδειξε αύξηση της απασχόλησης κατά 2,8% (τριπλάσια του μέσου όρου της εθνικής βιομηχανίας).

Κατασκευή ενδυμάτων και ενδυμάτων

Η περιοχή LA είναι πλέον μια από τις κορυφαίες περιοχές κατασκευής ενδυμάτων στη χώρα. Το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι μια ιδιαίτερα ζωντανή υπο-στρώματα της βιομηχανίας. Οι θέσεις που σχετίζονται με τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και στο χώρο του εκτελεστικού λογαριασμού ανοίγουν όλο και περισσότερο.

Τεχνικές εκκίνησης

Η ιδέα ότι οι εταιρείες τεχνολογίας θα μπορούσαν να οδηγήσουν το πακέτο στην οικονομία δεν είναι τίποτα νέο. Τι είναι καινούργιο, σύμφωνα με πρόσφατο άρθρο του Forbes , είναι ότι το LA (όχι η Silicon Valley) έχει όλα τα σωστά πράγματα για να το καταστήσει ένα κόμβο για την άνθηση των start-up τεχνολογιών. Σύμφωνα με έναν εμπειρογνώμονα, η βιομηχανία ψυχαγωγίας μας, η υπαίθρια κοινότητα και η ποικιλομορφία μας δίνουν το πλεονέκτημα. Αλλά πέρα ​​από τα συνηθισμένα βοοειδή απαιτεί ταλέντο τεχνολογίας, προφανώς, τεχνολογικό ταλέντο με επιχειρηματικό όραμα είναι ο μαγικός συνδυασμός που αναζητούν οι επενδυτές.