Τι είναι ανοιχτό και κλειστό την Ημέρα του Καναδά στο Μόντρεαλ: 1η Ιουλίου 2017

Μάθετε τι είναι ανοικτό και κλειστό την Ημέρα του Καναδά στο Μόντρεαλ;

Τι είναι ανοιχτό και κλειστό την Ημέρα του Καναδά στο Μόντρεαλ;

Η Ημέρα του Καναδά είναι αργία σε ολόκληρη τη χώρα, που γιορτάζεται την 1η Ιουλίου 2017. Με τη σειρά της, πολλές επιχειρήσεις, εμπορικά καταστήματα και γραφεία κλείνουν για την περίσταση, αν και όχι τόσο όσο κατά τη διάρκεια του Fête Nationale του Κεμπέκ.

Εάν η Ημέρα του Καναδά πέφτει την ημέρα του Σαββατοκύριακου, τότε οι ίδιες επιχειρήσεις, εμπορικές επιχειρήσεις και γραφεία συνήθως κλείνουν είτε την προηγούμενη Παρασκευή (αν πέσει σε Σάββατο) είτε τη Δευτέρα μετά (αν πέσει σε Κυριακή).

Η ανοιχτή και κλειστή σύνοψη που ακολουθεί συνοψίζει τα αναμενόμενα στοιχεία για την Ημέρα του Καναδά στο Μόντρεαλ, αλλά δεν είναι αρκετά εξαντλητική για να καλύψει όλα τα μαγαζιά, το εστιατόριο και το κατάστημα λιανικής πώλησης και το κυβερνητικό υποκατάστημα στην πόλη. Σε περίπτωση αμφιβολίας, καλέστε το εμπόριο, την επιχείρηση ή τον οργανισμό που επιθυμείτε να επισκεφθείτε άμεσα για λεπτομερείς πληροφορίες προγραμματισμού. Και για όσους είστε έτοιμοι να γιορτάσετε, εδώ είναι μια λίστα με εκδηλώσεις και δραστηριότητες του Καναδά στο Μόντρεαλ .

Τα ακόλουθα είναι κλειστά την Ημέρα του Καναδά, 1η Ιουλίου 2017 στο Μόντρεαλ:

Λάβετε υπόψη ότι από την ημέρα του Καναδά το 2017 πέφτει σε Σάββατο, οι ίδιες επιχειρήσεις, κατά γενικό κανόνα, κλείνουν την Παρασκευή 30 Ιουνίου αντί για το Σάββατο 1 Ιουλίου 2017.

Τα ακόλουθα είναι ανοικτά την Ημέρα του Καναδά, 1η Ιουλίου 2017 στο Μόντρεαλ: