Πώς να φτιάξετε παραδοσιακά ρωσικά τηγανίτες

Μια συνταγή που πηγαίνει πολύ πιο πέρα ​​από τις βασικές φουσκάλες σας

Οι ρωσικές τηγανίτες είναι ένα παραδοσιακό πρωινό για το Σαββατοκύριακο στη Ρωσία και συχνά τρώγονται με τσάι ως σνακ ή επιδόρπιο. Είναι μάλλον αντίθετα από οποιοδήποτε άλλο είδος τηγανιτών που είχατε πριν. Διαφέρουν από τις γαλλικές κρέπες, επειδή είναι ελαφρώς παχύτερες, αλλά έχουν περίπου την ίδια διάμετρο και είναι διαφορετικές από τις τηγανίτες σε αμερικάνικο στυλ, αφού είναι πολύ λεπτότερες και ευρύτερες. Οι τυπικές γαρνιτούρες και γέμιση που χρησιμοποιούνται για τις ρωσικές τηγανίτες είναι επίσης εντελώς διαφορετικές - ποτέ δεν θα δείτε τηγανίτες με σιρόπι σφενδάμνου σε ένα ρωσικό εστιατόριο!

Χρειάζεστε μόνο μερικά πολύ απλά συστατικά για να φτιάξετε τη ρωσική τηγανίτα - το γάλα, τα αυγά και το αλεύρι αποτελούν τη βάση της συνταγής. Οι τηγανίτες μπορούν να γίνουν με ή χωρίς μαγιά, αλλά αυτή η συνταγή παραλείπει τη μαγιά για απόλυτη απλότητα. Μπορούν επίσης να γίνουν με το βουτυρόγαλα, αλλά και πάλι, το τακτικό γάλα είναι το πιο εύκολο να βρεθείς και να δουλέψεις, γι 'αυτό χρησιμοποιεί αυτή τη βασική συνταγή. Είναι μια πολύ απλή συνταγή και είναι αρκετά δύσκολο να χυθείς. Δεν υπάρχει κανένας λόγος που δεν πρέπει να περιποιηθείτε τον εαυτό σας στο πρωινό με αυτές τις νόστιμες τηγανίτες.

Ρώσικη Συνταγή Πανκέικ:

Συστατικά:

Κατευθύνσεις:

Ζεσταίνουμε το τηγάνι σας και προσθέτουμε λίγο λάδι σε αυτό. Ρίξτε το κτύπημα στο τηγάνι (μέχρι 1 κουτάλα) και γυρίστε γρήγορα την κατσαρόλα από τη μία πλευρά στην άλλη, σχηματίζοντας ένα ομοιόμορφο κύκλο. Όταν οι πλευρές της κέικ αρχίζουν να φαίνονται ξηρές και λίγο χρυσές, γυρίστε τη κρέπα με μια λεπτή σπάτουλα.

Περιμένετε για το ίδιο χρονικό διάστημα, ή λίγο λιγότερο, στη συνέχεια, αναποδογυρίστε τη κρέμα σε μια μεγάλη πλάκα και απλώστε μια κούπα βουτύρου στην κορυφή. Μπορείτε είτε να διπλώσετε τη κρέπα ή να τα κρατήσετε όλα σε μια επίπεδη στοίβα. Για να τα κρατήσετε ζεστά, κρατήστε τα σε ένα ελαφρώς ζεστό φούρνο. Σερβίρετε ζεστό.

Οι ρωσικές τηγανίτες τρώγονται συχνά με διάφορα γέμιση και είναι κοινό να βγάλουμε από αυτά ένα περιτύλιγμα τύπου burrito. Τα γλυκά γεμίσματα περιλαμβάνουν μαρμελάδα, μαρμελάδα αναμεμειγμένο με τυρί cottage ή μέλι με τυρί cottage. Τα γευστικά γεμιστικά είναι συχνά πράγματα όπως οι πατάτες που αναμιγνύονται με το σχοινόπρασο και την ξινή κρέμα ή διάφορα είδη ψαριών και γεμισμάτων γεώμηλων. Το χαβιάρι είναι ένα άλλο δημοφιλές, αν και φτηνότερο και πιο ακριβό, γεμίζοντας. Ένας άλλος κοινός τρόπος είναι απλά να σερβιριστεί με μια κουλούρα κρέμα γάλακτος και μια πλευρά μαρμελάδας. Μπορείτε να ανασηκώσετε τη κρέπα και να την βουτήξετε σε μία, την άλλη ή και στις δύο. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε τις κρέπες απευθείας με το μέλι ή τη λιωμένη σοκολάτα. Οι ρωσικές τηγανίτες συνήθως δεν σερβίρονται με σιρόπι (τυχόν γεύση), τυρί, ζαμπόν, μπέικον ή μήλα, όπως συμβαίνει σε άλλους πολιτισμούς. Το τσάι είναι απαραίτητο να πάει μαζί με τις ρωσικές τηγανίτες, αν και ο καφές είναι επίσης μια αποδεκτή επιλογή.