Εμπορικά κέντρα του Μόντρεαλ

Μια λίστα των μεγάλων εμπορικών κέντρων ή των κέντρων d'Achat του Μόντρεαλ βρίσκεται στο κέντρο της πόλης

Μια λίστας ελέγχου λιανικής πώλησης, όπως παρακάτω, είναι ένας σύντομος κατάλογος των μεγαλύτερων / πιο γνωστών / πιο παραγωγικών εμπορικών κέντρων του Μόντρεαλ. Δεν θα βρείτε τις σημαντικότερες δημόσιες αγορές του Μόντρεαλ, όπως η αγορά Jean-Talon ή οι πιο μοναδικοί προορισμοί αγορών της πόλης, όπως η υπαίθρια πλατεία Plaza St. Hubert στην λίστα, αλλά τα καλύτερα εμπορικά κέντρα του Μόντρεαλ που παρουσιάζουν ενδύματα, κοσμήματα, knick knacks, ηλεκτρονικά αγαθά και άλλα καταναλωτικά είδη ποικιλίας είναι όλα απλά ένα κλικ παρακάτω.

* Σημειώστε ότι κατά τη διάρκεια των διακοπών και το μεγαλύτερο μέρος του Δεκεμβρίου, τα εμπορικά κέντρα του Μόντρεαλ παραμένουν γενικά ανοιχτά μέχρι τις 9 μ.μ. κάθε μέρα, κλείνοντας στις 5 μ.μ. στις 24 Δεκεμβρίου και παραμένοντας κλειστά την Ημέρα των Χριστουγέννων στις 25 Δεκεμβρίου καθώς και την Πρωτοχρονιά , 1η Ιανουαρίου. Τα περισσότερα εμπορικά κέντρα στη συνέχεια ξαναρχίζουν την Boxing Day, 26 Δεκεμβρίου, συνήθως μέχρι τη 1 μ.μ. Καλέστε τα εμπορικά κέντρα που θέλετε να επισκεφθείτε για να επιβεβαιώσετε τις ώρες λειτουργίας τους μόνο σε περίπτωση που δεν ακολουθούν τον κανόνα.

Εμπορικά κέντρα στο κέντρο του Μόντρεαλ

Ένα μοναδικό προσκύνημα για ψώνια, ο κεντρικός πυρήνας του Μόντρεαλ είναι γεμάτο με εμπορικά κέντρα και καταστήματα στις χιλιάδες που χαρακτηρίζουν τα εμπορικά σήματα, καθώς και τοπικές ετικέτες και καταστήματα σχεδιαστών. Και σχεδόν όλα τα εμπορικά κέντρα του κέντρου της πόλης συνδέονται με την υπόγεια πόλη του Μόντρεαλ.

Για την εξυπηρέτησή σας, τα ακόλουθα εμπορικά κέντρα του Μόντρεαλ παρατίθενται από δυτικά προς ανατολικά, το καθένα σε κοντινή απόσταση από το άλλο. Όλα αυτά είναι εύκολα εντοπισμένα κατά μήκος της εμπορικής λεωφόρου Ste. Catherine Street, εκτός από το Les Cours Mont-Royal, ένα εμπορικό κέντρο μεσαίων και υψηλών προδιαγραφών που βρίσκεται σε ένα δρόμο βόρεια του δρόμου και το Place Ville-Marie, έναν πιο κεντρικό προορισμό για αγορές με δεκάδες ορόφους κτιρίων γραφείων μόλις ένα δρόμο νότια από την περίφημη εμπορική οδό του Μόντρεαλ.

Τα υπόλοιπα εμπορικά κέντρα του Μοντρεάλ

Παρακάτω βρίσκονται άλλα μεγάλα εμπορικά κέντρα του Μόντρεαλ έξω από τον πυρήνα του κέντρου, όλοι οι μεγάλοι πολυκατοικίες με πολυκαταστήματα, τα μεγάλα δικαστήρια τροφίμων και μια μεγάλη ποικιλία από μπουτίκ που ταιριάζουν σε όλα τα είδη των προϋπολογισμών.