Οι καλύτεροι ραδιοσταθμοί στην περιοχή του κόλπου

Το πιστεύετε ή όχι, το ραδιόφωνο εξακολουθεί να είναι μέσο. Και το Bay Area έχει πραγματικά πραγματικά σπουδαίους σταθμούς. Αλλά αυτά είναι τα πρώτα δέκα για να σώσει ένα σημείο για την κανονική περιστροφή σας.

Για τα Νέα

88,5 FM - KQED
Το KQED συνεργάζεται με το NPR, οπότε μπορείτε να βρείτε όλα τα αγαπημένα σας εθνικά ραδιοφωνικά προγράμματα (Car Talk τα Σάββατα, Περιμένετε, Περιμένετε, Μην Μιλάτε και Αυτή η Αμερικανική Ζωή). Αλλά έχουν επίσης τις δικές τους εβδομαδιαίες αναφορές που αξίζει να ακούσετε.

Το πρόγραμμα Φόρουμ του Michael Krasny παίζει κάθε πρωί της καθημερινής ημέρας από τις 9 π.μ. έως τις 11 π.μ. και συχνά καλύπτει τοπικά θέματα όπως αυτό που έρχεται στην ψηφοφορία ή θέματα εθνικών εισαγωγών. Ζωντανή ροή ιστού

Για μπέιζμπολ και ποδόσφαιρο

KNBR 980
Αυτός ο σταθμός είναι γνωστός ως "Giants Radio" και από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο, είναι αφιερωμένος ακριβώς σε αυτό. Θέλετε να ακούσετε τα τελευταία σχετικά με τα πιο πρόσφατα σχέδια; Συντονιστείτε στο KNBR. Επιπλέον, το KNBR έχει τον Kruk και τον Kuip, τους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς Mike Krukow και Duane Kuiper που κάλυψαν κάθε παιχνίδι Giants από τη δεκαετία του '90. Υπάρχει ακόμη και μια όμορφη ιστορία πίσω από τη φιλία τους. Όταν το KNBR δεν είναι αφιερωμένο στους Giants, μπορείτε να περιμένετε αρκετή κάλυψη για τους 49ers, ακόμα και αν το ρεκόρ τους δεν είναι πολύ ζεστό.

Για το μπάσκετ

97.5 ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Οι πολεμιστές είχαν ένα πρόβλημα λίγο πέρυσι: κατά τη διάρκεια των πλέι-οφ, δεν θα μπορούσατε να τους βρείτε στο ραδιόφωνο. Αυτό συμβαίνει επειδή ήταν στο KNBR, το οποίο δίνει προτεραιότητα στους Γίγαντες πάνω από όλες τις υπόλοιπες αθλητικές ομάδες.

Έτσι, το franchise Warriors πήρε και κινήθηκε σε 97,5 και εδώ βασιλεύουν υπέρτατοι. Θα βρείτε ακόμα άλλη κάλυψη - οι Oakland Raiders καλύπτονται επίσης από το παιχνίδι - αλλά κάθε φορά που το παιχνίδι Warriors είναι ενεργοποιημένο, όλα τα άλλα ωθούνται προς την πλευρά.

Για το Blues Classics

89.5-KPOO
Ο αυτοανακηρυγμένος «ραδιοφωνικός σταθμός των φτωχών» είναι ελεύθερος εμπορικός και παίζει κλασικά reggae, μπλουζ, τζαζ και ακόμη και ύμνους του ευαγγελίου.

Το καλύτερο είναι τα απογεύματα του Σαββάτου, όταν οι DJs περιστρέφονται με λατινικούς ρυθμούς και καταφέρνουν σε μία ώρα reggae, ιδανική για κάθε περιπέτεια στην παραλία. Αλλά ελέγξτε το πρόγραμμα του προγράμματος για να βρείτε τον ιδανικό χρόνο ακρόασης. Ζωντανή ροή ιστού

Για τα Top 40s

106,1 KMEL
Ένας ραδιοφωνικός σταθμός I Heart, ο 106,1 παίζει πάντοτε το νεότερο από τους Drake, Beyonce, Nick Minaj, Rihanna, DJ Mustard - ονομάζετε έναν καλλιτέχνη στο Top 40 και είναι πιθανό να παίζονται στον σταθμό Hip Hop.

Για Throwbacks

Q102.1
Αλλά αν είστε στη διάθεση για το old-school hip-hop, κατευθυνθείτε στο 102.1. Το schtick τους παίζει "δέκα ρίχνει στη σειρά" χωρίς διαφημιστικό σπάσιμο. Αν το χτυπήσετε σε αυτό το γλυκό μέρος, θα ακούσετε τους Biggie Smalls, H-Town και Snoop Dogg. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συντονιστείτε στο Hoodrat Miguel για σπουδαίες μελωδίες μετά την δουλειά και δώρα για εκδηλώσεις και συναυλίες γύρω από το Bay Area.

Για την εναλλακτική ροκ

104,5 KFOG
Για εναλλακτικό ροκ, αν είναι δημοφιλές και ολοκαίνουργιο ή από μερικές δεκαετίες πίσω, είναι το όνομα του παιχνιδιού στο KFOG. Τα πρωινά του Σαββατοκύριακου καλωσορίζουμε στο Acoustic Sunrise, το οποίο είναι αυστηρά ακουστικά τραγούδια, αλλά όλα κάπως οικεία που θα αναγνωρίσετε μετά από λίγα στροφές της κιθάρας.

Για τη δεκαετία του '80

98.1 Ο ΜΠΡΙΖΕ
Ξέρετε ότι ακούτε έναν καλό σταθμό όταν το όνομά του είναι Το Breeze.

Εδώ θα βρείτε πολλά από τον Michael Jackson, κάποια βράχια σκαφών αναψυχής και περιστασιακά τη Selena. Είναι ένας εξαιρετικός σταθμός όλη την ημέρα, αλλά να είστε προσεκτικοί για τα διαφημιστικά διαλείμματα.

Τιμητικές αναφορές

94,9 FM - KYLD - Άγρια 949
Urban, pop και R & B
Ζωντανή ροή ιστού

96,5 FM - ΚΟΙΤ
Φως ροκ, ενήλικος σύγχρονος
Ζωντανή ροή ιστού

105.3 FM - LIVE 105
Ενηλίκων ενηλίκων, νέα μουσική
Ζωντανή ροή ιστού

107,7 FM - KSAN - Το οστό
Ροκ, μέταλλο
Ζωντανή ροή ιστού