Ευχαριστιών και Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων στην Waikiki και στο κέντρο της Χονολουλού

Φέτος, προς όφελος των επισκεπτών των διακοπών μας στη Χονολουλού και τη Γουαϊκίκι, δημιουργήσαμε ξεχωριστό κατάλογο των εκδηλώσεων διακοπών στις περιοχές αυτές.

Οι διακοπές είναι η τέλεια στιγμή για να επισκεφθείτε τη Χαβάη και είμαι βέβαιος ότι οι περισσότεροι επισκέπτες θα θελήσουν να συμμετάσχουν στην ευθυμία των διακοπών, όπως μόνο θα βρείτε στη Χαβάη.

Αν γνωρίζετε οτιδήποτε λείπετε, στείλτε μου ένα e-mail στο john_fischer@mindspring.com.

Νοέμβριος 2016 Ευχαριστιών και Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων στην Waikiki και στο κέντρο της Χονολουλού

19 Νοεμβρίου - 24 Δεκεμβρίου - Παραλία Santa's House - Σταματήστε από το Beach House του Santa στο κέντρο ψυχαγωγίας του Ward, Box Office Level (κοντά στο Ward 16 Theatres) όλη την περίοδο των διακοπών για φωτογραφίες με Santa και την ευκαιρία να μοιραστείτε τη λίστα επιθυμιών σας. Τα πακέτα φωτογραφιών Santa θα είναι διαθέσιμα ξεκινώντας από $ 22

24 Νοεμβρίου - Το δείπνο ευχαριστιών του Kai Market στο Sheraton Waikiki - Dinner θα περιλαμβάνει ένα πλούσιο μπουφέ με ποικιλία επιλογών, συμπεριλαμβανομένου ενός σταθμού σερβιτόρα με βραβευμένο βραβευμένο βραχιόλι, κρασί ζαμπόν. τα αγαπημένα των διακοπών, όπως το φρυγμένο σπιτικό μπισκότα, τα σκεύη σόγιας χωρίς κόκκαλα χωρίς κόκαλα. Το κόστος είναι $ 75 για τους ενήλικες και $ 35 για τα παιδιά (δεν υπάρχουν εκπτώσεις για δείπνο των Ευχαριστιών) και οι κρατήσεις είναι διαθέσιμες για θέσεις μεταξύ 4 και 9 μ.μ. Για να κάνετε κρατήσεις, τηλεφωνήστε στο Sheraton Waikiki Dining Reservations στο (808) 921-4600. Μενού

24 Νοεμβρίου - Δείπνο Ευχαριστιών στο Royal Hawaiian - Ο σεφ του Shame Alwin και του Azure Restaurant του Azure Restaurant παρουσιάζουν ένα πολύ ιδιαίτερο δείπνο στο βράδυ των Ευχαριστιών.

Οι πρώτες θέσεις είναι 5:30 μ.μ., 6:00 μ.μ. Οι δεύτερες έδρες είναι 7:45 μ.μ. και 8:15 μ.μ. και το κόστος είναι 125 δολάρια ανά άτομο ή 151 δολάρια με ζευγάρι κρασιού (χωρίς φόρους και αμοιβή). Μπορείτε να δείτε το φετινό μενού.

26 Νοεμβρίου - Δείπνο Ευχαριστιών στο Moana Surfrider - Μπουφές δείπνου των Ευχαριστιών ξεκινάει στο Beachhouse την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου στις 3 μ.μ. και θα συνεχιστεί μέχρι τις 8 μ.μ. Το κόστος είναι 80 δολάρια ανά άτομο και 40 δολάρια για παιδιά κάτω των 12 ετών δεν περιλαμβάνει φόρο και απαλλαγή).

Κρατήσεις μπορούν να γίνουν καλώντας Dining Reservations στο (808) 921-4600. Η έκτακτη διανομή δείπνου δημιουργείται από τον αρχιμάγειρα του Beachhouse David Lukela και τον Chef Moana Sous Jason Watanabe. Το πλήρες μενού Ευχαριστιών δείπνου σε μπουφέ περιλαμβάνεται στην τραπεζαρία του ξενοδοχείου.

25 Νοεμβρίου - Η παραμονή της Waikiki Holiday παρέμεινε φέτος για την 75η επέτειο της επίθεσης στο Περλ Χάρμπορ. Αναμένεται να έχει 4.000 μάρκες, 40 οχήματα, και 36 μπάντες, συμπεριλαμβανομένων πάνω από 30 μπάντες από την ηπειρωτική χώρα. Θα ξεκινήσει στις 7:00 μ.μ. στη λεωφόρο Saratoga Rd / Kalakaua στη λεωφόρο Kalakaua, στη λεωφόρο Monsarrat., Για να τερματίσετε στο πάρκο Queen Kapiolani στις 9:00 μ.μ. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://www.waikikiholidayparade.com/.

Τον Νοέμβριο έως τις αρχές Ιανουαρίου - Το παγοδρόμιο του Ward Village θα προσφέρει μια ειδική εμπειρία υπαίθριας έλξης για περιορισμένο χρονικό διάστημα μόνο από τις 27 Νοεμβρίου έως τις 10 Ιανουαρίου στο Courtyard του Κέντρου Πληροφοριών του Ward Village (πρώην Κτίριο IBM). Το Παγοδρόμιο του Ward Village θα είναι ανοιχτό καθημερινά, με εισιτήρια (συμπεριλαμβανομένων των ενοικιάσεων για πατινάζ) που διατίθενται στο παγοδρόμιο στα 15 δολάρια ανά άτομο για μία ώρα και μισή ώρα πατινάζ. Η Kope Coffee Co. θα προσφέρει χειροποίητα ποτά και αναψυκτικά, όπως ζεστό κακάο, ποτά εσπρέσο και άλλα.

Οι ώρες ροκ, ένα ημερολόγιο γεγονότων και πρόσθετες πληροφορίες διατίθενται στη διεύθυνση www.wardvillageshops.com/icerink.

25-27 Νοεμβρίου - Islandwide Christmas Craft and Food Expo Πάνω από 400 νησιώτες πωλητές προσφέρουν τις νησιωτικές και χειροτεχνικές διακοπές τους στην αίθουσα εκθέσεων Neal Blaisdell. Αυτή είναι μια από τις μεγαλύτερες και καλύτερο παρευρισκόμενες εκθέσεις βιοτεχνίας της Χαβάης με πάνω από 30.000 που αναμένεται να παρακολουθήσουν. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη διεύθυνση http://www.islandwidecraftexpos.com/fall/index.php.

30 Νοεμβρίου - Φωτισμός δέντρο διακοπών στο Outrigger Reef Waikiki Beach Resort στις 6:00 μ.μ. Η εκδήλωση θα προηγηθεί στις 5:00 μ.μ. από το Keiki Hula Show. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Δεκέμβριος 2016 Χριστουγεννιάτικα γεγονότα στην Waikiki και στο κέντρο της Χονολουλού

1-31 Δεκεμβρίου - το IBM Building Holiday Light Show παρουσιάζει βραδιές καθ 'όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου. Απολαύστε ένα θεματικό δείπνο με θέμα τις διακοπές στη λαμπρή πρόσοψη του κτιρίου IBM, το οποίο στεγάζεται στο κέντρο πληροφοριών του Ward Village και στο Gallery πωλήσεων, καθ 'όλη τη διάρκεια των διακοπών.

3 Δεκεμβρίου - Η ετήσια τελετή / παρέλαση του φωτισμού του Δημάρχου που διοργανώνεται από την πόλη και την κομητεία της Χονολουλού θα ξεκινήσει στις 6:00 μ.μ. και θα διαρκέσει μέχρι τις 11:00 μ.μ. Η εκδήλωση αναμένεται να περιλαμβάνει 2.000 μάρκες, 40 οχήματα, 15 πλωτήρες και 15 ζώνες. Θα ξεκινήσει από το Aala Park μέχρι τον King St., Kokohead στην King Street, για να τερματίσει σε ένα κλειστό τμήμα της King Street, ανάμεσα στους δρόμους Punchbowl & South. Ο δήμαρχος Kirk Caldwell θα φωτίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης στις 6:30 μ.μ.

3 Δεκεμβρίου - Χονολουλού φώτα πόλης ανοίγει στο Χονολουλού Χέιλ - Δημαρχείο Χονολουλού. Γιορτάζοντας την 31η χρονιά του το 2014, η "Honolulu City Lights" είναι το επίκεντρο της γιορτής των Χριστουγέννων του Οχάου. Το Χονολουλού Χέιλ (Δημαρχείο) και το Κτίριο του Πολιτικού Κέντρου ζωντανεύουν με χριστουγεννιάτικο δέντρο 50 ποδιών, εκθέματα στεφάνων, γιγαντιαίες οθόνες Yuletide και ζωντανή ψυχαγωγία. Διαβάστε το χαρακτηριστικό και φωτογραφίες μας για τα φώτα πόλης της Χονολουλού. Επισκεφθείτε το honolulucitylights.org/ για περισσότερες πληροφορίες.

4 Δεκεμβρίου - Μοτοσικλετιστές Οδού United Toys for Tots Caravan - Οδηγοί Οδικών Η United Hawaii clubs θα ταξιδέψουν μαζί στην Λεωφόρο Kalakaua στο Kapiolani Community College. Φέρτε ένα νέο, ανοιχτό παιχνίδι ή δωρεά στο Κολέγιο του Kapiolani Community για το πρόγραμμα Toys for Tots του Reserve Marine Corps μετά την παρέλαση. Η παρέλαση ξεκινά από το Magic Island στις 11 π.μ. και τελειώνει στις 12:30 μ.μ. περίπου. Το παιχνίδι αυτό τυπικά αντλεί περισσότερους από 6.000 μοτοσικλετιστές. Μάθετε περισσότερα σχετικά με την προσπάθεια συλλογής Toys for Tots Hawaii του 2015.

3-30 Δεκεμβρίου - Περιηγήσεις Τροχόσπιτων της πόλης του Χονολουλού - : Απολαύστε την απόλυτη εξόρμηση των διακοπών σας, πραγματοποιώντας μια ταλάντευση από την πιό αναμενόμενη προβολή φωτός του κράτους με την περιοδεία Wool Village της Honolulu City Lights Trolley Tour. Ένα μέρος των εσόδων από την πώληση εισιτηρίων ωφελεί την Hawai'i Foodbank. Τα εισιτήρια διατίθενται στο διαδίκτυο στη διεύθυνση www.wardvillageshops.com/events ξεκινώντας από τις 16 Νοεμβρίου σε 6,50 δολάρια / άτομο, τα παιδιά τρία και κάτω από το βόλτα.

7 Δεκεμβρίου - Pearl Harbour Memorial Εορταστική παρέλαση Η εκδήλωση που ξεκινάει στις 6:00 μ.μ. αναμένεται να έχει 2.000 μάρκες, 40 οχήματα, 8 πλωτήρες και 10 μπάντες. Θα ξεκινήσει στο Ft. DeRussy Park στη συνέχεια στην λεωφόρο Kalakaua. όπου θα λήξει στο πάρκο Kapiolani στις 7:00 μ.μ. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους στο www.pearlharborparade.org.

5 Δεκεμβρίου, 12 & 19 Δεκεμβρίου - Ward Village Holiday Concert Series - 7: 00-8: 00 μ.μ. Το Ward Village παρουσιάζει την ετήσια Συναυλία Συναυλιών με ελεύθερη ζωντανή ψυχαγωγία κάθε Σάββατο τον Δεκέμβριο από τις 7 έως τις 8 μ.μ. στο Αμφιθέατρο Ward Warehouse, 5 Δεκεμβρίου: ο Jacob Kailiwai - falsetto του Ching Trio. 12 Δεκεμβρίου: Natalie Kamau'u; και 19 Δεκεμβρίου: Mark Yamanaka & Kuapoa.

7 Δεκεμβρίου - Το δώρο Ronald McDonald του Murphy για το Merchant Street πραγματοποιείται από τις 6-10:00 μ.μ. Η οδός Merchant Street θα κλείσει από τη λεωφόρο Nuuanu στην οδό Bethel. Περισσότεροι από 300 συμμετέχοντες αναμένεται. Οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται να φέρουν ένα ή περισσότερα παιχνίδια που δεν έχουν ανοιχτεί και δεν έχουν ανοιχτεί, τα οποία θα τυλιχθούν από τους εθελοντές του συμβάντος και θα δοθούν στα παιδιά του σπιτιού Ronald McDonald και των παιδιών με το Ίδρυμα Καρκίνου των Παιδιών της Χαβάης. Τον περασμένο χρόνο προβλήθηκαν ταινίες για παιδιά και προσφέρθηκαν δωρεάν βόλτες με τρόλεϊ για να δουν τα Φώτα Χονολουλού.

10 Δεκεμβρίου - Santa έρχεται από το κανό στο Outrigger Waikiki Beach Resort στις 9:00 π.μ. Greet Santa στην παραλία καθώς φτάνει στο κανό του. Δεν χρειάζονται τρείς ταράνδες για αυτή τη Χαβάη Σάντα! Το Santa θα είναι διαθέσιμο για δωρεάν λήψη φωτογραφιών στο λόμπι.

10 Δεκεμβρίου - Η χορωδιακή κοινωνία του Oahu παρουσιάζει το «Βαρέλι της άνεσης και της χαράς» στις 7:30 μ.μ. στον καθεδρικό ναό του Αγίου Ανδρέα στη Χονολουλού. Αυτός είναι ένας τέλειος τρόπος για να καλέσετε την περίοδο των διακοπών σας. Απολαύστε τους ένδοξους ήχους της ohana και του οργανισμού OCS John Renke καθώς αναδεικνύουν το πνεύμα της εποχής με κλασική και λαμπερή μουσική. Να είστε έτοιμοι να συμμετάσχετε στο τραγούδι των κάλανων σε μια συναυλία που χαρακτηρίζει τη διασκέδαση για όλη την οικογένεια. Για να αγοράσετε εισιτήρια για αυτή τη συναυλία, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του OCS στη διεύθυνση http://www.oahuchoral.org ή καλέστε το 808-392-0382. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι $ 25 για τα κανονικά καθίσματα και $ 35 για τα premium καθίσματα. Οι σπουδαστές και οι ενεργητικοί στρατιωτικοί με ταυτότητα σώζουν $ 10 από την κανονική τιμή.

13 Δεκεμβρίου - Η Χορωδία των ομοφυλόφιλων ανδρών της Χονολουλού παρουσιάζει το "Way too Merry." Συμμετάσχετε στη Χορωδία των ομοφυλόφιλων ανδρών της Χονολουλού για το συναρπαστικό Holiday Concert. Κύκλο τις αργίες με τις παραδοσιακές βόλτες με έλκηθρο και τα κουδούνια κουδούνι, προσθέστε μια παύλα στρατόπεδο με Χριστούγεννα Drag Queen και Deck the Rooftop. Γύρισε το βράδυ με τις σφιχτές αρμονίες των αριθμών madrigal και ένα πλούσιο Merry Merry σε όλους. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη διεύθυνση http://www.hawaiitheatre.com/events/way-too-merry/

Μεσημέρι Δεκέμβριος TBA - Πρωινό με Χαβάη Σάντα στο Outrigger Reef στην παραλία από τις 8-10: 00 π.μ. Πάρτε τις κρατήσεις σας νωρίς για αυτό το ξεχωριστό πρωινό με τον Άγιο Βασίλη. Ο πρωινός μπουφές, η λήψη φωτογραφιών, η τέχνη μπαλονιών και η ζωγραφική προσώπου αποτελούν μέρος των δραστηριοτήτων του πρωινού. Το μενού του μπουφέ θα περιλαμβάνει ομελέτα, αλμυρό ρύζι με ατμό, πατάτες τηγανητές, τραγανά μπέικον, πορτογαλικά λουκάνικα, διάφορα αρτοσκευάσματα, φρέσκα φρούτα, δημητριακά και μια ποικιλία από καφέ, γάλα ή χυμό. Η τιμή είναι $ 27.00 ανά άτομο, συμπεριλαμβανομένου του φόρου, άκρη και μια δωρεάν φωτογραφία με Santa? $ 14.00 παιδιά 5 - 11 ετών? παιδιά 4 ετών και νεότεροι τρώνε δωρεάν. Ο επικυρωμένος χώρος στάθμευσης θα είναι διαθέσιμος με 5 δολάρια ανά αυτοκίνητο. Απαιτείται κράτηση: 808-924-4990.

16-18 Δεκεμβρίου - Μπαλέτο Χαβάη παρουσιάζει το Καρυοθραύστη στο κέντρο Neil S. Blaisdell στις 7:30 μ.μ. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του εκδηλώματος. Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα μέσω τηλεφώνου: 800-745-3000 στο Blaisdell Box Office ή online στο ticketmaster.com

17 Δεκεμβρίου - Η εκδήλωση Amy Hanaialii & Willie K πραγματοποιείται στο Κέντρο Θεάτρου της Χαβάης. Τα εισιτήρια είναι $ 22-95 αλλά πωλούν γρήγορα. Οι νικητές των Βραβείων Na Hoku Hanohano Amy Hanaiali'i και Willie K θα παρουσιάσουν τη μοναδική τους μουσική τέχνη σε αυτή τη μοναδική παράσταση. Το βράδυ θα γεμίσει με σόλο και ντουέτα που υποστηρίζονται από την πλήρη μπάντα τους. Το δημοφιλές δίδυμο θα εκτελέσει πολλά από τα αγαπημένα των διακοπών του, συμπεριλαμβανομένης της έκδοσης του Willie K. " O Holy Night ", η οποία έχει ονομαστεί "η καλύτερη έκδοση" οποιουδήποτε χριστουγεννιάτικου τραγουδιού εκεί έξω. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη διεύθυνση http://www.hawaiitheatre.com/events/the-amy-willie-holiday-show/

16-18 Δεκεμβρίου - το καλύτερο σεμινάριο Craft & Gift στο σεζόν στο Εκθεσιακό Κέντρο Neal Blaisdell. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους.

18 Δεκεμβρίου - Jingle Rock Fun Run με χορηγία από το Make-A-Wish Foundation / Boca Hawaii. Το γεγονός αναμένεται να έχει 3.000 δρομείς. Θα ξεκινήσει από το παλάτι Iolani, στον King St., στο παρελθόν Ward Ave., με κατεύθυνση προς την Victoria Street. Απέναντι από την οδό Beretania St., Ewa στη Βερετάνια, αριστερά στον ποταμό St., με κατεύθυνση προς τον St. King, αριστερά στην οδό Maunakea, δεξιά στην οδό Pauahi, δεξιά στην Smith Street, αριστερά στον King St., kkhd στο King St ., για να τερματίσετε στο Iolani Palace.Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους ή για τη διαδρομή http://www.gmap-pedometer.com?r=615572 7

21-25 Δεκεμβρίου - εμφάνιση μελόψωμο εργαζομένων στο Outrigger Waikiki Beach Resort . Δείτε τα δημιουργικά μελόψωμο των υπαλλήλων του Outrigger Waikiki Beach Resort καθώς παρουσιάζουν τις δημιουργικές και γαστρονομικές δεξιότητές τους. Το κοινό καλείται να απολαύσει τα ευχάριστα έργα μελωδίας σε αυτή την ετήσια εκδήλωση. Ελεύθερη και ανοικτή στο κοινό.

Αν γνωρίζετε οτιδήποτε λείπετε, στείλτε μου ένα e-mail στο john_fischer@mindspring.com.

Δείτε τα σχετικά χαρακτηριστικά μας για τα 2016 Χριστουγεννιάτικα και Holiday Events στα γειτονικά νησιά