Ταξιδιωτικός Οδηγός της Ασίζης

Τι να δείτε και να κάνετε στην Ασίζη, τον τόπο γέννησης του Αγίου Φραγκίσκου

Η Ασίζη είναι μια μεσαιωνική πόλη λόφων στην κεντρική περιοχή της Ούμπρια της Ιταλίας, γνωστή ως η γενέτειρα του Αγίου Φραγκίσκου. Χιλιάδες άνθρωποι επισκέπτονται κάθε χρόνο τη Βασιλική του Αγίου Φραγκίσκου και είναι μία από τις πιο επισκέψιμες εκκλησίες της Ιταλίας. Άλλες τοποθεσίες που συνδέονται με τον Άγιο Φραγκίσκο βρίσκονται και βρίσκονται κοντά στην πόλη.

Assisi Τοποθεσία

Η Ασίζη βρίσκεται στο κεντρικό τμήμα της περιοχής της Ούμπρια , 26 χιλιόμετρα ανατολικά της Περούτζια , της μεγαλύτερης πόλης της περιοχής, και περίπου 180 χιλιόμετρα βόρεια της Ρώμης.

Πού να μείνετε στην Ασίζη

Top Τουριστικά αξιοθέατα και αξιοθέατα στην Ασίζη

Για μια ξενάγηση και μια σε βάθος ματιά στην Ασίζη και τον Άγιο Φραγκίσκο, παίρνετε το από το Riches to Rags: η ζωή του Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης, που προσφέρεται από τη θυγατρική μας Select Italy .

Τοποθεσίες του Αγίου Φραγκίσκου κοντά στην Ασίζη

Εκτός από τις τοποθεσίες στο ιστορικό κέντρο, αρκετές πνευματικές τοποθεσίες που συνδέονται με τον Άγιο Φραγκίσκο είναι έξω από την πόλη, είτε στις πλαγιές του όρους Subasio πάνω από την πόλη ή στην κοιλάδα κάτω. Δείτε τις τοποθεσίες επισκέψεων του Αγίου Φραγκίσκου.

Αγορές στην Ασσίζι

Πολλά καταστήματα αναμνηστικών που πωλούν θρησκευτικά αντικείμενα και άλλα ψευδώνυμα παραβιάζουν τους κύριους δρόμους, αλλά υπάρχουν επίσης καλά καταστήματα ειδικών ειδών και μπουτίκ τεχνών όπου μπορείτε να βρείτε μοναδικά αναμνηστικά και δώρα.

Ασίζη Μεταφορές

Ο σιδηροδρομικός σταθμός απέχει 3 χιλιόμετρα από την πόλη. Η σύνδεση των λεωφορείων γίνεται μεταξύ Assisi και του σταθμού.

Είναι περίπου 2 ώρες με το τρένο από τη Ρώμη, 2,5 ώρες από τη Φλωρεντία και 20 λεπτά από την Περούτζια. Τα λεωφορεία συνδέουν επίσης την πόλη με την Περούτζια και άλλα μέρη στην Ούμπρια.

Εάν θέλετε να εξερευνήσετε περισσότερα από την Umbria, ενοικιάσεις αυτοκινήτων είναι διαθέσιμα για παραλαβή στο Orvieto μέσω της Auto Europe. Το ιστορικό κέντρο, centro storico , είναι εκτός ορίων για τα οχήματα εκτός από ειδική άδεια, έτσι εάν φτάνετε με αυτοκίνητο, παρκάρετε σε ένα από τα μέρη έξω από τα τείχη της πόλης.

Περισσότερα: Top Places to Go στην Ούμπρια Τοποθεσίες του Αγίου Φραγκίσκου στην Ιταλία