Κορυφαία σημεία για χορτοφαγικά τρόφιμα στο Τορόντο

8 σημεία που σερβίρουν νόστιμη χορτοφαγική γεύση στην πόλη

Ψάχνετε κάπου να πάρετε ένα γεύμα χωρίς κρέας στο Τορόντο; Κοιτάξτε όχι περισσότερο από αυτά τα σημεία που εξυπηρετούν μερικά από τα καλύτερα χορτοφαγικά και vegan φαγητό στην πόλη.

Χορτοφαγικός παράδεισος

Τοποθετημένο στο Baldwin Village, το Vegetarian Haven σερβίρει αναζωογονητική, γευστική αβιανή κουζίνα εμπνευσμένη από την Ασία. Τα τοπικά και βιολογικά συστατικά χρησιμοποιούνται όποτε είναι δυνατόν και το εκτενές μενού καλύπτει τα πάντα, από σούπες και σαλάτες, μέχρι αναδιπλώσεις, κάρυ και πιάτα με νούδρους.

Ορισμένες από τις καλύτερες επιλογές περιλαμβάνουν τα ντόπια tofu από τραγανό seitan και το miso soup bowl που ταιριάζει με τα ζυμαρικά veggie, τα noodles και τα μανιτάρια. Σερβίρουν επίσης βιολογικούς φρέσκους χυμούς, οργανικά μείγματα kombucha και smoothies με γάλα αμυγδάλου. Υπάρχει ένα όμορφο αίθριο για όταν ο καιρός ζεσταίνεται.

Φρέσκο

Δεν μπορείτε να βρείτε μια λίστα με τα καλύτερα χορτοφαγικά εστιατόρια του Τορόντο χωρίς να συμπεριλάβετε το Fresh. Με τέσσερις τοποθεσίες σε όλη την πόλη και μια λεγεώνα από παλιούς οπαδούς (τόσο χορτοφάγους όσο και μη χορτοφάγους), ο τόπος αυτός συγκεντρώνει πλήθη για έναν λόγο. Το φαγητό είναι νόστιμο, πολύχρωμο και έρχεται γρήγορα στο τραπέζι σας. Το πρώτο άνοιξε το 1999, ο Fresh έδωσε στο Τορόντο μια νέα προοπτική για τα χορτοφαγικά τρόφιμα, δηλαδή ότι θα μπορούσε να είναι εξίσου νόστιμο όσο ήταν υγιές. Τα πιάτα ρύζι και ζυμαρικά, σαλάτες, σάντουιτς, περιτυλίγματα και πλούσιοι μπιφτέκια συνθέτουν την πλειοψηφία του μενού και μπορείτε επίσης να πάρετε φρέσκα πιεσμένους χυμούς, λιωμένους χυμούς και κουνουπιέρες.

Hibiscus Cafe

Το μικρό Hibiscus Café της αγοράς του Kensington σερβίρει άνετα μερικά από τα πιο γευστικά χορτοφαγικά φαγητά της πόλης. Τα πάντα στο μενού σε αυτή την οικογενειακή επιχείρηση είναι επίσης χωρίς γλουτένη και είναι γνωστά για τις κρέπες φαγόπυρου που έρχονται με μια ποικιλία γλυκών ή αλμυρών γεμισμάτων. Σούπα, σαλάτα και σπιτικά vegan, επιδόρπια χωρίς σόγια, στρογγυλά έξω από το μενού.

Ο ιβίσκος φημίζεται για το παγωτό χωρίς γαλακτοκομικά προϊόντα, το οποίο μπορείτε να το σερβίρετε σε έναν κώνο χωρίς γλουτένη.

Live Organic Food Bar

Αυτό το πολύχρωμο σημείο στο Dupont και το Spadina σερβίρει δημιουργικά κρέατα χωρίς κρέας, μερικές φορές ωμά, βέγκαν γεύματα χωρίς γλουτένη ή ζάχαρη για περισσότερο από μια δεκαετία. Το μενού είναι ποικίλο, με σαλάτες, περιτυλίγματα, burritos, μπιφτέκια, κύπελλα ρύζι (ή quinoa) και ακατέργαστο δίκτυο. Ένα από τα καλύτερα στοιχήματά σας είναι το ωμό combo που σας επιτρέπει να δοκιμάσετε πολλά από τα ακατέργαστα αντικείμενα. Αλλά δεν έχει σημασία τι παίρνετε εδώ, οι γεύσεις είναι λαμπρές και τα veggies είναι άφθονα. Έχουν επίσης μια εκτεταμένη λίστα χυμών και smoothies, καθώς και ένα μενού κοκτέιλ. Το καλοκαίρι, δοκιμάστε να τοποθετήσετε ένα κάθισμα στο χαριτωμένο πίσω αίθριο.

Urban Herbivore

Υπάρχουν τρεις τοποθεσίες Urban Herbivore στο Τορόντο και σε κάθε μία μπορείτε να περιμένετε, φρέσκο, γρήγορο και γευστικό χορτοφαγικό. Ό, τι παίρνετε γίνεται από το μηδέν και είναι απαλλαγμένο από συντηρητικά, πρόσθετα ή, όπως περιγράφουν στη φιλοσοφία τους, "συστατικά που δεν μπορείτε να προφέρετε". Όλες οι συσκευασίες τους είναι 100% βιοδιασπώμενες και χρησιμοποιούν τοπικά, οργανικά συστατικά όποτε είναι δυνατόν. Το μενού χωρίζεται σε σούπες, σούπες, σάντουιτς και ειδικά διαμορφωμένα σαλάτα και μπολ με κόκκους. Προσφέρονται επίσης φρέσκα πιεσμένοι χυμοί και ψημένα προϊόντα.

Planta

Σας έφερε η Chase Hospitality Group και ο Chef David Lee, η Planta είναι (όπως υποδηλώνει το όνομα) ένα εργοστάσιο με βάση το φαγητό. Όλα για το καινοτόμο vegan μενού γίνεται χωρίς τη χρήση οποιωνδήποτε ζωικών προϊόντων και η κομψή ατμόσφαιρα το καθιστά μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα αναβαθμισμένο γεύμα που εστιάζει στο λαχανικό. Επιλέξτε από μια ποικιλία από πολύχρωμες σαλάτες και vegan πίτσες, καθώς και ορεκτικά και πιάτα που κάνουν τα λαχανικά το αστέρι.

Kupfert & Kim

Υπάρχουν αρκετές τοποθεσίες σε αυτό το γρήγορο και απλό εργοστασιακό εστιατόριο που σερβίρει υγιεινό και υγιεινό φαγητό. Σχεδόν ό, τι εξυπηρετούν γίνεται εσωτερικά, από σάλτσες έως τουρσιά σε κάρυς και το μεγαλύτερο μέρος του μενού αποτελείται από μπολ με ρύζι γεμισμένα με λαχανικά, χόρτα, φυτικές πρωτεΐνες και γευστικές σάλτσες. Προσφέρουν επίσης λουλούδια και λουλούδια smoothie για γρήγορο αλλά εν ενεργεία πρωινό.

Hogtown Vegan

Εάν είστε φαγητό άνεση φαγητό, αλλά δεν θέλετε ότι τα τρόφιμα άνεση να περιέχουν ζωικά προϊόντα, Hogtown Vegan είναι ο τόπος που πρέπει να είναι. Το ζεστό μέρος εξυπηρετεί αντικείμενα όπως μπιφτέκι, mac και τυρί και poutine - όλα χωρίς κρέας, γαλακτοκομικά, αυγά ή άλλα προϊόντα κρέατος. Ακόμη και τα σαρκοφάγα δια βίου συνήθως κερδίζονται από τη μεγάλη γεύση και οι καινοτόμες παίρνουν πιάτα με βάση το κρέας.