Ο καιρός στο Τορόντο

Τι να περιμένετε και πώς να συσκευάσετε για τον καιρό του Τορόντου

Κορυφαία αξιοθέατα του Τορόντο Εκδρομές ημέρας του Τορόντο Δωρεάν & Φτηνά πράγματα να κάνετε στο Τορόντο

Το να γνωρίζετε λίγο τις καιρικές συνθήκες στο Τορόντο θα σας βοηθήσει να λάβετε καλύτερες αποφάσεις κατά τη συσκευασία και ίσως να σας εξοικονομήσετε από το να χρειαστεί να αγοράσετε αναγκαιότητες που δεν είχαν αναμενθεί - ειδικά όταν δεν έχετε προετοιμαστεί σωστά για το κρύο.

Το Τορόντο έχει τέσσερις ξεχωριστές εποχές: το καλοκαίρι, το φθινόπωρο, το χειμώνα και την άνοιξη, όπως και άλλες πόλεις της Βόρειας Αμερικής όπως το Μόντρεαλ, το Σικάγο ή η Νέα Υόρκη. Γενικά, το κλίμα του Τορόντο είναι ελαφρώς πιο μετριοπαθές από το Μόντρεαλ και παρόμοιο αλλά πιο κρύο από τη Νέα Υόρκη.

Τα πιο συνηθισμένα λάθη είναι οι εσφαλμένες εκτιμήσεις σχετικά με το πόσο κρύο και χιονισμένο Τορόντο είναι το χειμώνα και πόσο ζεστό και υγρό είναι τα καλοκαίρια. Ακόμη και το φθινόπωρο και την άνοιξη, οι επισκέπτες έχουν την τάση να μην πακετάρονται επαρκώς για δροσερά βράδια. Όταν ο ήλιος εξαφανιστεί, τα πράγματα μπορούν να πάρουν ψυχρά.

Για πιο συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες, ανατρέξτε στο μήνυμά μας ανά μήνα και σε ημερολόγια γεγονότων .