Πώς να Dump RV μαύρο δεξαμενές νερού

Ο οδηγός σας για την απόρριψη δεξαμενών μαύρου νερού RV

RVing είναι ένα από τα μόνο χόμπι όπου θα βρείτε τους ανθρώπους να μιλούν για την επιχείρησή τους μπάνιο. Αυτό συμβαίνει επειδή τα απόβλητα είναι ένας μεγάλος παράγοντας όταν πρόκειται για RVing. Εάν δεν είστε συνδεδεμένοι με ένα κανάλι σύνδεσης, τότε ένας RV θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ένα μεγάλο λιμάνι-a-ασήμαντο στους τροχούς. Η ενασχόληση με τα απόβλητα, τις μαύρες δεξαμενές νερού και τη γενική εμφάνιση είναι κάτι που όλοι οι οδηγοί πρέπει να μάθουν. Για να καθοδηγήσετε νεράιδες ή RVers που είναι κάμπινγκ μακριά από τα πάρκα για πρώτη φορά, εδώ είναι το walkthrough μας για την απόρριψη RV μαύρες δεξαμενές νερού.

Ποια είναι η δεξαμενή μαύρου νερού της RV;

Η δεξαμενή μαύρου νερού της RV είναι η δεξαμενή που αποθηκεύει τα απόβλητα. Είναι όπου το νερό και τα απόβλητα πηγαίνουν από την τουαλέτα σας και αν δεν έχετε μια γκρίζα δεξαμενή νερού, είναι όπου όλη η αποστράγγιση πηγαίνει. Οι μαύρες δεξαμενές νερού μπορεί επίσης να είναι γνωστές ως δεξαμενές λυμάτων ή RV σηπτικές δεξαμενές, αν και η τελευταία είναι εσφαλμένη ονομασία. Τώρα που ξέρετε τι συμβαίνει με τη μαύρη δεξαμενή νερού, ας πάμε ντάμπινγκ.

Pro Συμβουλή: Προσπαθώντας να ξεπλύνετε τις δεξαμενές σας προτού είναι τουλάχιστον 2/3 γεμάτοι είναι αναποτελεσματική. Αν θέλετε να ξεπλύνετε τις δεξαμενές σας αλλά δεν είναι 2/3 γεμάτοι, γεμίστε τους με νερό μέχρι να φτάσουν εκεί για να διευκολύνουν.

Πριν αρχίσετε να απορρίπτετε τη δεξαμενή μαύρου νερού RV, θα χρειαστείτε τα ακόλουθα στοιχεία:

Ντάμπινγκ RV μαύρες δεξαμενές νερού

Έχετε την παραπάνω λίστα έτοιμη να απορρίψετε τις δεξαμενές μαύρου νερού RV σας;

Εξαιρετική! Ας ξεκινήσουμε να ξεφορτωθούμε τα απόβλητα του RV σας!

  1. Τραβήξτε το RV σας σε ένα σταθμό γεώτρησης, στοχεύστε να πάρετε το μαύρο νερό εξόδου σας όσο το δυνατόν πιο κοντά στο σταθμό χωματερών.
  2. Βάλτε τα γάντια μίας χρήσης.
  3. Βεβαιωθείτε ότι η βαλβίδα δεξαμενής μαύρου νερού RV είναι σφιγμένη.
  4. Συνδέστε τον εύκαμπτο σωλήνα ή τον σωλήνα αποχέτευσης της RV σας στην κατάλληλη έξοδο, σε μερικούς RVs μπορεί να υπάρχουν ξεχωριστές εξόδους για τις γκρίζες και μαύρες δεξαμενές νερού. Σιγουρευτείτε ότι συνδέεστε στη δεξαμενή μαύρου νερού, πρέπει να υπάρχουν ετικέτες στις εξόδους όπως "λύματα" ή "μαύρο νερό". Βεβαιωθείτε ότι ο εύκαμπτος σωλήνας σας είναι σφιγμένος σφιχτά με πρόσθετο σφιγκτήρα δακτυλίου.
  1. Πάρτε το άλλο άκρο και συνδέστε το με την εγκατάσταση χωματερών με αγκώνα σωλήνα 45 μοιρών. Αυτό διευκολύνει τη σύνδεση των σωλήνων και βοηθά στη μείωση ή την αποτροπή της πιθανότητας διαρροών. Αν δεν έχετε έναν αγκώνα, βεβαιωθείτε ότι ο εύκαμπτος σωλήνας είναι ένα συμπαγές πόδι προς τα κάτω στο δοχείο απορριμμάτων του σταθμού εναπόθεσης.
  2. Μόλις είστε βέβαιοι ότι όλα είναι συσφιγμένα, αφήστε τη βαλβίδα της δεξαμενής μαύρου νερού. Θα πρέπει να ακούσετε τα απόβλητα να ρέουν έξω, αφήστε το να κάνει την επιχείρησή του έως ότου δεν μπορείτε πλέον να ακούσετε τίποτα που τρέχει μέσα.
  3. Ξεπλύνετε την τουαλέτα σας πολλές φορές για να βεβαιωθείτε ότι όλα τα απόβλητα ξεπλένονται. Χρησιμοποιήστε το μαύρο ρεζερβουάρ σας σε αυτό το σημείο αν έχετε ένα.
  4. Αν έχετε ένα, τώρα είναι η ώρα να ξεπλύνετε τη δεξαμενή γκρίζου νερού. Πάντα να έχετε μαύρο νερό ακολουθούμενο πρώτα από γκρίζο νερό. Το γκρίζο νερό μπορεί να απομακρύνει τα απόβλητα.
  5. Επαναγεμίστε τις μαύρες και γκρίζες δεξαμενές νερού με νερό και ξεπλύνετε ξανά εάν θέλετε ή θέλετε να βεβαιωθείτε ότι οι δεξαμενές σας έχουν ξεπλυθεί εντελώς. Μπορείτε να το κάνετε αυτό όσες φορές θέλετε.
  6. Απενεργοποιήστε και τις δύο βαλβίδες αποδέσμευσης μαύρου και γκρίζου νερού.
  7. Αποσυνδέστε τον εύκαμπτο σωλήνα από το RV και μετά από το δοχείο απορριμμάτων.
  8. Ξεπλύνετε τον εύκαμπτο σωλήνα απόρριψης και την περιοχή χωματερών, εάν υπήρχαν διαρροές, προσέξτε να πιέσετε!
  1. Επιστρέψτε τον εύκαμπτο σωλήνα αποχέτευσης στον κατάλληλο χώρο αποθήκευσης.
  2. Σε αυτό το σημείο, θα χρειαστεί να μετακινήσετε το RV εκτός δρόμου αν υπάρχουν άλλοι στη σειρά.
  3. Αντιμετωπίστε τη δεξαμενή μαύρου νερού με οποιεσδήποτε χημικές ουσίες ή ένζυμα που χρησιμοποιείτε.
  4. Τελείωσες!

Μόλις έχετε RVing για μια στιγμή, απόρριψη RV μαύρες δεξαμενές νερού σας δεν θα είναι μεγάλη υπόθεση. Σημειώστε οποιεσδήποτε συμβουλές ή τεχνάσματα για να βοηθήσετε τον εαυτό σας στο μέλλον και θα το κάνετε ντάμπινγκ RV σε χρόνο μηδέν.