Δεκέμβριος Καιρός στη Μαδρίτη

Οι μέσοι όροι και οι καιρικές συνθήκες από τα τελευταία χρόνια στην ισπανική πρωτεύουσα

Η Ισπανία είναι διάσημη για τον ήλιο της, αλλά αυτός είναι ο χειμώνας της Ευρώπης για τον οποίο μιλάμε τώρα. Τι θα είναι ο καιρός στη Μαδρίτη; Αν είχα μόνο μια υπηρεσία καιρού που θα μπορούσε να προβλέψει τον καιρό αρκετούς μήνες νωρίτερα - θα ήμουν πλούσιος! Οι περισσότεροι άνθρωποι, όταν προβλέπουν τον καιρό μέχρι τώρα, χρησιμοποιούν μέσες θερμοκρασίες για να τους βοηθήσουν, αλλά οι μέσοι όροι λένε μόνο το ήμισυ της ιστορίας. Σε αυτή τη σελίδα θα δείτε τις πραγματικές καιρικές συνθήκες τα τελευταία χρόνια για να σας δώσουμε μια καλύτερη ιδέα για τον καιρό που μπορείτε να περιμένετε.

Τι συμβαίνει με τους μέσους όρους; Επειδή ο καιρός είναι σπάνιος μέσος όρος. Δεν μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το πόσο ζεστό θα μπορούσε να είναι, ή πώς οι θερμοκρασίες μπορεί να πέσουν με τους μέσους όρους. Και αν βρέθηκε ποτέ σε ένα συγκεκριμένο, τότε ο «μέσος όρος» για εκείνη την ημέρα θα ήταν «κάποια βροχή».

Ποιος είναι ο καιρός για την προετοιμασία στη Μαδρίτη τον Δεκέμβριο

Όπως βλέπετε παρακάτω, ο καιρός παραμένει ήπιος καθ 'όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου, με θερμοκρασίες συνήθως γύρω στους 10 ° C κατά τη διάρκεια της ημέρας, πλησιάζοντας στο μηδέν, αλλά σπάνια πέφτει κάτω από αυτό το βράδυ.

Μαδρίτη στις αρχές-Δεκέμβριος: Μέσες θερμοκρασίες και ο καιρός των τελευταίων χρόνων

Ο καιρός στις αρχές Δεκεμβρίου τείνει να παραμείνει περίπου 10 ° C (50 ° F) την ημέρα, πέφτοντας τη νύχτα (αλλά σπάνια κάτω από το μηδέν), αν και μπορεί να είστε τυχεροί και να πάρετε μια περιστασιακή μέρα που σέρνει λίγο υψηλότερα. Η Μαδρίτη είναι μια πολύ ξηρή πόλη και ακόμη και τον Δεκέμβριο είναι απίθανο να πάρετε πολύ βροχή.

Η Βαρκελώνη είναι αρκετά θερμότερη τον Δεκέμβριο. Διαβάστε περισσότερα για το Δεκέμβριο του καιρού στη Βαρκελώνη

Εκδηλώσεις τον Δεκέμβριο στη Μαδρίτη: Για χριστουγεννιάτικες αγορές και άλλες υπαίθριες εκδηλώσεις στη Μαδρίτη, δείτε τα Χριστούγεννα στη Μαδρίτη

Μαδρίτη στα μέσα Δεκεμβρίου: Μέσες θερμοκρασίες και ο καιρός των τελευταίων χρόνων

Δεν πάει πραγματικά πολύ πιο κρύο καθώς κατευθυνόμαστε βαθύτερα στο Δεκέμβριο και η Μαδρίτη τείνει να παραμείνει ξηρή.

Μαδρίτη στη Ώρα-Δεκέμβριο: Μέσες θερμοκρασίες και Καιρός των τελευταίων χρόνων

Δεν θα πάρετε λευκά Χριστούγεννα στη Μαδρίτη - τα τελευταία χρόνια δεν βρέχει και οι θερμοκρασίες δεν ήταν αρκετά χαμηλές. Αλλά είναι πιο κρύο το βράδυ τότε ήταν, έτσι φέρνουν σίγουρα ένα καλό σακάκι!

Πηγή: Ημερολόγιο υπογείων καιρικών συνθηκών