Μετάβαση στο El Escorial από τη Μαδρίτη

Ταξιδέψτε σε δύο από τα πιο δημοφιλή ημερήσια ταξίδια μιας ημέρας στη Μαδρίτη

Το El Escorial και το El Valle de los Caidos είναι δημοφιλή ημερήσια ταξίδια από τη Μαδρίτη και επισκέπτονται συνήθως μαζί.

Το El Escorial και το El Valle de los Caídos με ξεναγήσεις

Από όλες τις ξεναγήσεις που μπορείτε να δείτε από τη Μαδρίτη, αυτή είναι εύκολα η καλύτερη. Λόγω της δυσάρεστης διοικητικής μέριμνας που συνδυάζει τα δύο αξιοθέατα, μια περιοδεία που σας μεταφέρει σε δύο κάνει πιο έξυπνη. Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε το Toledo για μια πραγματικά γεμάτη μέρα!

Πώς να φτάσετε στο El Escorial από τη Μαδρίτη

Από τη Μαδρίτη στο El Valle de los Caídos

Εάν βασίζεστε στις δημόσιες συγκοινωνίες, πρέπει να πάτε μέσω του El Escorial .

Από το El Escorial στο El Valle de los Caídos

Υπάρχει ένα λεωφορείο την ημέρα που πηγαίνει μέχρι το μνημείο. Φεύγει από το σταθμό λεωφορείων του El Escorial στις 3.15 μ.μ. και επιστρέφει στις 5.30 μ.μ. Το εισιτήριο κοστίζει περίπου 15 ευρώ και περιλαμβάνει το ταξίδι επιστροφής και την είσοδο στο μνημείο. Συντονίζοντας την επίσκεψή σας στο El Escorial με αυτό το λεωφορείο σε μια ημερήσια εκδρομή είναι πολύ δύσκολη - απέτυχα στην πρώτη μου προσπάθεια.

El Escorial στην Σεγκόβια με τρένο

Δεν υπάρχει απευθείας τρένο από το El Escorial στην Σεγκόβια, αλλά είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί το ταξίδι με μια σύνδεση, στο Villalba de Guadarrama.

Ο χρόνος ταξιδιού με τρένο είναι λίγο πάνω από μία ώρα, συν το χρόνο μεταφοράς. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να αγοράσετε εκ των προτέρων, αλλά μπορείτε να κάνετε κράτηση από το renfe.es .

Τι να κάνετε στο El Escorial

Τι να κάνετε στο El Valle de los Caídos

Η είσοδος σε όλες αυτές τις δραστηριότητες είναι δωρεάν με την κάρτα της Μαδρίτης .