Μαδρίτη Καιρός τον Απρίλιο

Μέσοι όροι, ρεκόρ και θερμοκρασίες των τελευταίων ετών στην ισπανική πρωτεύουσα

Ο Απρίλιος είναι μια δημοφιλής εποχή για να επισκεφθείτε κυρίως την Ισπανία και τη Μαδρίτη Εάν θέλετε να αποφύγετε το Semana Santa , η Μαδρίτη είναι ένα καλό μέρος για να επισκεφθείτε, καθώς η πόλη δεν είναι διάσημη για τις εκδηλώσεις του Πάσχα. Από την άλλη πλευρά, αν θέλετε να γνωρίσετε το Semana Santa στο Τολέδο , η ισπανική πρωτεύουσα είναι ένα ιδανικό μέρος για να μείνετε καθώς το Τολέδο είναι ένα βολικό ημερήσιο ταξίδι από τη Μαδρίτη .

Αλλά τι είδους καιρός μπορείτε να περιμένετε; Η Μαδρίτη παραβιάζει τις ντουζιέρες του Απριλίου;

Οι περισσότεροι ιστότοποι θα σας δώσουν μέσους όρους, αλλά ο καιρός είναι σπάνια μέσο όρο . Εάν έχει βρομίσει ποτέ μια μέρα, η μέση βροχή για εκείνη την ημέρα θα είναι κάποια βροχή και οι μέσες θερμοκρασίες δεν σας λένε για τα φανταχτερά υψηλά και χαμηλά που μπορείτε να περιμένετε.

Σε αυτήν τη σελίδα, παρέδωσα όχι μόνο τους μέσους όρους για τρεις ημέρες τον Απρίλιο, αλλά και τα υψηλά και χαμηλά επίπεδα ρεκόρ και τις πραγματικές καιρικές συνθήκες τα τελευταία τρία χρόνια. Αυτό θα σας βοηθήσει να δείτε όχι μόνο τι είναι δυνατό αλλά και αυτό που είναι πιθανό τον Απρίλιο στη Μαδρίτη.

Δείτε επίσης:

Ποιος είναι ο καιρός για την προετοιμασία στη Μαδρίτη τον Απρίλιο

Οι θερμοκρασίες ποικίλλουν σημαντικά προς την αρχή του μήνα. Γενικά, μπορείτε γενικά να περιμένετε θερμοκρασίες γύρω στους 20 ° C (72 ° F) καθ 'όλη τη διάρκεια του μήνα, πιο αξιόπιστες έτσι προς το τέλος Απριλίου. Μια μικρή βροχή είναι δυνατή νωρίτερα, περισσότερο προς την αρχή του μήνα.

Δείτε επίσης: Καιρός στην Ισπανία τον Απρίλιο

Μαδρίτη ή Βαρκελώνη Ποιος έχει καλύτερους καιρούς τον Απρίλιο;

Ο καιρός τον Απρίλιο στη Βαρκελώνη είναι λίγο πιο δροσερός από ό, τι στη Μαδρίτη και τείνει να είναι πιο βρεγμένος στην Καταλονία απ ​​'ότι στην πρωτεύουσα. Αλλά με τον καιρό τον Απρίλιο τόσο απρόβλεπτο, είναι η τύχη ποτ πραγματικά ποια πόλη θα έχει καλύτερες καιρικές συνθήκες.

Δείτε επίσης: Μαδρίτη ή Βαρκελώνη; Ποιό είναι καλύτερο?

Μαδρίτη στις αρχές Απριλίου: Μέσες θερμοκρασίες και ο καιρός των τελευταίων χρόνων

Οι αρχές Απριλίου μπορούν να ρίξουν σχεδόν όλες τις καιρικές συνθήκες σε σας. Απρίλιος 2011 είδε ένα μίνι-heatwave, το οποίο τα τελευταία δύο χρόνια ήταν πολύ πιο δροσερό. Περιμένετε οτιδήποτε από 10 ° C έως 25 ° C ( 50 ° F έως 77 ° F ). Μια μικρή βροχή είναι δυνατή.

Δείτε επίσης: Εκδηλώσεις της Μαδρίτης το 2014

Μαδρίτη στη μέση του Απριλίου: Μέσες θερμοκρασίες και ο καιρός των τελευταίων χρόνων

Οι θερμοκρασίες τείνουν να είναι στα χαμηλά 20 (περίπου 72 ° F ) στα μέσα Απριλίου, αν και χαμηλότερα είναι σίγουρα δυνατή. Τείνει να είναι πολύ πιο δροσερή τη νύχτα από ό, τι στη διάρκεια της ημέρας.

Μαδρίτη στην Ύστερη-Απρίλη: Μέσες θερμοκρασίες και ο καιρός των τελευταίων χρόνων

Πολύ παρόμοια με τα μέσα Απριλίου, αλλά πιο αξιόπιστα γύρω από την ένδειξη 20 ° C. Και πάλι, οι θερμοκρασίες μειώνονται σημαντικά τη νύχτα. Έχει την τάση να μένει ξηρό.

Πηγή: Ημερολόγιο υπογείων καιρικών συνθηκών