Τα καλύτερα κρουστά Κυριακής Brunch στην κομητεία του Όκλαντ, Μίτσιγκαν

Casual Bistros σε Fancy Εστιατόρια, Locavore Retreats σε Pancake Houses

Πού μπορείτε να έχετε ένα μεγάλο brunch brunch εάν ζείτε σε μία από τις πλουσιότερες κομητείες της Αμερικής; Η κομητεία Oakland, μόλις βορειοδυτικά του Ντιτρόιτ και ο τυχερός δικαιούχος καλής θέσης εργασίας στην αυτοκινητοβιομηχανία και αλλού, είναι στις 10 πιο πλούσιες μεταξύ των κομητειών με πληθυσμό πάνω από 1 εκατομμύριο κατοίκους. Αλλά δεν είναι μόνο πλούσιο, είναι επίσης γεμάτο με δυνατότητες ως η δεύτερη πιο πυκνοκατοικημένη κομητεία στο Μίτσιγκαν.

Εάν κατοικούσατε στην κομητεία του Όουκλαντ , δεν θα στρεφόταν προς τη Διεθνή Ορχήστρα Φαγητών ή τον Bob Evans. Θα θέλατε κάτι λίγο πιο ενδιαφέρον. Έτσι βρήκαμε μερικές καλές θέσεις για εσάς. Εδώ είναι 16 εστιατόρια σε ορισμένες από τις ωραιότερες πόλεις του νομού που μπορούν να κάνουν brunch (ή πρωινό) ένα γεγονός.

Περιλαμβάνουν τα πάντα, από casual bistros έως φανταχτερά εστιατόρια, locavore υποχωρεί σε σπιτικές κάλτσες κρεάτων. Οι τοποθεσίες του Birmingham και του Royal Oak ξεχωρίζουν για την επιλογή και την ποιότητα. Κάντε την επιλογή σας και φροντίστε να ελέγξετε τις ιστοσελίδες για τα τρέχοντα μενού, τις ώρες και τις τιμές πριν από την κράτηση και να κάνετε check in με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για στιγμιότυπα ικανοποίησης πελατών.

BIRMINGHAM

BLOOMFIELD HILLS

FERNDALE

MADISON HEIGHTS

ROCHESTER

ROYAL OAK

SOUTHFIELD

ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΛΕΩΦ