Πώς μπορώ να έρχομαι από τη Μάλαγα στη Μαδρίτη;

Μεταφορές Μεταξύ της πρωτεύουσας της Ισπανίας και της Costa del Sol

Λεπτομέρειες για το πώς θα φτάσετε από τη Μάλαγα στη Μαδρίτη στην Ισπανία με λεωφορείο, αυτοκίνητο, τρένο και αεροπλάνο.

Ο καλύτερος τρόπος από τη Μαδρίτη στη Μάλαγα

Ταξιδεύοντας απευθείας από τη Μαδρίτη στη Μάλαγα χάνονται τόσες στάσεις καθ 'οδόν. Σεβίλλη, Κόρδοβα και Γρανάδα είναι όλες πιο ενδιαφέρουσες πόλεις από τη Μάλαγα και θα πρέπει να περιλαμβάνονται στο δρομολόγιο σας, αν είναι δυνατόν.

Για την ταχύτερη και πιο βολική στάση καθ 'οδόν, σκεφτείτε μια στάση στην Κόρδοβα: το σπίτι στο επικό Τζαμί-Μητρόπολη βρίσκεται στη γραμμή τρένων υψηλής ταχύτητας AVE από τη Μαδρίτη προς τη Μάλαγα και κάνει μια μεγάλη στάση στη διαδρομή μεταξύ των δύο πόλεις.

Δείτε επίσης:

Μάλαγα στη Μαδρίτη με τρένο

Το τρένο από τη Μαδρίτη στη Μάλαγα διαρκεί περίπου δυόμισι ώρες και κοστίζει περίπου 90 ευρώ. Αυτός είναι ο πιο γρήγορος και πιο βολικός τρόπος να φτάσετε από τη Μάλαγα στη Μαδρίτη, καθώς δεν χρειάζεται να χάσετε την ώρα των check-in στο αεροδρόμιο. Το τρένο θα είναι επίσης φθηνότερο από ό, τι πετάει αν κάνετε τις τελευταίες διαδρομές.

Υπάρχουν τακτικά λεωφορεία όλη την ημέρα μεταξύ Μάλαγα και Μαδρίτης. Το ταξίδι διαρκεί έξι ώρες και κοστίζει κάτω από 25 ευρώ. Αυτός είναι ο φθηνότερος τρόπος να φτάσετε στη Μαδρίτη από τη Μάλαγα, αλλά είναι και ο πιο αργός.

Τα λεωφορεία από τη Μαδρίτη προς τη Μάλαγα αναχωρούν από το σταθμό λεωφορείων Mendez Alvaro. Τα τρένα από τη Μαδρίτη προς τη Μάλαγα αναχωρούν από το σιδηροδρομικό σταθμό Puerta de Atocha. Το λεωφορείο και το σιδηροδρομικό σταθμό στη Μάλαγα είναι δίπλα-δίπλα. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τους σταθμούς λεωφορείων και τρένων στους σταθμούς λεωφορείων και τρένων της Μαδρίτης και της Μάλαγα .

Μάλαγα στη Μαδρίτη με ξεναγήσεις

Μάλαγα στη Μαδρίτη με αυτοκίνητο

Η διαδρομή 540 χλμ. Από τη Μάλαγα στη Μαδρίτη διαρκεί περίπου έξι ώρες, ταξιδεύοντας κυρίως από τους αυτοκινητόδρομους R4, A4, A44 και A92.
Συγκρίνετε τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ισπανία

Αεροπορικά εισιτήρια από Μάλαγα προς Μαδρίτη

Μια πτήση από τη Μάλαγα στη Μαδρίτη διαρκεί περίπου μία ώρα, αλλά να θυμάστε ότι οι χρόνοι check-in και πραγματικά η επιβίβαση στο αεροδρόμιο θα κάνουν τον συνολικό σας χρόνο ταξιδιού παρόμοιο με το τραίνα.

Εάν μπορείτε να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, η πτήση θα πρέπει να είναι φθηνότερη από το τρένο.
Συγκρίνετε τιμές για πτήσεις στην Ισπανία