Πάρκο Mira Loma στο Ρίνο, Νεβάδα

Υπάρχουν πολλά να κάνουμε στο πάρκο Mira Loma στο νοτιοανατολικό Reno

Το πάρκο Mira Loma του Reno έχει κάτι για όλους. Στη γωνία της οδού Mira Loma Drive και της λεωφόρου McCarran. στο νότιο ανατολικό Ρίνο , το πάρκο Mira Loma διαθέτει ώριμα δέντρα, μεγάλες εκτάσεις γρασιδιού, ενοικιαζόμενα καταφύγια πικνίκ, παιδικές χαρές, γήπεδα τένις και γήπεδα μπάσκετ και ένα επίπεδο μονοπάτι με μονοπάτι σε όλη την περίμετρο. Θα βρείτε πολλές θέσεις στάθμευσης στη δυτική πλευρά του πάρκου Mira Loma και πιο κοντά στην οδό McCarran Blvd.

Υπάρχει μια ξεχωριστή παρτίδα στο βόρειο άκρο δίπλα στο Rattlesnake Mountain Skate Park.

Τι να κάνετε στο πάρκο Mira Loma

Το Mira Loma Park διαθέτει εγκαταστάσεις για τουαλέτες, ενοικιαζόμενα καταφύγια πικνίκ, γήπεδα τένις και μπάσκετ, πετάλια, παιδική χαρά, μονοπάτια πεζοπορίας, στρέμματα αγρωστωδών για παιχνίδια και αθλήματα, διαμάντι μπέιζμπολ και γυμναστήριο. Στο βόρειο άκρο του πάρκου Mira Loma, θα βρείτε μια βρωμιά για τη λειτουργία των ραδιοελεγχόμενων οχημάτων και τα 40.000 τετραγωνικά πόδια του Rattlesnake Mountain Skate Park. Υπάρχει άφθονος χώρος στάθμευσης μέσα στο πάρκο, κατά μήκος της δυτικής πλευράς δίπλα στη λεωφόρο McCarran. Αν αυτό είναι γεμάτο (και μερικές φορές είναι κατά τη διάρκεια της εποχής ποδοσφαίρου), υπάρχει περισσότερος χώρος στάθμευσης σε μια λωρίδα του ώμου του McCarran Boulevard.

Το πάρκο Mira Loma δεν διαθέτει πάρκο σκύλων, αλλά το κοντινό Link Piazzo Dog Park άνοιξε το Σεπτέμβριο του 2008, προσθέτοντας ένα δημοφιλές χαρακτηριστικό στο Περιφερειακό Πάρκο Hidden Valley . Έχει γίνει μια δημοφιλής έλξη τόσο για τα σκυλιά όσο και για τους ανθρώπους τους.

Κουνουπιέρικο βουνό

Το Rattlesnake Mountain Skate Park είναι ένα δημοφιλές μέρος, πάντα γεμάτο από παιδιά που τρέχουν γύρω από και πηδούν από πάνω από 30 χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν την εμπειρία πατινάζ. Τα 40.000 τετραγωνικά πόδια σκυροδέματος προσελκύουν αναβάτες σε όλα τα είδη τροχοφόρων ειδών - πατίνια, skateboards, ποδήλατα και σκούτερ.

Τόσο οι αρχάριοι όσο και οι προχωρημένοι αναβάτες μπορούν να διασκεδάσουν στο Rattlesnake Mountain Skate Park, επιδιώκοντας τις ικανότητές τους σε μια ποικιλία από μπολ, μισές σωληνώσεις, τράπεζες στυλ δρόμου, κράσπεδα, 170 πόδια μακρύ φίδι, πολύπλοκα χειρολισθήρες, ράμπες εκτόξευσης, , και μια μεγάλη πλακόστρωτη τρύπα με το μέγεθος μιας πισίνας πίσω αυλής. Στον skater lingo, μερικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα ονομάζονται "επιτύμβια" και "γέφυρα του θανάτου". Υπάρχει ξεχωριστός χώρος στάθμευσης στη βόρεια πλευρά του πάρκου skate, με πρόσβαση από τη λεωφόρο McCarran.

Τοποθεσία του πάρκου Mira Loma

Το πάρκο Mira Loma βρίσκεται στη λεωφόρο McCarran του Νότου 3000, στη γωνία της οδού Mira Loma Drive. Βρίσκεται στη συνοικία Donner Springs και είναι επίσης δίπλα στην περιοχή Hidden Valley. Η είσοδος στάθμευσης βρίσκεται στο Mira Loma Drive, μισό τετράγωνο ανατολικά από τη γωνιά της λεωφόρου McCarran.