Ψυχαγωγία στο Rally Fall Rally Rally και Sparks

Η γιορτή της μουσικής, του μετάλλου και των μοτοσικλετών του Reno

Το 2014 Rally Fall Rings Fall θα είναι Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου έως Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου. Θα υπάρξει πληθώρα ψυχαγωγίας για τους συμμετέχοντες Street Vibrations τόσο στο Reno όσο και στο Sparks. Πολλές από τις παραστάσεις σε υπαίθριες σκηνές και σε άλλους χώρους θα είναι δωρεάν, αλλά θα πρέπει να αγοράσετε εισιτήρια για εκπομπές από τα πραγματικά μεγάλα ονόματα.

Όσοι επιθυμούν να απολαύσουν μια μπύρα ή άλλη θλίψη ενώ παρακολουθούν Street Vibrations πρέπει να γνωρίζουν ότι οι κανόνες σχετικά με τις πωλήσεις μπύρας και το ποτό στην εκδήλωση έχουν αλλάξει σε μια πιο χαλαρή στάση - μάθετε περισσότερα με το άρθρο μου "Drinking at Reno Events" .

Ψυχαγωγία Street Vibrations

Μεγάλο μέρος της ψυχαγωγίας στο Street Vibrations είναι δωρεάν, αλλά όχι όλα. Ελέγξτε το χρονοδιάγραμμα των οδικών κραδασμών για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με το ποιος θα παίζει, πότε και πού, καθώς και άλλες εκδηλώσεις όπως η Expo της Βόρειας Προσαρμοσμένης Ποδηλασίας της Αμερικής.

Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου

Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου

Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου

Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου

Οι χώροι των κραδασμών του κεντρικού δρόμου

Άλλες προβολές κατά τη διάρκεια κραδασμών του δρόμου

Το εργοστάσιο πλέξιμο στο κέντρο της πόλης Reno είναι ένας άλλος τόπος συναυλία που θα έχει μια πλάκα των παρουσιάσεων κατά τη διάρκεια δονήσεων δρόμου.

Σύνδεσμοι πληροφοριών οδού κραδασμών

Λάβετε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τους κραδασμούς οδών από αυτούς τους συνδέσμους:

Street Vibrations Street Closures

Το Street Vibrations έχει ως αποτέλεσμα πολλούς περιορισμούς κυκλοφορίας και κλείσιμο δρόμων κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του, με την πλειοψηφία τους να βρίσκεται στο κέντρο του Reno. Για να εξοικονομήσετε χρόνο και ταλαιπωρία, ανατρέξτε στο κλείσιμο των δρόμων του Reno και στον χάρτη περιορισμών πριν οδηγήσετε στο κέντρο της πόλης κατά τη διάρκεια των κραδασμών του δρόμου. Επιλέξτε την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει και ο χάρτης θα ενημερωθεί και θα εμφανιστεί κλείσιμο δρόμου για εκείνη την ημερομηνία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το χάρτη για την εμφάνιση περιορισμών κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια άλλων ειδικών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στο κέντρο της πόλης Reno.

Πηγή: Roadshows, Inc.