Δρόμοι κραδασμών πτώσης ράλι στο Ρίνο, Νεβάδα

Ημέρες γεμάτη με μουσική και μοτοσικλέτες

Το ράλι πτώσης οδικών κραδασμών θα διεξαχθεί από τις 26 Σεπτεμβρίου έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2018, όπου θα παρακολουθήσουν 50.000 λάτρεις ποδηλασίας. Οι χώροι περιλαμβάνουν το Reno, το Tahoe, την πόλη της Βιρτζίνια και το Carson City. Θα βρείτε περιφερειακά συγκροτήματα σε επτά υπαίθριες σκηνές, προσαρμοσμένα ποδήλατα, εργοστασιακές εγκαταστάσεις και πωλητές και πολλά τρόφιμα και ποτά. Για να σβήσετε τη δίψα σας, κατευθυνθείτε προς το μπαρ Hog Town ή το Go-Go Bar. Η εκδήλωση χρεώνεται ως γιορτή της μουσικής, του μετάλλου και των μοτοσικλετών, και αν παρακολουθήσετε Street Vibrations κατά μήκος της οδού Virginia στο Reno, θα δείτε πολλά και τα τρία.

Οι σημαντικότεροι χώροι εκδήλωσης περιλαμβάνουν επίσης την αντιπροσωπεία Reno Harley-Davidson του Chester, τις χαρτοπαικτικές λέσχες περιοχής και τα μπαρ, καθώς και την ιστορική πόλη της Βιρτζίνια. Ο αγώνας έχει επίσης παρουσία στο Carson City. Οι γραφικές βόλτες στη λίμνη Tahoe είναι θεαματικές. Χιλιάδες χοίροι και οι αναβάτες τους ταξιδεύουν στο Ρίνο για κραδασμούς στο δρόμο, γεμίζοντας το κέντρο της πόλης με γοητευτικό χρώμα και ατμόσφαιρα στο πάρτι. Δεν χρειάζεται να είστε οδηγός του Harley για να απολαύσετε μια καλή στιγμή στο Street Vibrations - όλες οι μοτοσικλέτες και οι αναβάτες τους είναι ευπρόσδεκτοι. Οι κραδασμοί του δρόμου είναι ένα γεγονός χωρίς χρώματα.

Δραστηριότητες οδικών κραδασμών

Street Vibrations Fall Rally περιστρέφεται γύρω από τις μοτοσικλέτες (κυρίως Harleys, αλλά και πολλές άλλες βόλτες επίσης) και συναφή συμφέροντα. Προσαρμοσμένα ποδήλατα μπορούν να προβληθούν στο Expo της Finest Custom Builder's Expo της Αμερικής, και μπορείτε να σχεδιάσετε την προσωπική διακόσμηση στο Tattoo Expo. Αν δεν θέλετε να πάτε αρκετά μακριά, ελέγξτε τους πωλητές με όλα τα δροσερά εργαλεία ποδηλάτων και τα ρούχα, ώστε να μπορείτε τουλάχιστον να ντύσετε το κομμάτι.

Πολλοί πωλητές τροφίμων και ποτών είναι πασπαλισμένοι ανάμεσα στις σειρές των λαμπερών Harleys. Είναι ελεύθερο να έρθετε στο κέντρο του Reno, να μιλάτε με το πλήθος, να μιλάτε μοτοσικλέτες με οδηγούς και πωλητές και να περπατάτε ανάμεσα στις σειρές και τις σειρές των ισχυρών ποδηλάτων. Θα βρείτε επίσης πωλητές και άλλες δραστηριότητες στο Reno Harley-Davidson του Chester και στην πόλη Βιρτζίνια .

Δονήσεις οδών για οδηγούς μοτοσικλετών

Οι κραδασμοί των δρόμων είναι ένα μεγάλο γεγονός. Χιλιάδες μοτοσυκλέτες και ακόμη περισσότεροι χιλιάδες άνθρωποι έρχονται στο Reno για αυτό το πάρτι. Σκεφτείτε τις Καυτές Αυγούστου Νύχτες για μεγάλα ποδήλατα και θα έχετε την ιδέα. Μπορείτε μόνο να οδηγήσετε στο Reno για κραδασμούς του δρόμου και να πάτε με τη ροή, αλλά οι οδηγοί ενθαρρύνονται να εγγραφούν στο διαδίκτυο ως συμμετέχοντες ή ταχυδρομικά στη φόρμα εγγραφής. Πρέπει να είστε άνω των 18 ετών και να έχετε αποδείξεις ασφάλισης. Η εγγραφή είναι $ 60 αν εγγραφείτε πριν από την 1η Αυγούστου 2018 και $ 70 μετά την 1η Αυγούστου. Ως προτροπή για εγγραφή, ο διοργανωτής της εκδήλωσης ρίχνει ένα αρκετά καλό πακέτο προσφορών και εκπτώσεων χωρίς επιπλέον χρέωση, το οποίο περιλαμβάνει ασφαλές πάρκινγκ για κάθε ημέρα οδικών κραδασμών.

Άλλα καλούδια για τους εγγεγραμμένους ποδηλάτες περιλαμβάνουν πόκερ τρέχει μέχρι Lake Tahoe και Virginia City. Εάν οδηγείτε στο Reno πριν εγγραφείτε, μπορείτε να το κάνετε στο κέντρο της πόλης Reno Ballroom στις οδούς Fourth και Center. Ένα μέρος των εσόδων του αγώνα ωφελεί τον Σύνδεσμο Διανοητικής για τους Νέους (Juvenile Diabetes Association).

Street Vibrations Street Closures

Οι δονήσεις του δρόμου καταλήγουν σε πολυάριθμους περιορισμούς κυκλοφορίας και κλεισίματα δρόμου κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του, με την πλειοψηφία τους στο κέντρο της Ρίνο. Για να εξοικονομήσετε χρόνο και ταλαιπωρία, ανατρέξτε στο κλείσιμο των δρόμων του Reno και στον χάρτη περιορισμών πριν οδηγήσετε στο κέντρο της πόλης κατά τη διάρκεια των κραδασμών του δρόμου.