Επισκεφτείτε τον Julian, Καλιφόρνια: Τι να δείτε και να κάνετε

Ο Julian έχει μήλο πίτα, βουνά και περισσότερη διασκέδαση μικρών πόλεων

Πού είναι ο Ιουλιανός;

Το Julian βρίσκεται 60 μίλια βορειοανατολικά του Σαν Ντιέγκο , ανάμεσα στο βόρειο άκρο των ορεινών όγκων Cuyamaca και τη νότια πλαγιά του βουνού Volcan, δυτικά της έρημο Anza Borrego. Ανάλογα με την κίνηση και τη διαδρομή που ακολουθείτε, είναι περίπου 60-90 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο του Σαν Ντιέγκο.

Γιατί αξίζει να επισκεφθείτε τον Ιουλιανό;

Ο Julian είναι μια γραφική ορεινή πόλη που προσφέρει στο San Diegans μια γεύση από τον αγροτικό, βουνό τρόπο ζωής που δεν είμαστε συνήθως εκτεθειμένοι.

Για όσους από εμάς χρησιμοποιούσαμε για να σερφάρουμε, την άμμο και τους φοίνικες, μας δίνει την ευκαιρία να βιώσουμε δρυς και πευκοδάση και φρέσκο ​​ορεινό αέρα.

Γιατί το όνομα Julian και ποια είναι η ιστορία του;

Οι βετεράνοι πολιτικού πολέμου, εκτοπισμένοι από τον πόλεμο, ταξίδεψαν δυτικά αναζητώντας ένα μέρος για να ξεκινήσουν μια νέα ζωή. Μεταξύ αυτών ήταν οι ξαδέλφες Drue Bailey και Mike Julian, οι οποίοι βρήκαν ένα καταπράσινο λιβάδι ανάμεσα στο βουνό Volcan και το Cuyamacas για τις προτιμήσεις τους. Την ίδια χρονιά ο χρυσός ανακαλύφθηκε σε ένα μικρό ρυάκι από τον Fred Coleman. Ήταν η πρώτη και μοναδική χρυσή βιασύνη της επαρχίας του Σαν Ντιέγκο. Η πόλη ονομάστηκε Julian, προς τιμήν του Mike, ο οποίος αργότερα εξελέγη αξιολογητής κομητείας San Diego.

Τι παράγεται σήμερα στον Julian;

Όταν τα ορυχεία εξαφανίστηκαν, οι έποικοι στραφούν στη γη για να ζήσουν. Ο ορεινός καιρός αποδείχθηκε ιδανικός για τα μήλα και οι οπωροφόροι καλλιεργήθηκαν γύρω από την πόλη. Σήμερα, ο Julian φημίζεται για τα μήλα και τις πίτες και το μηλίτη που παράγουν τα φρούτα.

Αυτό βοηθά την πόλη να κάνει μια υγιή τουριστική επιχείρηση.

Χιονίζει στον Ιουλιανό;

Ο Julian είναι ένα από τα κύρια σημεία στην κομητεία του Σαν Ντιέγκο, όπου οι κάτοικοι κατευθύνονται όταν υπάρχει χιόνι. Μόλις φτάσει η λέξη ότι χιονίζει στο Julian, τότε είναι πιθανό ότι υπάρχει χιόνι σε ολόκληρη την ορεινή περιοχή. Στα 4,235 πόδια, το ύψωμα του Julian παρέχει καθαρό αέρα, γαλάζιο ουρανό και τέσσερις ξεχωριστές εποχές.

Η πρώτη κρύα περίοδος πτώσης προκαλεί μια κουβέρτα χρώματος καθώς τα δέντρα προετοιμάζονται για έναν χειμώνα με απαλές χιονοπτώσεις. Η χαλάρωση και η χιονοστιβάδα προστίθενται στις δραστηριότητες της σεζόν.

Τι πρέπει να κάνετε στο Julian;

Εκτός από το να είναι απλά ένα ωραίο μέρος για να επισκεφτείτε, μπορείτε να περιπλανηθείτε στο μικρό κέντρο του χωριού και να ψωνίσετε στα καταστήματα με αντίκες και άλλους εμπόρους. Μπορείτε να πάρετε το γύρω τοπίο με πεζοπορία ή άλογο. Μπορείτε να απολαύσετε τα ιστορικά αξιοθέατα της πόλης. Μπορείτε να περάσετε το Σαββατοκύριακο και απλά να χαλαρώσετε σε ένα από τα πολλά κρεβάτια και πρωινά ή πανδοχεία. Μπορείτε να επιλέξετε τα δικά σας μήλα σε έναν από τους τοπικούς οπωρώνες ή να δοκιμάσετε κρασί στα τοπικά οινοποιεία. Και πρέπει να αγοράσετε ένα τοπικά ψημένο μήλο πίτα.

Χρησιμοποιούνται τοπικά μήλα σε πίτες Julian;

Η πτώση (Σεπτέμβριος έως Νοέμβριος) είναι εποχή μήλων στο Julian. Αυτή είναι η περίοδος κατά την οποία τα τοπικά μήλα χρησιμοποιούνται συνήθως σε πίτες μήλου της Ιουλίας . Είναι επίσης η ιδανική στιγμή για να επισκεφθείτε έναν από τους τοπικούς οπωρώνες για να επιλέξετε τα δικά σας μήλα (ελέγξτε την ιστοσελίδα του Ιουλιανού Επιμελητηρίου Εμπορίου για τα φυτά των οπωρώνων) ή αγοράστε μηλιές μηλιές που παράγονται τοπικά.

Πώς θα φτάσω στον Ιουλιανό;

Από τις περιοχές του Σαν Ντιέγκο: πάρετε I-8 ανατολικά στον αυτοκινητόδρομο 67 (προς Ramona). 67 μετατρέπονται σε 78 στη Ραμόνα, ακολουθούν τον Ιουλιανό, ή παίρνουν το I-8 East έως το 79 (μέσω του State Park Cuyamaca) στο Julian.

Από τις περιοχές του Λος Άντζελες και του Orange County : πάρτε 5 ή 15 νότια έως 76 ανατολικά έως 79, στρίψτε δεξιά στο 78/79 (Santa Ysabel) στρίψτε αριστερά προς Julian, ή πάρτε 5 ή 15 Νότου σε 78 Ανατολικά προς Julian.