Κούρσες εθνικού πρωταθλήματος Reno

Οι αγώνες του Εθνικού Πρωταθλήματος Reno, μια ολόκληρη σειρά δραστηριοτήτων που επικεντρώνονται γύρω από τους πραγματικούς αγωνιστικούς αγώνες, πραγματοποιούνται κάθε χρόνο το Σεπτέμβριο. Οι πρώτοι αεροπορικοί αγώνες έγιναν το 1964 και έκτοτε έκλεισαν στις 9-11-2001 κάθε χρόνο. Λίγες μέρες μετά την εκδήλωση το 2011, οι Reno Air Races έκλεισαν μετά από μια θανατηφόρα συντριβή την Παρασκευή το απόγευμα που άφησε 11 νεκρούς.

Εάν δεν είστε πιλότος ή μεγάλος αερόστατος buff, μάθετε για τις κατηγορίες αγώνων αεροσκαφών και πώς οι αγώνες διοργανώνονται σε αυτό το τελευταίο γεγονός αγώνων πυλώνα στον κόσμο. Κάνει όλο το πράγμα πιο διασκεδαστικό και ενδιαφέρον εάν έχετε κάποια ιδέα για το τι συμβαίνει.

Η εκδήλωση έχει εξελιχθεί σε πεδίο και δημοτικότητα, προσελκύοντας χιλιάδες ανθρώπους από την περιοχή για να μιλήσουν με χιλιάδες ντόπιους που παρακολουθούν τους αγώνες του αέρα. Είναι η τελευταία διοργάνωση αεροπορικών αγώνων του είδους Pylon στον κόσμο. Ο κύριος διοργανωτής είναι η Reno Air Racing Association (RARA).

Ακροβατικές παραστάσεις

Η εκπομπή αέρα αποτελείται από παραστάσεις από πολλαπλούς άσους αεροναυπηγικής. Υπάρχει πάντα ένα headliner, το οποίο στο παρελθόν περιλάμβανε τους Μπλε Αγγέλους του Ναυτικού των ΗΠΑ, τους Thunderbirds του USAF και τους Snowbirds του Καναδά. Για παράδειγμα, το 2014 η Ομάδα Patriots Jet ήταν εκεί για να κατακτήσει το πλήθος με την εκπληκτική τους απόδοση. Επίσης, η F-22 Demo Team, φέρνοντας τις απίστευτες δυνατότητες του Raptor.

Στατικές και στρατιωτικές οθόνες

Μια μεγάλη περιοχή στατικών αεροπορικών επιδείξεων γεμίζει την άσφαλτο κατά τη διάρκεια της εναέριας δράσης. Οι θεατές είναι ελεύθεροι να εξετάσουν μια όμορφη επιλογή από vintage ιπτάμενα μηχανήματα μαζί με μερικά από τα πιο πρόσφατα και πιο προηγμένα στρατιωτικά αεροσκάφη. Πολλά στρατιωτικά αεροσκάφη είναι ανοιχτά στο κοινό, με τα πληρώματα πτήσης διαθέσιμα για να διεξάγουν περιηγήσεις και να απαντούν σε ερωτήσεις.

Τα μέλη των High Rollers, η Εθνική Φρουρά της Νεβάδα, είναι πάντα εκεί που αντιπροσωπεύουν την πατρίδα τους. Πολλά vintage αεροσκάφη θα είναι μέρος της επίδειξης.

Εισιτήρια στο εθνικό πρωτάθλημα του Ρίνο

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να αγοράσετε εισιτήρια Reno Air Races και διάφορα πακέτα εισιτηρίων που μπορείτε να αγοράσετε. Πάντα θα υπάρχουν εισιτήρια και κάρτες που διατίθενται στην πύλη, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα να κερδίσετε την είσοδο εάν εμφανιστείτε. Σημειώστε, ωστόσο, ότι οι τιμές αυξάνονται κάθε μέρα. Για προχωρημένη αγορά, διατίθενται διάφορα πακέτα εισιτηρίων, προστατευόμενα καθίσματα, καθίσματα κιβωτίων, περάσματα pit, High G Ridge και καθίσματα σκηνής φιλοξενίας. Πρέπει να αγοράσετε ένα πρόσθετο δίοδο για να φτάσετε στην περιοχή όπου εργάζονται τα πληρώματα στα αεροπλάνα αγώνων. Η τιμή των πετρωμάτων αυξάνεται επίσης κάθε μέρα.

Προστασία και ασφάλεια

Το Reno National Racing Air Races είναι μια εκδήλωση χωρίς κατοικίδια. Τα σκυλιά (εκτός των ζώων συντήρησης) δεν θα γίνονται δεκτά. Σακίδια, τσάντες κάμερας και οποιεσδήποτε άλλες συσκευές που φέρετε υποβάλλονται σε αναζήτηση στην πύλη πριν την είσοδο.

Πάμε εκεί και πάρκινγκ

Το Reno Stead Field Airport είναι περίπου 11 μίλια βόρεια του κέντρου του Reno στις ΗΠΑ 395. Υπάρχουν μεγάλες πινακίδες που οδηγούν τους αυτοκινητιστές να βγουν στην Stead Boulevard (Έξοδος 76). Στρίψτε δεξιά και ακολουθήστε πινακίδες σε χώρους στάθμευσης στο αεροδρόμιο.

Μόλις στην τοποθεσία, υπάρχουν πολλές επιλογές στάθμευσης. Μία από αυτές τις επιλογές ΔΕΝ είναι στους δρόμους στις κοντινές γειτονιές.

Αν έρχεστε σε ένα RV και θέλετε να μείνετε σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Reno Stead Field, κρατημένο RV parking είναι διαθέσιμο για όλη την εκδήλωση - δεν υπάρχουν καθημερινές άδειες στάθμευσης RV. Είναι ξηρό κάμπινγκ, με κινητή άντληση αποχέτευσης και παροχή νερού.

Υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο

Για όσους μένουν σε ένα ξενοδοχείο στο Ρίνο ή Σπάρκς και άλλοι που προτιμούν να ταξιδεύουν με λεωφορείο από το αυτοκίνητο, υπάρχει υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο προς και από το αεροδρόμιο Reno Stead Field. Όταν βλέπετε πόσο κυκλοφοριακή συμφόρηση μπορεί να πάρει, θα χαρούμε να επιλέξατε να παραιτηθείτε από την ταλαιπωρία στάθμευσης. Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν στις θέσεις παραλαβής και στο Reno Stead Field. Παιδιά 5 και κάτω είναι δωρεάν.

Η υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο από το Reno και το Sparks θα είναι διαθέσιμη από τις παρακάτω τοποθεσίες: