Μασάζ στο δωμάτιο

Δεν είναι λέξη κώδικα για το σεξ

Αυτές τις μέρες οι περισσότεροι άνθρωποι ξέρουν το σεξ κατά τη διάρκεια ενός μασάζ στο δωμάτιο δεν είναι μια λογική προσδοκία. Οι μασάζ θεραπευτές είναι εξαιρετικά εκπαιδευμένοι επαγγελματίες που προσφέρουν θεραπευτική αγωγή. Αλλά σκέφτονται αν προσφέρουν μια αρκετά μεγάλη άκρη, θα μπορούσαν να έχουν τύχη επειδή είναι στην ιδιωτικότητα της αίθουσας του ξενοδοχείου τους, χωρίς τη σπα ρύθμιση για να τους υπενθυμίσει τα όρια.

Το μασάζ στο δωμάτιο ΔΕΝ είναι ένα αισθησιακό μασάζ και δεν περιλαμβάνει καμία σεξουαλική επαφή, "έξτρα" ή " ευτυχισμένα λήθη ".

Ακολουθείτε τους ίδιους κανόνες εθιμοτυπίας που θα χρησιμοποιούσατε σε οποιοδήποτε σπα - μην ντυθείτε ή δεν γδύνομαι μπροστά από τον θεραπευτή, δεν περιμένετε ή ζητάτε σεξουαλική επαφή και δεν υπερβαίνετε τα όρια του θεραπευτικού σχέση με οποιονδήποτε τρόπο.

Τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια ενός μασάζ στο δωμάτιο;

Ενώ μερικά πολυτελή ξενοδοχεία διαθέτουν σουίτες spa που έχουν σχεδιαστεί για θεραπείες στο δωμάτιο, γενικά ένας εξουσιοδοτημένος θεραπευτής μασάζ φτάνει για ένα μασάζ στο δωμάτιο με ένα φορητό τραπέζι μασάζ, φύλλα και έλαια. Ζητούν πληροφορίες σχετικά με περιοχές που χρειάζονται προβλήματα εργασίας ή υγείας και σας δίνουν το χρόνο να γκρεμίσουν και να βρεθείτε στο τραπέζι, ενώ περιμένετε σε άλλο δωμάτιο. Αφού σας δώσουμε το μασάζ, χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες τεχνικές draping, σας δίνουν ξανά την ιδιωτικότητα για να κατεβείτε από το τραπέζι και να βάλετε πίσω το ρούχο ή τα ρούχα σας.

Γιατί να πάρετε ένα μασάζ στο δωμάτιο;

Μερικές φορές το ξενοδοχείο διαθέτει δικό του σπα, αλλά ο επισκέπτης προτιμά μάλιστα ένα μασάζ στο δωμάτιό του. Συχνά είναι επαγγελματίες ταξιδιώτες που είναι σύντομα στην ώρα τους ή ζητούν ένα μασάζ έξω από τις κανονικές ώρες σπα.

Μερικές φορές είναι μια διασημότητα που δεν θέλει να ανακατευτεί.

Όταν το ξενοδοχείο διαθέτει δικό του σπα, είναι συνήθως πιο ξεκάθαρο ότι αποτελεί θεραπευτική εμπειρία spa. Το Westin Hotels & Resorts σηματοδοτεί σαφώς αυτό. Σαράντα λεπτά πριν από ένα μασάζ στο δωμάτιο, ένα καλάθι σπα φτάνει με ένα φρέσκο ​​λουλούδι, ένα μουσικό CD spa, ένα μπουκάλι νερό, μια θεραπεία όπως η σκοτεινή σοκολάτα, μια επιλογή φυτικών ελαίων αρωματοθεραπείας και σπρέι χώρου για τη θεραπεία και μια επιστολή που εξηγεί τι να περιμένετε.

Δημιουργία προσδοκιών για το μασάζ στο δωμάτιο

Συχνά προκύπτουν προβλήματα, όπως συνέβη στο σκάνδαλο μασάζ Al Gore, όταν το ξενοδοχείο δεν διαθέτει δικό του σπα, αλλά βασίζεται σε θεραπευτές μασάζ που έρχονται στο δωμάτιο. Δεν υπάρχει spa, ο επισκέπτης περνάει από τον θυρωρό και ο θεραπευτής μασάζ δεν μπορεί να αξιολογήσει τη γλώσσα και τη συμπεριφορά του επισκέπτη στο τηλέφωνο.

"Είμαι πάντα διατεθειμένος ότι αυτό είναι ένα θεραπευτικό μασάζ, ότι δεν είναι αισθησιακό, ότι δεν έχει τίποτα στη σφαίρα της σεξουαλικής επαφής και αν έχουν οποιαδήποτε προσδοκία οτιδήποτε άλλο, πρέπει να καλέσουν κάποιον άλλο", λέει η Natasha Althouse, νοσοκομειακό θεραπευτή μασάζ στην πολιτεία της Νέας Υόρκης. "Τους ρωτάω," καταλαβαίνετε αυτό; " Πρέπει να είστε τόσο σαφής. " Για εκείνη, οι κόκκινες σημαίες είναι μακριές σιωπές και δεν λένε ποιος τους έκανε λόγο.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για το μασάζ στο δωμάτιο