Το περιφερειακό πάρκο Bartley Ranch του Reno

Park Facilities και το αμφιθέατρο Robert Z. Hawkins

Η εστίαση στο περιφερειακό πάρκο Bartley Ranch του Ρίνο είναι στη δυτική ιστορία, στις ομαδικές δραστηριότητες, στα πικνίκ, στην υπαίθρια ψυχαγωγία στο αμφιθέατρο Robert Z. Hawkins και στην πεζοπορία και ποδηλασία σε εύκολα μονοπάτια. Αυτό το πάρκο φιλοξενεί ιππείς με αρένα αλόγων και μονοπάτια. Το Κέντρο Ερμηνείας Δυτικής Κληρονομιάς και το Ιστορικό Σχολείο Huffaker διατηρούν την περιφερειακή ιστορία και αποτελούν το χώρο διαφόρων δραστηριοτήτων καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Εγκαταστάσεις πάρκου και εκδηλώσεις

Το Bartley Ranch Regional Park διαθέτει εγκαταστάσεις για τουαλέτες, τέσσερις ομαδικές εκδηλώσεις για πικνίκ, μεμονωμένες εκδρομές, αρένα αλόγων και αίθουσα προθέρμανσης, καθώς και μονοπάτια για πεζοπορία, ποδηλασία και ιππασία. Δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση για την είσοδο στο πάρκο και υπάρχει χώρος στάθμευσης.

Bartley Ranch δεν είναι ένα από αυτά τα πάρκα όπου θα πάτε για να αφήσει τα παιδιά και τα σκυλιά τρέχουν amuck. Δεν υπάρχει παιδική χαρά και τα σκυλιά πρέπει να είναι αγκυροβολημένα. Αυτό είναι το μέρος σας, αν θέλετε να απολαύσετε ένα ήσυχο περίπατο, να χαλαρώσετε στη σκιά και να μάθετε για την τοπική ιστορία στο Κέντρο ερμηνείας της δυτικής κληρονομιάς και στο παλιό σχολείο Huffaker. Είναι ένα καλό μέρος για τέτοια πράγματα όπως οικογενειακές συγκεντρώσεις και πικνίκ. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε ποικίλες συναυλίες και εκδηλώσεις στο αμφιθέατρο Robert Z. Hawkins.

Η μεγαλύτερη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο πάρκο Bartley Ranch είναι η ετήσια εκδήλωση Reno Celtic Celebration . Ο εορτασμός περιλαμβάνει δραστηριότητες και εκδηλώσεις που προέρχονται από τις κελτικές περιοχές της Σκωτίας και της Ιρλανδίας, όπως τα παιχνίδια των ορεινών περιοχών, η πνευματική μουσική και οι χαρισματικές, ενεργητικές μορφές χορού.

Παλιό σχολείο Huffaker

Το σχολείο Huffaker χτίστηκε το 1867 σε γη δωρεά του Granville Huffaker, ενός από τους αρχικούς αποίκους της περιοχής μας. Η εμφάνιση του σχολείου, με κόκκινη στέγη και λευκή βαφή, είναι όπως ήταν στις αρχές της δεκαετίας του 1900. Το καμπαναριό έχει το αρχικό κουδούνι του σχολείου από ορείχαλκο που κατασκευάστηκε από το εργοστάσιο WT Garratt Bell & Brass Foundry στο Σαν Φρανσίσκο.

Το ανακαινισμένο κτίριο που έχουμε σήμερα μεταφέρθηκε στη θέση του στο Bartley Ranch Regional Park το 1992. Το Huffaker Schoolhouse είναι διαθέσιμο για γάμους, συναντήσεις και παραστάσεις. Για πληροφορίες, καλέστε το γραφείο περιφερειακού πάρκου Bartley Ranch στο (775) 828-6612.

Αμφιθέατρο Robert Z. Hawkins

Το Αμφιθέατρο Robert Z. Hawkins είναι το site πολλών συναυλιών και άλλων δραστηριοτήτων όλο το χρόνο, συμπεριλαμβανομένων των παρουσιάσεων του Artown του Reno. Η εγκατάσταση είναι χτισμένη σε πλαγιά ενός λόφου και φιλοξενεί περίπου 400 άτομα που κάθονται και ίσο αριθμό σε μια χορτώδη πλαγιά πίσω από τα σταθερά καθίσματα. Ένα εξαιρετικό σκηνικό, φωτισμός και ηχητικό σύστημα κάνουν μια εκδήλωση εδώ μια πραγματική απόλαυση.

Τοποθεσία

Το Bartley Ranch Regional Park βρίσκεται στο 6000 Bartley Ranch Road. Είναι περίπου ένα μίλι νότια του S. McCarran Blvd. στο Lakeside Drive, στη συνέχεια μια αριστερή στροφή στο πάρκο. Υπάρχουν πινακίδες και θα δείτε την καλυμμένη γέφυρα που οδηγείτε για να μπείτε στο πάρκο Bartley Ranch. Αφού διασχίσει τη γέφυρα, το σχολείο Huffaker και ένας χώρος στάθμευσης βρίσκονται ακριβώς δεξιά. Συνεχίζοντας στον κεντρικό δρόμο θα σας μεταφερθεί σε επιπλέον χώρο στάθμευσης, στο Interpretive Center της Δυτικής Κληρονομιάς, στο Αμφιθέατρο Robert Z. Hawkins και σε άλλα χαρακτηριστικά του πάρκου.

Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να κατεβάσετε τα περιφερειακά πάρκα του Washoe County και τον Open Space Guide ή να πάρετε ένα αντίγραφο σε ένα από τα πάρκα.