Ετήσιες εκδηλώσεις και φεστιβάλ του Reno

Τα γεγονότα και τα φεστιβάλ του Reno φέρνουν μεγάλη ενθουσιασμό στην περιοχή Reno / Tahoe. Τόσο οι κάτοικοι όσο και οι τουρίστες έρχονται από τις χιλιάδες για να απολαύσουν τα πάντα, από το Φεστιβάλ Ποταμών Ρίνο έως το Artown έως τις Καλοκαιρινές Νύχτες. Στο Lake Tahoe Nevada State Park, το Lake Tahoe Shakespeare Festival φέρνει τον bard στη σκηνή στο Sand Harbor. Εκτός από την απλή διασκέδαση, σχεδόν όλα αυτά τα γεγονότα παρέχουν υποστήριξη σε μια σειρά από άξια φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Απρίλιος

Ημέρα της Γης
Η Ημέρα της Γης στο Idlewild Park παρουσιάζει περιβαλλοντικά θέματα, βιώσιμη ενέργεια, ανακύκλωση και μια ποικιλία πράσινων προϊόντων από πάνω από 100 τοπικά μη κερδοσκοπικά ιδρύματα, κρατικές υπηρεσίες και επιχειρήσεις. Υπάρχει επίσης αρκετά καλή διασκέδαση σε αυτό το φιλικό προς την οικογένεια εκδήλωση.

Φεστιβάλ Ρενο Τζαζ
Το Φεστιβάλ Jazz Reno χρηματοδοτείται από το Πανεπιστήμιο της Νεβάδα του Reno. Η εκδήλωση αυτή έχει εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα τζαζ φεστιβάλ της χώρας.

Ενδέχεται

Cinco de Mayo στο Ρίνο
Το Cinco de Mayo είναι ο ετήσιος εορτασμός μας για τον μεξικανικό πολιτισμό του Μεξικάνικου και του Νότου. Δεν είναι η Ημέρα Ανεξαρτησίας του Μεξικού, αλλά ένα φεστιβάλ που τιμά τη μνήμη του Μεξικού για τους Γάλλους στη μάχη της Puebla το 1862.

Ρένο Φεστιβάλ Ποταμού
Αυτό που ξεκίνησε ως μια μικρή δράση καγιάκ στο κέντρο της Ρίνο έχει εξελιχθεί σε ένα μεγάλο ανοιξιάτικο γεγονός. Τοποθετημένο στο Πάρκο Whitewater του ποταμού Truckee, το Φεστιβάλ Ποταμού Ρίνο περιλαμβάνει περιπέτειες μέσα και έξω από το νερό.

Ιούνιος

Ρένο Ροντέο
Το Κέντρο Εκδηλώσεων Εκτροφής Κτηνοτροφίας Reno φιλοξενεί αυτό το εξαιρετικό rodeo, το 4ο πλουσιότερο event PRCA στο κύκλωμα. Λαμβάνει εθνική κάλυψη σε διάφορα δίκτυα αθλητικών τηλεοπτικών εκπομπών. Δείτε τις εικόνες Reno Radeo Parade μου και το Reno Rodeo Cattle Drive.

Reno - Tahoe Odyssey
Οι αγώνες περιπέτειας ομάδων ξεκινούν και τελειώνουν στο Ρίνο, με την πορεία των 178 μιλίων να πάρει τους συμμετέχοντες στη Σιέρα και κατά μήκος των ακτών της λίμνης Tahoe.

Ιούλιος

Artown
Ο εορτασμός της τέχνης και του πολιτισμού στη Βόρεια Νεβάδα χαρακτηρίζεται από εκδηλώσεις και παραστάσεις κατά τη διάρκεια του Ιουλίου. Η είσοδος στις περισσότερες εκδηλώσεις είναι δωρεάν.

Τέταρτη Ιουλίου στο Ρίνο
Τέταρτη έκθεση πυροτεχνημάτων 4ης Ιουλίου και εορτασμοί της 4ης Ιουλίου για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας θα βρεθούν σε όλη την περιοχή. Ρένο, Σπάρκς, Λίμνη Τάχο, Κάρσον Σίτι, Βιρτζίνια Πόλη.

Sparks Ολόκληρο το φαγητό Hometowne αγρότης της αγοράς
Η παλαιότερη αγορά πιστοποιημένου αγρότη της Nevada στο Victorian Square Plaza διαθέτει περισσότερα από 100 καμπίνες, μαγειρικές διαδηλώσεις και ζωντανή ψυχαγωγία. Κάθε Πέμπτη τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, εκτός από τις Ημέρες του Αυγούστου.

Tour de Nez
Το Downtown Reno γίνεται επαγγελματικό ποδηλατικό κριτήριο κατά τη διάρκεια του Tour de Nez. Το γεγονός προσελκύει κορυφαίες ομάδες και αναβάτες σε όλο τον κόσμο, διατηρεί όμως μια γεύση πατρίδας με διασκεδαστικές εκδηλώσεις για τους τοπικούς αναβάτες.

Φεστιβάλ του Σαίξπηρ Λέικ Τάχο
Ενώστε το Bard στο Sand Harbor, στις όχθες της λίμνης Tahoe, για τον Shakespeare και άλλα παιχνίδια τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Υπάρχουν παιδικά έργα και άλλες δραστηριότητες σε συνδυασμό με το φεστιβάλ.

Φεστιβάλ Μουσικής Lake Tahoe
Καθίστε πίσω και χαλαρώστε κάτω από τα αστέρια καθώς το Lake Tahoe Music Festival φέρνει συναρπαστικούς σύγχρονους καλλιτέχνες σε χώρους στην περιοχή North Lake Tahoe. Απολαύστε τους καλλιτέχνες που εκτελούν αυτό το εντυπωσιακό σκηνικό της Σιέρα Νεβάδα.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Φεστιβάλ Μουσικής Lake Tahoe για να λάβετε πληροφορίες σχετικά με το χρονοδιάγραμμα και τα εισιτήρια.

Αύγουστος

Καυτές Αύγουστος Νύχτες
Αυτό είναι το μεγάλο ετήσιο γεγονός. Για μια καυτή εβδομάδα καλοκαιριού, το Reno, οι Sparks και οι γύρω περιοχές φιλοξενούν χιλιάδες κλασικά αυτοκίνητα και δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες. Οι χώροι πολλαπλών δραστηριοτήτων περιλαμβάνουν δραστηριότητες που σχετίζονται με το αυτοκίνητο και παίζουν μεγάλα ονόματα διασκέδασης σε όλη την πόλη.

Reno - Tahoe Open
Το δικό μας ετήσιο πρωτάθλημα γκολφ PGA σχεδιάζει κορυφαίους παίκτες διασημοτήτων και υποστηρίζει πολλά φιλανθρωπικά ιδρύματα της Βόρειας Νεβάδας. Παίζεται στο Montreux Golf και Country Club στο Reno.

Ρένο - Τάχο Μπλες Φέστ
Μεγάλο όνομα blues μουσικούς φέρνουν τα ταλέντα τους στο πάρκο Rancho San Rafael. Οι προηγούμενες καλλιτέχνες περιλαμβάνουν Patti LaBelle, Keb Mo, Bobby "Blue" Bland και Bay Area Blues Society.

Περιφέρεια της Νεβάδα Άγρια Δυτική Έκθεση
Το Nevada State Fair / Nevada Territory Wild West Fair έχει ακυρωθεί λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Παραμένει να δούμε πότε και αν η έκθεση θα επιστρέψει.

Δυτική States Wild Horse & Burro Expo
Η Expo γιορτάζει και προωθεί τα άγρια ​​άλογα και τα burros, τα μοναδικά σύμβολα της Άγριας Δύσης και τους ανοικτούς χώρους.

Σεπτέμβριος

Δονήσεις οδών
Το κέντρο της πόλης Reno αντηχεί με τους ήχους χιλιάδων Harleys όταν οι Street Vibrations αναλαμβάνουν τη Virginia Street. Αυτή είναι η 6η μεγαλύτερη μοτοσικλέτα στη χώρα.

Καλύτερο στη Δύση Nugget Rib Cook-Off
Είναι touted ως το μεγαλύτερο μπάρμπεκιου στη χώρα και το πιστεύω. Ενώστε πάνω από 300.000 άτομα για να δοκιμάσετε τα προϊόντα των 25 ομάδων μαγειρικής και ψηφίστε για να επιλέξετε τα καλύτερα. Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός αλλά φιλικός.

Μεγάλη φυλή Reno Balloon
Ο μεγάλος αγώνας Balloon Reno είναι ένα θέαμα που βλέπεις. Κάθε πρωί, πάνω από 100 μπαλόνια ζεστού αέρα αυξάνονται στη μαζική ανάληψη από το πάρκο Rancho San Rafael, γεμίζοντας τον ουρανό με τις κηλίδες χρώματος στο φως της αυγής.

Εθνικά Πρωταθλήματα Reno και Air Show
Το Reno Air Races και το Air Show του Εθνικού Πρωταθλήματος Reno είναι μια ολόκληρη σειρά δραστηριοτήτων που επικεντρώνονται γύρω από τους πραγματικούς αγωνιστικούς αγώνες. Οι πρώτοι αεροπορικοί αγώνες έγιναν το 1964 και έκτοτε έκλεισαν στις 9-11-2001 κάθε χρόνο.

Καίγοντας τον άνθρωπο
Πρόκειται για μια εμπειρία και ένα γεγονός. Πάρτε χρόνο για να εξερευνήσετε την ιστοσελίδα τους, προτού καν σκεφτείτε να δοκιμάσετε αυτό. Που βρίσκεται στην έρημο Black Rock Desert βόρεια του Reno, κοντά Gerlach.

Οκτώβριος

Ημέρα της Νεβάδας
Οι επίσημες κρατικές διακοπές της Νεβάδας ενισχύουν το κοινοτικό πνεύμα με μια παρέλαση στο Carson City και πολλές άλλες εκδηλώσεις για να γιορτάσουν την κληρονομιά της Νεβάδα.

Eldorado Μεγάλο Ιταλικό Φεστιβάλ
Το κέντρο της πόλης Ρίνο γίνεται Μικρή Ιταλία κατά τη διάρκεια αυτής της φανταστικής εκδήλωσης. Απολαύστε το υπέροχο φαγητό από παλιές οικογενειακές συνταγές, συνοδευόμενο από μουσική και διαγωνισμό στροφοκαλλιέργειας σταφυλιών. Αυτή η φιλική προς την οικογένεια εκδήλωση είναι πολύ διασκεδαστική.

Ρενο Κελτική Γιορτή
Το πάρκο Bartley Ranch γίνεται το Scottish Highlands για αυτή την ετήσια γιορτή. Τα παιχνίδια Highland, ο ιρλανδικός χορός, οι γκάιντες και η αφθονία των τροφίμων και ποτών κάνουν μια μέρα χαράς για όλους.