Πράγματα που πρέπει να κάνετε κατά τη διάρκεια της Εαρινής διακοπής σε Reno και σπινθήρες

Δραστηριότητες διακοπών για παιδιά και οικογένειες

Οι δραστηριότητες αναψυχής γύρω από το Reno and Sparks για παιδιά και οικογένειες περιλαμβάνουν διασκέδαση στη βιβλιοθήκη, κατασκηνώσεις, ταινίες, χιόνι, σκι, μπάσκετ, μπέιζμπολ και πολλά άλλα. Σύμφωνα με το "Ημερολόγιο σχολικών περιοχών του Washoe County", το εαρινό διάλειμμα 2014 είναι 31 Μαρτίου έως 11 Απριλίου. Φυσικά, υπάρχουν επίσης δύο σαββατοκύριακα τυλιγμένα γύρω από την εβδομάδα διακοπών της άνοιξης.

"Θησαυρός: πλούτη, αμαθείς και λείψανα" στο Κέντρο Wilbur D. May

"Θησαυρός: Riches, Rogues, και Relics" είναι μια οικογενειακή έκθεση στο Wilbur D.

May Center στο περιφερειακό πάρκο Rancho San Rafael του Reno. Εξερευνήστε τον κόσμο του κρυμμένου πλούτου, από τον βυθισμένο θησαυρό και τα βασιλικά κοσμήματα μέχρι τα υπολείμματα των πρώιμων πολιτισμών και των πολύτιμων λίθων και ορυκτών της Νεβάδα. Ανακαλύψτε τους ανθρώπους πίσω από μερικά από τα μεγαλύτερα ευρήματα στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων διάσημων ηγεμόνων και αδίστακτων πειρατών. Τα παιδιά όλων των ηλικιών θα αγαπήσουν τη μάθηση για την αναζήτηση θησαυρού καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου και μπορούν να πάρουν τα χέρια τους σε διάφορους διαδραστικούς σταθμούς. Η έκθεση διαρκεί μέχρι τις 8 Ιουνίου 2014. Οι ώρες λειτουργίας είναι από τις 10 π.μ. έως τις 4 το απόγευμα τις Τετάρτες μέχρι τα Σάββατα και τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 4 το βράδυ τις Κυριακές. Η είσοδος είναι $ 9 για ενήλικες, $ 8 για παιδιά κάτω των 18 ετών και ηλικιωμένους 62 και άνω. Για περισσότερες πληροφορίες, τηλεφωνήστε στο Washoe County Parks στο (775) 823-6500.

Δραστηριότητες για παιδιά και οικογένειες στην βιβλιοθήκη County Washoe

Βρείτε διασκεδαστικές δραστηριότητες στο υποκατάστημα της τοπικής βιβλιοθήκης σας κατά τη διάρκεια της άνοιξης, από τις 31 Μαρτίου έως τις 11 Απριλίου. Το σύστημα βιβλιοθηκών του νομού Washoe προσφέρει πολλές δωρεάν εκδηλώσεις, δραστηριότητες και παρουσιάσεις.

Τα παιδιά όλων των ηλικιών, των οικογενειών και των ενηλίκων θα βρουν ενδιαφέρον για κάθε υποκατάστημα της βιβλιοθήκης στην κομητεία Washoe.

Εκδηλώσεις στο Μουσείο Τέχνης της Νεβάδας

Το Μουσείο Τέχνης της Νεβάδα στο Ρίνο φιλοξενεί μια μεγάλη ποικιλία εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων κάθε μήνα. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να κάνετε και να δείτε για οικογένειες και παιδιά, καθώς και πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις σχεδιασμένες για ενήλικες.

12 Απριλίου είναι χέρια / ON! στα 2ο Σάββατο , την ειδική μέρα κάθε μήνα που περιλαμβάνει δωρεάν οικογενειακές δραστηριότητες και δωρεάν είσοδο για όλους.

Εξερεύνηση του Spring Break στο Κέντρο Επισκεπτών του Galena Creek

Το Spring Break Exploration Camp θα περιλαμβάνει δύο εβδομάδες πεζοπορίας, μονοπατιών και προσκεκλημένων ομιλητών, όλα τα οποία αναδεικνύουν τα οικολογικά θαύματα που βρίσκονται στην περιοχή αναψυχής του Galena Creek . Θα πραγματοποιηθούν δύο συνεδρίες του Spring Break Camp - 31 Μαρτίου έως 4 Απριλίου και 7 έως 11 Απριλίου. Οι δραστηριότητες είναι από τις 9 π.μ. έως τις 5 το πρωί κάθε μέρα και το κόστος είναι $ 195 ανά τροχόσπιτο. Υπάρχει μια αδερφή έκπτωση 10%. Αυτό το στρατόπεδο έχει σχεδιαστεί για παιδιά ηλικίας 8 έως 12 ετών. Μπορείτε να κάνετε λήψη της φόρμας κράτησης και να την επιστρέψετε με πληρωμή στο στρατόπεδο Spring Break του 2014, 16750 Mt. Rose Hwy, Ste 101, Reno, NV. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε (775) 849-4948.

VSA Νεβάδα Spring Break Art Camps

Οι συνεδρίες στις εκδηλώσεις VSA Spring Break Art Camp θα γίνονται το πρωί από τις 9 π.μ. έως τις 12 το μεσημέρι. Θα υπάρχουν δύο στρατόπεδα εβδομάδας κάθε - 31 Μαρτίου έως 4 Απριλίου και 7 έως 11 Απριλίου. Οι κατασκηνώσεις είναι σχεδιασμένες για παιδιά από 6 έως 10 ετών και είναι 95 δολάρια την εβδομάδα. Το VSA Nevada βρίσκεται στο Lake Mansion, 250 Court Street στο Ρίνο. Μπορείτε να εγγραφείτε ηλεκτρονικά για κάθε συνεδρία, επισκεπτόμενοι τον ιστότοπο και κάνοντας κλικ στον κατάλληλο σύνδεσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε (775) 826-6100.

Reno Aces Baseball Αρχική Ανοίξτε

Τίποτα δεν λέει άνοιξη όπως το μπέιζμπολ. Το παιχνίδι άνοιξης της σεζόν Reno Aces θα είναι στο Aces Ballpark την Πέμπτη, 3 Απριλίου 2014, εναντίον του El Paso Chihuahuas. Θα υπάρχουν οκτώ παιχνίδια εντός του Σαββατοκύριακου και στη δεύτερη εβδομάδα της άνοιξης. Κάθε παιχνίδι θα έχει μια ειδική προσφορά για να απολαύσουν οι οπαδοί, συμπεριλαμβανομένων των πυροτεχνημάτων μετά το παιχνίδι την Παρασκευή. Αυτή είναι μια μεγάλη οικογενειακή δραστηριότητα, δεν απαιτεί πολύ οδήγηση και είναι φθηνή διασκέδαση που όλοι θα απολαύσουν. Τα γενικά εισιτήρια ξεκινούν από μόλις 7 δολάρια.

Σταθμός διακοπών με την πόλη του Reno

Το Τμήμα Πάρκων και Αναψυχής της πόλης Reno παρουσιάζει τον σταθμό διακοπών για παιδιά ηλικίας 6 έως 14 ετών. Θα πραγματοποιηθούν δύο συνεδρίες κατασκήνωσης - 31 Μαρτίου έως 4 Απριλίου και 7 έως 11 Απριλίου.

Οι ώρες κατασκηνώσεων είναι 7 π.μ. έως 6 μ.μ. κάθε μέρα. Οι δραστηριότητες θα περιλαμβάνουν αθλήματα, εκδρομές, καλλιτεχνικές και τεχνικές. Το ποσό είναι 100 δολάρια για την πρώτη εβδομάδα ή 30 δολάρια την ημέρα σε αυτές τις τοποθεσίες - το Evelyn Mount North East Community Center, το Plumas Gym και το Δημοτικό Σχολείο Double Diamond. Η δεύτερη εβδομάδα είναι στο Κέντρο Αναψυχής Neil Road, με χρέωση $ 60 για την εβδομάδα ή $ 30 ανά ημέρα. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε (775) 334-4280. Χρηματοδοτικές υποτροφίες διαθέσιμες.

Ανακαλύψτε το Camp Spring Break στο The Discovery

Το Μουσείο Ανακάλυψης στο Ρίνο φιλοξενεί μια σειρά από στρατόπεδα άνοιξης διάλειμμα το 2014. Από τους πειρατές στην εξερεύνηση του διαστήματος, και Da Vinci σε κάμπιες, Camp Discovery έχει κάτι για όλα τα συμφέροντα. Αυτά τα στρατόπεδα είναι δημοφιλή και ο αριθμός των παιδιών είναι περιορισμένος, οπότε υπογράψτε το συντομότερο δυνατόν για να εξασφαλίσετε στο παιδί σας ένα σημείο. Η ηλεκτρονική εγγραφή είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα Camp Discovery. Ο αριθμός τηλεφώνου του καταλόγου είναι (775) 398-5946. Κάθε κατασκήνωση πηγαίνει από τις 9 π.μ. έως τις 4 μ.μ., με έγκαιρη απόρριψη και καθυστερημένη παραλαβή. Το κόστος είναι $ 200 για μέλη, $ 225 για μη μέλη. Υπάρχουν κατασκηνώσεις για διαφορετικές ηλικιακές ομάδες, από την 1η έως την 7η τάξη.

Ανοιξιάτικες Διακοπές Διασκέδασης με Πάρκα Sparks και Rec

Το Spring Vacation Fun είναι ένα πρόγραμμα Kids Out-Of-School που προσφέρει το Sparks Parks και Recreation. Το πρόγραμμα είναι από τις 7 π.μ. έως τις 6 μ.μ. και θα πραγματοποιηθούν δύο συνεδρίες - 31 Μαρτίου έως 4 Απριλίου και 7 έως 11 Απριλίου. Αυτό το στρατόπεδο περιλαμβάνει οργανωμένα παιχνίδια, τέχνες και βιοτεχνίες, καθώς και εκδρομές στο χωράφι, όλες οι οποίες περιλαμβάνονται στο τέλος εγγραφής. Εγγραφείτε στο Γραφείο Αναψυχής Sparks, 98 Richards Way. Το κόστος για την εβδομάδα είναι $ 144 τακτική, $ 120 για τους κατοίκους Sparks. Σε καθημερινή βάση, είναι $ 43 και $ 36 αντίστοιχα. Είναι ανοιχτό για παιδιά από νηπιαγωγείο έως 6η τάξη. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε (775) 353-2376.

Προγράμματα Spring Break στο Boys & Girls Club του Truckee Meadows

Το Boys & Girls Club της Truckee Meadows θα φιλοξενήσει δύο συνεδρίες για τις διακοπές του Spring Break στην εγκατάσταση Donald W. Reynolds στο 2680 E. Ninth Street στο Ρίνο. Θα είναι από τις 31 Μαρτίου έως τις 4 Απριλίου και από τις 7 έως τις 11 Απριλίου. Το βασικό τέλος είναι $ 40 ανά παιδί, με πρόσθετα τέλη για διάφορες εκδρομές και δραστηριότητες (αυτές είναι προαιρετικές). Λάβετε περισσότερες πληροφορίες από τη φόρμα εγγραφής που μπορείτε να λάβετε. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε (775) 331-5437.

Reno Bighorns Μπάσκετ

Τα τελευταία δύο παιχνίδια της σεζόν για τους Reno Bighorns θα βρίσκονται στο Κέντρο Εκδηλώσεων Reno στις 4 και 5 Απριλίου 2014, και τα δύο ξεκινώντας από τις 7 μ.μ. Τα παιχνίδια Bighorns είναι πάντα διασκεδαστικά και φθηνά οικογενειακή ψυχαγωγία, καθιστώντας έτσι έναν καλό τρόπο να ξεκινήσετε την άνοιξη σας break δραστηριότητες.

Διασκέδαση στο πλανητάριο Fleischmann

Το Πλανητάριο και το Επιστημονικό Κέντρο Fleischmann προσφέρει πολύ δροσερές ταινίες και αστερίες που προβάλλονται στην οθόνη του θόλου του θόλου. Όλοι στην οικογένεια θα το απολαύσουν και η τιμή είναι σωστή - 7 δολάρια για ενήλικες, 5 δολάρια για παιδιά ηλικίας 3 έως 12 ετών και ηλικιωμένους 60 και άνω και δωρεάν για τα μέλη. Έξω από το θέατρο, η είσοδος σε όλα τα εκθέματα και τις εκθέσεις τέχνης είναι δωρεάν. Το Πλανητάριο και το Επιστημονικό Κέντρο Fleischmann βρίσκεται στο βόρειο άκρο της πανεπιστημιούπολης UNR στο 1650 Ν. Βιρτζίνια στο Ρίνο. Υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης για τους επισκέπτες του Planetarium.

Περπατήστε το τρένο στο πάρκο Idlewild

Η διαδρομή με το τρένο στο Idlewild Park του Reno θα διεξαχθεί κατά τη διάρκεια της άνοιξης του 2014. Ο καιρός επιτρέπεται, το τρένο θα λειτουργεί καθημερινά από τις 29 Μαρτίου έως τις 13 Απριλίου, 11 π.μ. έως τις 3 το μεσημέρι. Στη συνέχεια, θα διεξαχθεί το Σάββατο και την Κυριακή μέχρι τις 24 Μαΐου. μέχρι τις 1 Σεπτεμβρίου 2014, είναι από τις 11 π.μ. έως τις 3 μ.μ., από τις 11 π.μ. έως τις 3 μ.μ. και τα Σάββατα και τις Κυριακές από τις 11 π.μ. έως τις 18 μ.μ. Τα εισιτήρια είναι 2 δολάρια ανά άτομο (μόνο μετρητά), με παιδιά ηλικίας 2 ετών και δωρεάν που οδηγεί στην αγκαλιά ενός γονέα ή κηδεμόνα. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Reno Parks, Recreation & Community Services στο (775) 334-2262.

Μεταβείτε στις Ταινίες

Η περιοχή του μετρό Reno προσφέρει πέντε αίθουσες πολλαπλών οθονών (συμπεριλαμβανομένης νέας οθόνης IMAX ), κινηματογράφο χαμηλού κόστους στο Grand Sierra Resort, ταινίες μεγάλου μήκους και αστέρες στο πλανητάριο Fleischmann και σε Sparks, ένα από τα λίγα live-live drive-in θέατρα εξακολουθούν να δείχνουν ταινίες στην Αμερική.

Περιοχές παιχνιδιού χιόνι

Εάν υπάρχει αρκετό χιόνι (το οποίο είναι ανεκτίμητο φέτος), οι τοπικές περιοχές χιονιού μπορεί να είναι σε καλή κατάσταση για ανοιξιάτικες σωληνώσεις και έλκηθρο. Αν κατευθυνθείτε στην Καλιφόρνια, βεβαιωθείτε ότι έχετε άδεια SNO-PARK σε περιοχές που απαιτούν ένα.

Άνοιξη σκι στο Lake Tahoe Resorts

Το σκι γύρω από τη λίμνη Tahoe μπορεί ή δεν μπορεί να είναι καλό κατά τη διάρκεια της εαρινής διακοπής. Η Μητέρα Φύση έχει τον τελευταίο λόγο σε αυτή τη χρονική περίοδο. Αν τα θέρετρα είναι ανοιχτά, θα βρείτε υπέροχες προσφορές για περασμένες σεζόν για τον επόμενο χειμώνα. Σε λιγότερο από 30 λεπτά με το αυτοκίνητο, το πλησιέστερο θέρετρο στο Reno είναι το Mt. Ροζ σκι Tahoe .