Το Πάρκο Idlewild του Reno: Αστικό Πράσινο Χώρο

Υπάρχει μια πληθώρα δραστηριοτήτων στο πάρκο κοντά στο κέντρο της πόλης

Το πάρκο Idlewild του Reno είναι ένας όμορφος ανοιχτός χώρος ακριβώς δυτικά του κέντρου της πόλης. Το πάρκο αγκαλιάζει μια καμπύλη κατά μήκος της νότιας όχθης του ποταμού Truckee και είναι ένα όραμα του πράσινου με τα ώριμα δέντρα και τις μεγάλες εκτάσεις του grass.Idlewild Park είναι ο τόπος της ετήσιας γιορτής της Ημέρας της Γης.

Τι να κάνετε στο Idlewild Park

Το Idlewild Park διαθέτει τρεις ενοικιαζόμενες περιοχές (Rose Garden, μεγάλη βεράντα και Pavilion Snowflake Pavilion), παιδικές χαρές, ένα πάρκο skate, πισίνα , μονοπάτια πεζοπορίας και ποδηλασίας, στρέμματα αγρωστωδών για παιχνίδια και αθλήματα, διαμάντι μπέιζμπολ και μικρές λίμνες.

Η δημοφιλής βόλτα τρένου με μικροσκοπικούς σταθμούς λειτουργεί το καλοκαίρι. Υπάρχει άφθονος χώρος στάθμευσης μέσα στο πάρκο, αν και τείνει να γεμίζει σε πολυσύχναστους καιρούς όπως η Ημέρα της Γης. Εάν είναι γεμάτο, υπάρχει περισσότερος χρόνος κατά τη διάρκεια του Idlewild Drive.

Το Idlewild Park έχει άλλα αξιοσημείωτα αξιοθέατα. Το Reno Municipal Rose Garden είναι ένα πολύχρωμο στρέμμα γεμάτο με 200 ποικιλίες τριαντάφυλλων και περισσότερους από 1.750 τριανταφυλλιές. Οι χρόνοι για να δείτε τον κήπο σε πλήρη άνθιση είναι τα τέλη Ιουνίου έως αρχές Ιουλίου και τέλη Αυγούστου. Είναι ελεύθερη να επισκεφθείτε και να απολαύσετε. Ένα πανέμορφο δημόσιο έργο τέχνης, "Rose Waterfall", βρίσκεται στο Rose Garden.

Ένα άλλο ενδιαφέρον κομμάτι της δημόσιας τέχνης βρίσκεται στη λίμνη κοντά στο Idlewild Drive. Πρόκειται για ένα ψηφιδωτό με τίτλο "Rainbow Trout Tree" και αποτελείται από τρία μεγάλα ψάρια μαζί ακριβώς πάνω από το νερό της λίμνης - είναι δύσκολο να το περιγράψεις, αλλά όμορφο να δεις. Αυτό το έργο και το κομμάτι Rose Garden είναι και οι δύο από τον καλλιτέχνη Eileen Gay.

Ο μνημόσυνος αξιωματικών του ειρηνευτικού σώματος James D. Hoff παρέχει μια μνήμη για το προσωπικό της επιβολής του νόμου που έδωσε τη ζωή του στη γραμμή του καθήκοντος.

Ένα μονοπάτι συνδέει αυτό το μνημείο με το Rose Garden.

Το ιστορικό κτίριο της Καλιφόρνιας χτίστηκε για την Έκθεση των Διακρατικών Αυτοκινητοδρόμων που πραγματοποιήθηκε στο Ρίνο το 1927. Το Κτήριο της Καλιφόρνια έχει ανακαινιστεί και μοιάζει πολύ με αυτό που έκανε κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Είναι ανοικτό στο κοινό και χρησιμοποιείται για μια ποικιλία δραστηριοτήτων στο Idlewild Park.

Ημέρα της Γης στο πάρκο Idlewild

Η ετήσια γιορτή της Ημέρας της Γης πραγματοποιείται στο Idlewild Park κάθε Απρίλιο. Δραστηριότητες στο κέντρο της Καλιφόρνιας στη δυτική πλευρά του πάρκου.

Ιστορία του πάρκου Idlewild

Το πάρκο Idlewild και το κτήριο της Καλιφόρνιας ήταν δώρα στο Ρίνο από το κράτος της Καλιφόρνιας, σύμφωνα με την Υπηρεσία Εθνικού Πάρκου. Ήταν η αυγή της εποχής των αυτοκινητιστικών ταξιδιών και ο Ρίνο ήταν ξαφνικά ένα σημαντικό σταυροδρόμι για δύο νέες διηπειρωτικές εθνικές οδοί. Τόσο ο αυτοκινητόδρομος Lincoln (σημερινός US 50) όσο και ο αυτοκινητόδρομος Victory (παλιές ΗΠΑ 40 μέσω Reno, τώρα τέταρτη οδός) ολοκληρώθηκαν και μια μεγάλη γιορτή ήταν σε τάξη, η οποία αποδείχθηκε η 1927 Transcontinental Highway Exposition. Το αρχικό Reno Arch που χτίστηκε για την έκθεση μεταφέρθηκε στο Idlewild Park πριν καταλήξει στην σημερινή του θέση που εκτείνεται από τη λίμνη Street δίπλα στο Εθνικό Μουσείο Αυτοκινήτου .

Τοποθεσία του Idlewild Park

Το Idlewild Park βρίσκεται κατά μήκος του Idlewild Drive. Συνορεύει με μια κάμψη στον ποταμό Truckee στα βόρεια και ανατολικά και το Idlewild Drive στα νότια. Το Latimore Drive σηματοδοτεί τη δυτική άκρη και είναι επίσης μια είσοδος από εκείνη την πλευρά του πάρκου. Η κύρια είσοδος είναι η οδό Cowan από το Idlewild Drive. Το Spoon Drive περνάει από τη νοτιοδυτική γωνία και παρέχει πρόσβαση στην πισίνα, την παιδική χαρά και τα πεδία σφαίρας.