Μέσα στην Ατλάντα: ο ιδρυτής της Pink Barre Tara Joiner

Pink Barre Studios Ιδρυτής Tara Joiner μοιράζεται τα αγαπημένα της σημεία στην Ατλάντα

Είμαστε πίσω με τη σειρά μας Μέσα στην Ατλάντα, κάθε εβδομάδα καθόμαστε με επιρροές ντόπιους για να μιλήσουμε για το τι σημαίνει Ατλάντα σε αυτούς. Σήμερα συζητάμε με τον ιδρυτή της Pink Barre Tara Joiner. Ο φυσικός θεραπευτής-μετατράπηκε-επιχειρηματίας, η μητρική NY έστρεψε το πάθος της για γυμναστήριο και υγεία σε μία από τις πιο δημοφιλείς ασκήσεις της πόλης όταν έφερε barre fitness στις μάζες με πέντε στούντιο με έδρα την Ατλάντα, όπως το Buckhead, Emory Point.

Η Joiner μετακόμισε στην Ατλάντα το 2011 μαζί με την οικογένειά της - σήμερα έχουμε μια περιοδεία στο The Big Peach με την ίδια τη Joiner.

Ζω στην ... "Buckhead στην όμορφη περιοχή μάχης Peachtree. Αγαπώ ότι όλες οι δραστηριότητες των παιδιών μου βρίσκονται σε απόσταση ενός μιλίου ή δύο από το σπίτι μας. Μετακόμισα εδώ από τη Νέα Υόρκη για να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας και να αγαπήσουμε πόσο ζεστό καλωσορίζουμε όλους στην Ατλάντα. Ο ρυθμός της ζωής είναι ιδανικός για την οικογένειά μας των πέντε. "

Επιθυμώ να μάθουν οι άνθρωποι ... "Πόσο εκπληκτικές είναι οι επιχειρηματικές προσφορές στην Ατλάντα, που κάνουν την πόλη τόσο μοναδική και ενδιαφέρουσα. Η Ατλάντα είναι μοναδική στο ότι διαθέτει πολλές μητροπολιτικές προσφορές, όμως το τοπίο έχει πολλά στοιχεία που με κάνουν να αισθάνομαι ότι ζουν στα προάστια με το πλούσιο, όμορφο τοπίο ".

Μπορείτε να με βρείτε ... "Σε ένα από τα στούντιο Pink Barre - γλυπτό και κουνώντας στο barre!"

Είναι η ώρα του δείπνου, κατευθύνω ... "Το Murphy από το στούντιο VaHi. Οι καλύτεροι μιμόζ και ένα αληθινό ίδρυμα της Ατλάντα.

Λατρεύω να κάθονται στην αίθριο με την οικογένειά μου. Ο Άγιος Σεσιλία για τους καλύτερους κουτατίνοι στην πόλη και ο αγνολόττι είναι να πεθάνει! Με τα παιδιά μου, πηγαίνω στην Antico Pizza. Λατρεύω τα τραπέζια της οικογένειας, την αίσθηση της κοινότητας και την αυθεντική πίτσα. "

Το ρολόι χτυπά 5η ώρα, πίνω ... "Η Scarlet Belle στον Νότιο Κύριο.

Είναι το τέλειο κοκτέιλ κατά τη γνώμη μου. Μετακόμισα εδώ από τη Νέα Υόρκη και αυτό το ποτό με μερικές Y'alls με κάνει να αισθάνομαι σαν ένα εγγενές Ατλαντάν! "

Αν έπρεπε να μείνω σε ένα ξενοδοχείο, θα έλεγγα μέσα ... "Το St. Regis. Έχει άψογο σχεδιασμό και εξυπηρέτηση. Θα κλείσω ένα δωμάτιο για μια παραμονή και είναι πραγματικά μια όαση πολυτέλειας στην πόλη. "

Το καλύτερο κρυμμένο μυστικό της Ατλάντα είναι ... "Peachtree Road Farmers Market. Μπορείτε να ψωνίσετε καταπληκτικούς τοπικούς πωλητές, να συνομιλήσετε με τον πλησίον σας και να φάτε μια καταπληκτική φρέσκια μπαγκέτα [και να πάρετε] King Of Pops ή μια κρέπα ενώ ψωνίζετε τα πρωινά το Σάββατο ".

Όταν παίζω τον Τουριστικό, εγώ ... " Φεύγω σε μια μοτοσυκλέτα με την οικογένειά μου. Θα ξεκινήσουμε στο πάρκο Piedmont και θα κάνουμε ποδήλατο κατά μήκος της Ατλάντα BeltLine, σταματάμε στα καταπληκτικά καφέ και εστιατόρια κατά μήκος του μονοπατιού. Ο Βοτανικός Κήπος της Ατλάντα είναι επίσης ένα από τα αγαπημένα - τα σκιάχτά τους στο κήπο και τα φώτα των διακοπών, καθώς και η σειρά συναυλιών, δεν πρέπει να χάσετε τα αξιοθέατα της Ατλάντα! "

Παίρνω τον ιδρώτα μου ... "Στο μονοπάτι του Taynard Creek BeltLine ή στο πάρκο Chastain. Δεδομένου ότι περνούν πολύ χρόνο κάθε εβδομάδα στο Pink Barre Studios, μου αρέσει να πάρω τον ιδρώτα μου στο ύπαιθρο. Είμαι επίσης dabbling στο τένις στο Cherokee Country Club, το οποίο έχει μια τέτοια όμορφη στην πόλη τοποθεσία! "

Μου αρέσει να ξοδεύω τα χρήματά μου στο ... "Peachtree Battle Shopping Center-Λατρεύω ότι μπορώ να υποστηρίξω τοπικά εμπορικά σήματα που ανήκουν σε άλλους momtraneurs της Ατλάντα - Gramercy για οικιακά είδη και σεντόνια, Mint Julep για ρούχα, Rivermint Finery για το τέλειο αξεσουάρ ή οικοδεσπότης δώρο είναι go-μου μου, και Woo για εκπληκτικά καλλυντικά! "