Συσκευασία για ταξίδι στην Ταϊτή

Τι να φέρει στην Ταϊτή

Η επίσκεψη στην Ταϊτή , είτε στο μήνα του μέλιτος ή σε μια ρομαντική απόδραση, είναι σίγουρο ότι είναι το ταξίδι μιας ζωής για τους δυο σας. Έτσι, χρησιμοποιήστε το χρόνο που οδηγεί σε αυτό για να εξετάσει τι να συσκευάσει στις αποσκευές σας, έτσι ώστε να έχετε όλα όσα χρειάζεστε ενώ είστε στα νησιά.

Ντύνοντας σε ταξίδι της Ταϊτής

Εστίαση στη συσκευασία casual, άνετα, ζεστά ρούχα καιρού. Στα ακόμη καλύτερα εστιατόρια, ο κώδικας ένδυσης είναι νησί casual.

Τα σανδάλια και τα εσπανίδια είναι αποδεκτά παντού, και οι άνδρες μπορούν να αφήσουν τους δεσμούς τους στο σπίτι.

Για τις γυναίκες, τα πάνινα παπούτσια ή τα σορτς είναι πάντα κατάλληλα. Οι ντόπιοι πραγματικά φορούν pareos (sarongs) ως καθημερινό φόρεμα. Οι άνδρες φορούν σορτς και μπλουζάκια ή κοντομάνικα πουκάμισα.

Επειδή τόσο μεγάλο ταξίδι στην Ταϊτή θα επικεντρωθεί στις δραστηριότητες του νερού, συσκευάστε τουλάχιστον δύο μαγιό, μαζί με τα αμφίβια, ή τα παπούτσια με νερό, καθώς ορισμένα τμήματα του ωκεάνιου δαπέδου καλύπτονται από κοράλλια. Τα σαγιονάρες είναι ωραία για την παραλία.

Προσοχή στον τροπικό ήλιο

Σε ένα ταξίδι στην Ταϊτή, ποτέ δεν υποτιμούμε τη δύναμη του τροπικού ήλιου. Παντού οι επισκέπτες θα εντοπίσουν τους τουρίστες που δεν κατάφεραν να εκτιμήσουν τους κινδύνους της ύπαρξης στις τροπικές περιοχές, όπως αποδεικνύουν τα έντονα κόκκινα μάγουλα και τους ώμους τους.

Για να αποφύγετε να γίνετε ένας από τους τουρίστες με κόκκινα δέρματα, θα δείτε παντού, θα έχετε αρκετό ηλιακό μπλοκ, ένα καπέλο ήλιο και ένα αντιανεμικό πουκάμισο που θα σας προστατεύσει από τις ανελέητες ακτίνες.

Φέρνοντας τις ανάγκες

Ενώ τα λαμπερά μαργαριτάρια και τα πολύχρωμα pareos είναι διαθέσιμα σε κάθε στροφή, η εξεύρεση αναγκών στην Ταϊτή και τα άλλα νησιά της Γαλλικής Πολυνησίας μπορεί να είναι μια πρόκληση. Δεδομένου ότι σχεδόν όλα τα νησιά εισάγονται, ακόμη και τα πιο συνηθισμένα αντικείμενα είναι ακριβά και δύσκολο να βρεθούν.

Κατά τη συσκευασία για την Ταϊτή, οι επισκέπτες θα πρέπει να φέρνουν ό, τι χρειάζονται μαζί τους, από τις χτένες μέχρι τα προφυλακτικά και άλλα προσωπικά αντικείμενα.

Τα ξενοδοχεία βρίσκονται συχνά σε απομακρυσμένες περιοχές και ενώ έχουν κατά κανόνα ένα κατάστημα στην περιοχή, οι απογραφές τους τείνουν να είναι ελάχιστες - κυρίως χειροτεχνίες, μπλουζάκια, καρτ ποστάλ και μερικά μικρά είδη.

Τα χωριά τείνουν να αποτελούνται μόνο από μερικά κτίρια, τα οποία περιλαμβάνουν μαργαριτάρια, καταστήματα με σουβενίρ και υπηρεσίες για τους κατοίκους της περιοχής, όπως τράπεζες και, περιστασιακά, μικρά παντοπωλεία. Μπορεί να είναι πολύ μακριά από τα ξενοδοχεία για να κάνουν τα ψώνια για τα απαραίτητα πρακτικά, και λαμβάνοντας ένα ταξί θα αυξήσει το κόστος.

Το φαγητό σε εστιατόρια στην Ταϊτή και τα άλλα νησιά είναι επίσης ακριβό, ειδικά στα εστιατόρια του ξενοδοχείου. Ο πρωινός μπουφές μπορεί να τρέξει 30 δολάρια ανά άτομο ή περισσότερο, ένα χάμπουργκερ ή μια μπαγκέτα μπορεί να κοστίσει πάνω από 20 δολάρια, ενώ τα ομελέτα (χωρίς τοστ) μπορεί να κοστίζουν 10 δολάρια.

Οι επισκέπτες μπορούν συνεπώς να εξετάσουν τα σνακ συσκευασίας, όπως ράβδοι ισχύος, κροτίδες, δημητριακά ή ξηροί καρποί. Όταν συναντάτε μια μικρή αγορά, αποθηκεύετε μπαγκέτες, τυρί, μαρμελάδα, ανανά ανανά ή μαγγά και ένα καλό μπουκάλι γαλλικό κρασί, δημιουργώντας ένα ρομαντικό πικνίκ.

Ένα δημοφιλές σουπερμάρκετ Champion βρίσκεται στην άκρη του Papeete, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Marché Municipale. Οι παραθεριστές με ένα νοικιασμένο αυτοκίνητο θα μπορούσαν να ελέγξουν τα μεγάλα Carrefours, ένα υποκατάστημα της γαλλικής αλυσίδας σούπερ μάρκετ, στα περίχωρα της Papeete.

Στα άλλα νησιά, μικρά βασικά καταστήματα τροφίμων. Οι τιμές είναι υψηλές αλλά δεν είναι παράλογες και η παραλαβή των πιάτων για πρωινό ή μεσημεριανό φαγητό στο κατάστρωμα του δωματίου σας μπορεί να διευκολύνει έναν προϋπολογισμό. Για να αφήσετε αυτήν την επιλογή ανοιχτή, όταν συσκευάζετε για την Ταϊτή, συμπεριλάβετε ένα ανοιχτήρι μπουκαλιών και πλαστικά μαχαιροπίρουνα.

Υπολογιστές φορητών υπολογιστών: να φέρουμε ή να μην φέρουμε;

Μερικά ξενοδοχεία, όπως το Le Meridien Bora Bora , διαθέτουν υπολογιστή σε δημόσιο χώρο, αλλά μερικές φορές είναι κατειλημμένοι από άλλους επισκέπτες του ξενοδοχείου. Το Wi-Fi είναι δωρεάν σε αυτούς τους υπολογιστές καθώς και στα δωμάτια. Έτσι, μπορείτε να φέρετε το smartphone, τα tablet ή / και τους φορητούς υπολογιστές σας - είναι μια μακρά πτήση και μπορεί να θέλετε να διασκεδάσετε με βίντεο που επιλέξατε με το χέρι αντί να βασίζεστε σε αυτό που κάνει η αεροπορική εταιρεία.

Μόλις φτάσετε, θα θελήσετε να μοιραστείτε την ομορφιά των νησιών και τις εμπειρίες σας στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης.

Πηγαίνετε μπροστά και καυχηθείτε λίγο!

Συντάχθηκε από τη Cynthia Blair.