Πριν αγοράσετε αποσκευές

Αγοράστε αποσκευές πριν ξεκινήσετε ένα μήνα του μέλιτος ή μεγάλες διακοπές - όσο χρειάζεστε. Είναι οι αποσκευές που έχετε ήδη ικανοποιήσει τις ανάγκες σας, ικανοποιούν τις νέες απαιτήσεις των αεροπορικών εταιρειών και θα ταιριάζουν στο μήκος του επόμενου ταξιδιού σας;

Αν όχι, μπορείτε να συμπληρώσετε όσα έχετε και να αγοράσετε νέα αποσκευές. Εάν δεν έχετε αγοράσει αποσκευές πριν ή έχει παρέλθει κάποια στιγμή, μπορεί να εντυπωσιαστείτε από το στυλ, την ποικιλία και τη βελτιωμένη λειτουργικότητα που είναι τώρα διαθέσιμες.

Πότε να αγοράσετε νέα αποσκευές

Αν έχετε ήδη (ή μπορείτε να δανειστείτε) αποσκευές, ίσως να μην χρειαστεί να αγοράσετε καινούργιες. Εδώ μπορείτε να αποφασίσετε πότε θέλετε να αγοράσετε καλύτερα από ό, τι χρησιμοποιείτε:

Από την άλλη πλευρά, εάν οι αποσκευές που έχετε είναι μόνο βρώμικες ή αποξεσμένες, αλλά κατά τα άλλα ταιριάζουν στις ανάγκες σας, σκουπίστε το με ένα καθαρό, υγρό πανί και συνεχίστε να το χρησιμοποιείτε: Μόνο θα λειανθεί στα επόμενα ταξίδια.

Τι να ψάξετε όταν αγοράζετε αποσκευές

Το βοηθητικό πρόγραμμα είναι το κλειδί. Τι θα χρησιμοποιείτε κυρίως για τις αποσκευές; Μεγάλες ή σύντομες διαδρομές, αεροπορικές μεταφορές ή αυτοκίνητα; Θα φύγετε για μεγάλο χρονικό διάστημα ή χρειάζεστε μόνο μια σακούλα Σαββατοκύριακου που κρατάει μερικά στοιχεία; Σκεφτείτε:

Σημείωση: Οι καλύτεροι πωλητές στο διαδίκτυο διαθέτουν κριτικές πελατών που αξίζει να διαβάσετε πριν αγοράσετε.

Αποσκευές που χρειάζεστε για ένα σημαντικό ταξίδι

Όταν έχετε προγραμματίσει ένα μεγάλο ταξίδι όπου θα χρειαστείτε μια ποικιλία ρούχων για μεγάλο χρονικό διάστημα, σκεφτείτε μεγάλη.

Είναι πιθανό να χρειαστείτε μια ποικιλία ρούχων και παπουτσιών που θα φορέσετε για διαφορετικές περιστάσεις - εκδρομές στην παραλία, αθλήματα, αξιοθέατα, περιστασιακά και ρομαντικά δείπνα - και κάτι για να τα κρατήσετε όλα.

Αν δεν έχετε καθόλου αποσκευές, μπορεί να θέλετε να επενδύσετε σε ένα σύνολο 4 έως 7 τεμαχίων σε διαφορετικά μεγέθη, το οποίο επιτρέπει σε καθέναν από εσάς να έχετε τις δικές σας τσάντες. Σας συνιστούμε επίσης να έχετε μια κυλιόμενη τσάντα Duffel . οι μεγαλύτερες έχουν σχεδόν αβίαστη χωρητικότητα. Και σας επιτρέπει να maneuver ένα βαρύ φορτίο εύκολα.

Αποσκευές χειρός μπορείτε να συνεχίσετε

Οι αεροπορικές εταιρείες έχουν πάρει πολύ αυστηρές πληροφορίες σχετικά με το μέγεθος της τσάντας που μπορείτε να μεταφέρετε στο πλοίο . Και το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να γυρίσετε τα τιμαλφή σας σε έναν χειριστή αποσκευών για να μπείτε στο αεροπλάνο. Πριν αγοράσετε και πριν πετάξετε, συμβουλευτείτε το αερογραμμή για να δούμε τι επιτρέπονται οι τσάντες μεταφοράς .

Μπορεί επίσης να χρειαστείτε μια τσάντα ταξιδιού για να περπατήσετε γύρω με. Όταν ξοδεύετε χρόνο σε ένα μέρος όπου συγκεντρώνονται πορτοφολάδες, ίσως θελήσετε να αγοράσετε μια τσάντα με ειδικά χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως προστασία RFID. Οι κλέφτες είναι πεντανόστιμοι και η χρήση έξυπνων αποσκευών είναι σαν να έχετε φορητή ασφάλεια.

Αποσκευές για αγορά για συγκεκριμένους σκοπούς

Όταν αρχίζετε να αγοράζετε αποσκευές, μπορεί να αισθάνεστε συγκεχυμένοι από όλους τους διαθέσιμους τύπους και τις επιλογές που αντιμετωπίζετε. Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στη βαλίτσα 21 ", 25" και 28 "της μάρκας, ίσως να αναρωτηθείτε. (Απάντηση: Χωρητικότητα.

Τα περισσότερα κομμάτια είναι πολλαπλών χρήσεων, οπότε αν δεν αγοράσετε τρόπους αποσκευών πάρα πολύ μεγάλα ή μικρά, μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας. Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν συγκεκριμένα κομμάτια για ειδικές ανάγκες: Εάν ταξιδεύετε σε έναν γάμο προορισμού με μακρύ φόρεμα και σμόκιν, μια τσάντα ρούχων μπορεί να βοηθήσει να ελαχιστοποιήσετε τις ρυτίδες. Οι τσάντες καλλυντικών έχουν πολλαπλές τσέπες που κρατούν οργανωμένα μικρά αντικείμενα.

Λάβετε βοήθεια σχετικά με τη συσκευασία

Ένας από τους μεγάλους φόβους των ταξιδιωτών είναι ότι θα αφήσουν κάποιο κρίσιμο στοιχείο στο σπίτι. Αποφύγετε αυτή την ανησυχία: Γνωρίζετε τι πρέπει να συσκευάσετε μέσα στις νέες αποσκευές σας χρησιμοποιώντας τη λίστα συσκευασιών διακοπών AZ .

Είναι όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη και περιλαμβάνει προτάσεις για το τι να συσκευάσει σε αυτές τις κατηγορίες:

Επισκόπηση εμπορικών σημάτων αποσκευών

Το εμπορικό σήμα των αποσκευών που επιλέγετε να αγοράσετε είναι σημαντικό, αφού μπορεί να χρειαστεί να προσθέσετε στη συλλογή σας όσο περνάει ο καιρός. Κάνει επίσης μια δήλωση για εσάς. Αντί να έχετε μια περιττή συλλογή αποτυχημένων αποσκευών που πέφτουν κάτω από το καρουσέλ, τα συμβατά κομμάτια τρουλίζουν την αίσθηση του ύφους σας.

Ενώ υπάρχουν πολλές καλές μάρκες αποσκευών, το Tumi θεωρείται ιδιαίτερα από τους εκλεπτυσμένους ταξιδιώτες. Η Tumi διαθέτει περισσότερα από 25 διπλώματα ευρεσιτεχνίας για το σχεδιασμό και την τεχνολογία, και οι τσάντες της είναι τόσο ανθεκτικές όσο είναι ωραίες. Όλα διαθέτουν το σύστημα ταυτοποίησης προϊόντων Trum Tracer, το οποίο βοηθά στην επανένωση των χαμένων ή κλεμμένων σάκων και ιδιοκτητών.

Καλύτερες πηγές αποσκευών online

Συνιστώ αυτές τις online αποσκευές. Έχω αγοράσει προσωπικά από κάθε ένα από αυτά, και θα ξανά: