Ψάχνετε για την τέλεια τσάντα ημέρας ταξιδιού; Το Minaal Daily Is It

Μεγάλη σχεδίαση και υλικά ποιότητας καθιστά δύσκολο το κτύπημα

Υπάρχει μια πραγματική ελευθερία στο φως του ταξιδιού, μεταφέροντας ό, τι χρειάζεστε σε μια τσάντα μεταφοράς, ώστε να μπορείτε να περπατήσετε από το αεροπλάνο και να βρίσκεστε στο μισό του ξενοδοχείου σας πριν οι βαλίτσες όλων των άλλων χτυπήσουν το καρουζέλ των αποσκευών.

Όταν όμως εξερευνούν ή εργάζονται από ένα καφενείο, συχνά, ακόμη και αυτό το μικρό κομμάτι των αποσκευών είναι πολύ μεγάλο. Κανείς δεν θέλει να περάσει όλη την ημέρα με μια τσάντα 40 λίτρων στην πλάτη τους ή να βρει χώρο για αυτό κάθε φορά που κάθονται κάπου και μια τσάντα που το μέγεθος είναι πραγματικά πολύ ογκώδες για να πάρει σε μια συνάντηση πελάτη.

Η Minaal πιστεύει ότι έχει την απάντηση με την Daily, μια υποβαθμισμένη έκδοση των εξαιρετικών Carry-On 2.0 αποσκευών της. Το έβαλα στη νέα τσάντα για αρκετές εβδομάδες, και εδώ είναι ο τρόπος με τον οποίο έτρεξε.

Χαρακτηριστικά και προδιαγραφές

Όπως υποδηλώνει το όνομα, η τσάντα προορίζεται για καθημερινή χρήση. Είναι κατασκευασμένο από το ίδιο σκληρό γκρι ή μαύρο ύφασμα Cordura ως ο μεγαλύτερος αδερφός του και μοιάζει με την πρώτη ματιά. Είναι όμως αισθητά μικρότερος - σε περίπου 17 "x 13" x 6 ", μπορείτε να το μεταφέρετε με το ένα χέρι ή να το σύρετε κάτω από τα στενότερα καθίσματα.

Όταν είναι άδειο, έχει σχεδιαστεί για να χωράει στο εσωτερικό του Minaal Carry-On 2.0, ώστε να μπορείτε να πάρετε και τις δύο σακούλες σε ένα ταξίδι χωρίς να χρειάζεται να ελέγξετε τις αποσκευές. Προωθώντας τη σπονδυλωτή προσέγγιση, η εταιρεία προσφέρει μια μικρή γκάμα από προαιρετικά αξεσουάρ, όπως ένα ιμάντα ώμου, κινητό εργαλειοθήκη για την οργάνωση καλωδίων και αξεσουάρ και ένα προστατευτικό για πουκάμισο, για να το κάνετε ακριβώς αυτό.

Το Καθημερινό μετατρέπει ένα σακίδιο και ένα χαρτοφύλακα, και αν αγοράσετε το ιμάντα ώμου, μια τσάντα αγγελιοφόρων επίσης.

Το μπροστινό μέρος της τσάντας έχει μια ενιαία τσέπη με φερμουάρ για μικρότερα αντικείμενα, όπως τηλέφωνα και κλειδιά, και η πλάτη είναι αφρός με επένδυση, πίσω από την οποία κάθεται ένας ιμάντας. Τραβήξτε τα έξω και τα κλιπ τους στην πόρπη της βάσης για τη λειτουργία σακίδιο, τοποθετήστε τα ξανά όταν προτιμάτε ένα χαρτοφύλακα.

Στο εσωτερικό, το Daily είναι χωρισμένο σε δύο διαμερίσματα.

Αυτή ήταν μια έξυπνη κίνηση, καθώς δίνει περισσότερη χωρητικότητα από τις εξωτερικές διαστάσεις που μπορεί να υποδηλώνει. Και τα δύο τμήματα ανοίγουν πλήρως, για εύκολη συσκευασία και αποσυσκευασία.

Ο πίσω χώρος προορίζεται κυρίως για ηλεκτρονικά, αν και μπορείτε να αποθηκεύσετε ό, τι θέλετε σε αυτό. Υπάρχει ένα τμήμα νεοπρενίου που μπορεί να χωρέσει χωριστά ένα 15 "φορητό υπολογιστή και ένα 11" tablet, με ιμάντες για να τους κρατήσει ασφαλή, και έναν διοργανωτή με αρκετές τσέπες για έγγραφα, διαβατήρια και επαγγελματικές κάρτες.

Το κυρίως διαμέρισμα είναι βαθύτερο, με ένα ζευγάρι τσέπες με φερμουάρ στο πίσω μέρος και ένα τεντωμένο σακουλάκι στο πλάι για φιάλες νερού ή παρόμοια. Το εξωτερικό ύφασμα μπορεί να χειριστεί ένα ελαφρύ ντους, αλλά όταν ο ουρανός ανοίγει πραγματικά, υπάρχει ένα ενσωματωμένο κάλυμμα βροχής σε μια θήκη στο κάτω μέρος.

Δοκιμές πραγματικού κόσμου

Χρησιμοποίησα την Καθημερινή για αρκετές εβδομάδες, τόσο στην κανονική ζωή όσο και ενώ ταξιδεύατε έξω από την πόλη. Ήρθε στο γυμναστήριο, όταν εξερευνούσε την πόλη και δούλευε σε καφετέριες, και σε ένα ταξίδι το Σαββατοκύριακο με φίλους.

Η Minaal προτίθεται να είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και αυτό δείχνει. Είναι κομψό και με χαμηλό τρόπο, και η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι εντυπωσιακή. Από μικρές πινελιές όπως φερμουάρ, πορτοφόλια ποιότητας και ένα κλιπ για να κρατήσει το λουράκι στο στήθος από το κτύπημα γύρω, στο κούμπωμα των ηλεκτρονικών κατόχων και των τμημάτων του διοργανωτή, πολλή σκέψη έχει πάει στο σχεδιασμό μιας τόσο μικρής τσάντας.

Ο φορητός μου φορητός υπολογιστής 13 "έμεινε ασφαλής στη βάση του, ακόμα και αφού η τσάντα έπεσε στο πάτωμα ένα απόγευμα με λίγο περισσότερη δύναμη από ό, τι ίσως προοριζόταν. Υπήρχε περισσότερο από αρκετό χώρο στο κυρίως διαμέρισμα για ρούχα γυμναστικής και ένα μπουκάλι νερό, με αρκετό χώρο για ένα γρήγορο ταξίδι στο παντοπωλείο κατά την επιστροφή.

Το κάλυμμα βροχής πήρε μια προπόνηση κατά τη διάρκεια των δοκιμών μου, αφού πιάστηκε σε μια καταβόθρα δεκαπέντε λεπτά από το σπίτι. Πατώντας σε ένα κατάστημα, έριξα το τηλέφωνό μου στην μπροστινή τσέπη της τσάντας και τραβούσα το κάλυμμα βροχής στη θέση του. Μέχρι που πήρα σπίτι, τα ρούχα μου ήταν εντελώς λερωμένα, αλλά τα πάντα μέσα στην τσάντα έμειναν στεγνά.

Δεδομένου του ελαττωματικού μεγέθους του, η απόδοση ήταν καλύτερη ως χαρτοφύλακα από την τσάντα Carry-On 2.0. Εύκολη ανύψωση και μεταφορά από την πλευρική λαβή, παρέμεινε καλά ισορροπημένη ακόμη και όταν γεμίζεται με γρανάζι.

Ήταν ένα δέκα λεπτά με τα πόδια από τη διαμονή μου στο καφενείο στο οποίο εργάζονα συχνά και με το "χαρτοφύλακα" μου δεν υπήρχε πρόβλημα.

Συσκευασία για ένα Σαββατοκύριακο έξω από την πόλη, υπήρχε αρκετός χώρος για δύο αλλαγές των ρούχων, είδη προσωπικής υγιεινής και ηλεκτρονικών όπως ένα φορητό υπολογιστή, το Kindle και φορτιστές. Ακόμη και όταν ήταν γεμάτο, τα φερμουάρ κλείστηκαν χωρίς δύναμη και η τσάντα έμεινε άνετα στην πλάτη μου. Βρισκόμουν σε ταξί με αρκετούς άλλους ανθρώπους, εκτιμώ ότι η Καθημερινή είναι αρκετά μικρή ώστε να γλιστρήσει στο πάτωμα ανάμεσα στα πόδια μου.

Ετυμηγορία

Αυτή είναι μια εντυπωσιακή προσθήκη στην σειρά Minaal. Είναι σπάνιο να βρεθεί μια τσάντα εξίσου χρήσιμη γύρω από την πόλη και σε ένα πολυήμερο ταξίδι, αλλά η Daily την κατάφερε.

Αρχικά, ανησυχούσα ότι ο σχεδιασμός προσπαθούσε να είναι λίγο πολύ έξυπνος, με το πλήθος των θυλάκων, των συνδετήρων, των σημείων πρόσδεσης και των κομματιών που φαινόταν υπερβολικά σε μια τσάντα ημέρας. Όσο περισσότερο το χρησιμοποίησα, τόσο περισσότερο εκτιμούσα αυτά τα μικρά χαρακτηριστικά. Δεν εμπόδισαν τη χρήση του Daily για τα πάντα, από τη συνεργασία τους μέχρι τις ελαφρές πεζοπορίες, αλλά ήταν εκεί όταν χρειαζόταν.

Δεν είναι ένα φτηνό κομμάτι αποσκευών, έτσι δεν θα είναι για όλους. Εάν ταξιδεύετε τακτικά ή έχετε την ευχαρίστηση να περάσετε λίγο επιπλέον για μια υψηλής ποιότητας και άνετη τσάντα ημέρας εξίσου χρήσιμη στο σπίτι και στο δρόμο, θα είστε περισσότερο από ικανοποιημένοι με την Daily Minaal.