Τι πρέπει να ξέρετε για να παντρευτείς στην Ινδία

Οδηγός για το γάμο στην Ινδία για τους αλλοδαπούς

Η Ινδία, ιδιαίτερα τα κράτη της Γκόα και του Ρατζαστάν, έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλής ως προορισμός γάμου για τους επισκέπτες. Ο ενθουσιασμός και η ατμόσφαιρα του παντρεμένου σε ένα μακρινό μέρος μπορεί να είναι πολύ ελκυστική.

Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να παντρευτείτε στην Ινδία.

Πού να παντρευτείς στην Ινδία

Το Γκόα και το Ρατζαστάν είναι οι πιο ζωντανοί προορισμοί γάμου της Ινδίας - η Γκόα για τις παραλίες της και το Ρατζαστάν για τα παλάτια της .

Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να έχουν ένα γάμο παραλία ηλιοβασίλεμα στη Γκόα. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές, μεταξύ των οποίων είναι η παντρεμένη σας σε μια λιμνοθάλασσα, στη ζούγκλα, σε μια βάρκα, σε μια κορυφή λόφου, ή πιο παραδοσιακά, σε μια από τις όμορφες παλιές εκκλησίες πορτογαλικής στυλ.

Πραγματικά, όταν πρόκειται να παντρευτείτε στην Ινδία , οι επιλογές σας περιορίζονται μόνο από τη φαντασία σας. Μερικοί από τους πιο φανταστικούς γάμους έχουν συμπεριλάβει λιτανείες ελεφάντων, ελικόπτερα ντους ροδοπέταλα στο πάρτι του γάμου, χορευτές φωτιάς και παραστάσεις από διασημότητες του Bollywood.

Πότε να παντρευτείς στην Ινδία

Η πιο δημοφιλής εποχή του χρόνου για γάμους είναι από τον Οκτώβριο έως τον Φεβρουάριο, όταν ο καιρός είναι ξηρός και ηλιόλουστος. Ωστόσο, οι γάμοι πραγματοποιούνται συνήθως καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους από τον Σεπτέμβριο έως τον Μάιο.

Οι ώρες αιχμής του Δεκεμβρίου και του Ιανουαρίου είναι εξαιρετικά απασχολημένοι. Εκτός από το γεγονός ότι είναι πολύ πιο ακριβά, τα ξενοδοχεία και η διαθεσιμότητα είναι επίσης σπάνια κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Κόστος ενός γάμου στην Ινδία

Το κόστος της παντρείας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του χρόνου και από το πόσο λεπτομερής θα είναι η ευκαιρία. Η τιμή αυξάνεται γύρω στο Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο, ιδιαίτερα κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Κατά τη διάρκεια της εκτός εποχής, είναι δυνατόν να έχετε ένα μικρό και απλό γάμο στην Ινδία ξεκινώντας από περίπου $ 500.

Διαφορετικά, κατά τη διάρκεια της σεζόν η ελάχιστη τιμή είναι περίπου 1.500 δολάρια, για λιγότερους από 100 επισκέπτες. Αυτό περιλαμβάνει ένα πάρτι την παραμονή του γάμου, κρουαζιέρα με πλοίο, γαμήλια τελετή, δείπνο στην παραλία, διακόσμηση θέματος, μουσική και διακοσμήσεις.

Οργάνωση του γάμου σας στην Ινδία

Τα περισσότερα ξενοδοχεία πέντε αστέρων προσφέρουν εντυπωσιακές ρυθμίσεις γάμου και ειδικά πακέτα νεόνυμφων. Τα ξενοδοχεία πέντε αστέρων παίρνουν συνήθως το ντεκόρ και το σχεδιασμό τους από τους σχεδιαστές του γάμου, αλλά διοργανώνουν τους εορτασμούς των δεξιώσεων και των τραπεζιών.

Εάν δεν σκοπεύετε να παντρευτείτε σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, συνιστάται να προσλάβετε έναν προγραμματιστή γάμου για να φροντίσετε τις ρυθμίσεις.

Νομικές προϋποθέσεις για να παντρευτείς στην Ινδία

Το να παντρευτείτε νόμιμα στην Ινδία είναι μια μακρά και χρονοβόρα διαδικασία και θα πρέπει να επιτρέψετε περίπου 60 ημέρες στη χώρα. Ως αποτέλεσμα, πολλοί άνθρωποι προτιμούν να φροντίζουν το νομικό μέρος του γάμου στο σπίτι και να έχουν μόνο την γαμήλια τελετή στην Ινδία.

Συμβουλές για να παντρευτείς στην Ινδία