Πού είναι τα γραφεία του TIFF Box;

Εδώ μπορείτε να βρείτε εισιτήρια για εκδηλώσεις TIFF

Ερώτηση: Πού είναι τα γραφεία του TIFF Box;

Ψάχνετε για εισιτήρια για το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, ή ένα από τα άλλα φεστιβάλ ταινιών ή εκδηλώσεων που διοργανώνει το TIFF καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους; Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να το κάνετε αυτό. Το TIFF στοχεύει να παρουσιάσει το καλύτερο και σε καναδικό και διεθνές φιλμ όλο το χρόνο και επιπλέον στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο διοργανώνουν το TIFF Kids, το Next Wave, το Top Ten του Καναδά, τα βιβλία για την ταινία, το φαγητό στην ταινία και πολλά άλλα προβολές, φεστιβάλ και συνομιλίες.

Πώς λοιπόν παίρνετε εισιτήρια; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε.

Απάντηση: Όλα τα παραπάνω γεγονότα και οποιεσδήποτε άλλες σχετικές προβολές και εκδηλώσεις διοργανώνονται από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, το οποίο διαθέτει ένα κουκλοθέατρο στο TIFF Bell Lightbox, το οποίο στεγάζει ολόκληρο το αστικό μπλοκ στο κέντρο του Τορόντο. Το TIFF Bell Lightbox δεν προβάλλει μόνο ταινίες, φιλοξενούν επίσης εκδηλώσεις και συναυλίες και εκθέσεις που σχετίζονται με το φιλμ, οπότε σχεδόν πάντα συμβαίνει κάτι που αξίζει μια ματιά για τους φίλους του κινηματογράφου και τους λάτρεις των ταινιών. Υπάρχουν επίσης δωρεάν εβδομαδιαίες εκδρομές, εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για την ιστορία και την αρχιτεκτονική του κτιρίου. Οι εκδρομές διαρκούν περίπου 45 λεπτά. Αν βρίσκεστε στην περιοχή, υπάρχουν πολλά εστιατόρια και μπαρ κοντά, όπως το Canteen και το Luma Restaurant, τα οποία μπορούν να βρεθούν και στο εσωτερικό του TIFF Bell Lightbox. Κατευθυνθείτε στο Luma μετά τις 4 το απόγευμα από Δευτέρα έως Σάββατο για τις ευτυχισμένες ώρες ειδήσεων (που ονομάζονται "Magic Hour"), όπου μπορείτε να πάρετε $ 5 μαρτίνι, μανχάτ, γκλσς λάγκερ pint και sangria.

TIFF Καλοκαίρι Box Office - TIFF Bell Lightbox
Μπορείτε να βρείτε TIFF Bell Lightbox στο 350 King Street West, στην πλατεία Reitman
• Το TIFF Bell Lightbox βρίσκεται στη βορειοδυτική γωνία του King Street West και της John Street.
• Το box office TIFF Bell Lightbox είναι ανοιχτό από τις 10πμ έως τις 10μμ καθημερινά.
• Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Τορόντο, τα box office ανοίγουν γενικά 30 λεπτά πριν από την πρώτη επιτόπια εξέταση και κλείνουν 30 λεπτά μετά τον τελικό επιτόπιο έλεγχο της ημέρας.

Άλλοι χώροι του TIFF περιλαμβάνουν το Roy Thomson Hall, το θέατρο Princess of Wales, το Hot Docs Ted Rogers Cinema, το θέαμα Scotiabank και το θέατρο Isabel Bader μεταξύ άλλων.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, δημιουργήθηκε ένα προσωρινό box office ειδικά για να εξυπηρετήσει τους φεστιβάλ-επισκέπτες:

TIFF Festival Box Office
225 King Street West
Τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο, επισκεφτείτε το tiff.net για τις ώρες λειτουργίας του φεστιβάλ. Μάθετε περισσότερα για τις βασικές ημερομηνίες για το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο εδώ.

Εναλλακτικές λύσεις γραφείου TIFF

Μπορείτε να παραγγείλετε εισιτήρια online μέχρι και κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ ή τηλεφωνικά στο 416-599-TIFF ή χωρίς χρέωση στο 1-888-599-8433.

Επίσημη ιστοσελίδα TIFF: tiff.net

Ενημερώθηκε από την Jessica Padykula