Το φεστιβάλ λαϊκής τέχνης του Albuquerque

Ένα από τα μεγαλύτερα τρέξιμο και τις πιο δημοφιλείς εκδηλώσεις του Albuquerque, το Folk Festival Albuquerque συγκεντρώνει τους μουσικούς και τους λάτρεις της μουσικής για έναν καθημερινό συνδιασμό καλλιτεχνών και δραστηριοτήτων στο πρώτο Σάββατο του Ιουνίου. Ενώ το φεστιβάλ έλαβε χώρα εδώ και πολλά χρόνια στο New Mexico Expo, στεγάζεται πλέον στο μουσείο του μπαλονιού του Albuquerque.

Το Λαϊκό Φεστιβάλ 2016 είναι το Σάββατο 4 Ιουνίου.

Τι να περιμένεις
Το φεστιβάλ είναι για εκείνους που αγαπούν να ακούνε μουσική και όσους αγαπούν να παίζουν επίσης.

Για τους μουσικούς, υπάρχουν εργαστήρια που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους καλλιτέχνες να γίνουν καλύτεροι ή να εισαγάγουν όργανα σε όσους μπορεί να είναι περίεργοι για το παιχνίδι. Για τους λάτρεις της μουσικής, υπάρχουν τέσσερα διαφορετικά στάδια όπου μια διαρκή σειρά θα κρατήσει τα αυτιά ευτυχισμένα. Για όσους αγαπούν να χορεύουν, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να το κάνουν. Τα παιδιά μπορούν να βρουν την πρακτική διασκέδαση και την ευκαιρία να συμμετέχουν σε τραγούδια και χορούς. Συνολικά, το Λαογραφικό Φεστιβάλ φέρνει τη χαρά της μουσικής σε όλους όσους επισκέπτονται. Το επίκεντρο της είναι η συμμετοχή.

Υπάρχει επίσης ένας διαγωνισμός συγκρούσεων συγκροτήματος, μαρμελάδες, διαδηλώσεις, χοροί, παραστάσεις και τέσσερα στάδια γεμάτα με ποικίλη σύνθεση δράσεων από το πρωί έως το βράδυ.

ΜΟΥΣΙΚΗ
Τέσσερα στάδια, οι Sandia, Jemez, Mt. Taylor και Unplugged Outlet, φέρνετε μουσικές ομάδες όλη την ημέρα για την ακρόαση και τη χορευτική σας απόλαυση. Η μουσική ξεκινάει στις 10:30 π.μ. και η τελευταία ομάδα πηγαίνει στη σκηνή στις 9:30 μ.μ. Μπορείτε να κάνετε την ημέρα όσο το δυνατόν περισσότερο ή λιγότερο και να δείτε το πρόγραμμα για να δείτε ποιες μπάντες θέλετε να ακούσετε.

Οι ομάδες περιλαμβάνουν το pop / folk της Βοημίας, το Creole, το Americana και πολλά άλλα.

Σφήνωμα
Jam με μια μπάντα είναι όπου οι μουσικοί μπορούν να παίξουν ή να τραγουδήσουν μαζί με τις μεγάλες τοπικές μπάντες. Και στη φιλοξενούμενη σκηνή μαρμελάδας, υπάρχει μια νέα υποδοχή κάθε ώρα. Τραγουδούν μαζί με τα κελτικά, bluegrass, λαϊκά και άλλα μουσικά στυλ.

Χορός
Τα εργαστήρια χορού περιλαμβάνουν το βαλς, το φράξιμο, το χούλα, το Klezmer, το αντίθετο, το ταγκό και πολλά άλλα.

Υπάρχουν δύο θέσεις σκηνής χορού, το Dance Tent και η εσωτερική σκηνή χορού. Υπάρχει μια ποικιλία Barn Dance το βράδυ του Σαββάτου στο χώρο του εσωτερικού χορού, από τις 7:30 έως τις 10:30 μ.μ. Ο χορός ξεκινά και στις δύο θέσεις στις 10:30 π.μ. και το τελευταίο εργαστήριο είναι στις 5:30 μ.μ.

Εργαστήρια
Τα εργαστήρια θα περιλαμβάνουν τραγούδι, χορό, λαϊκό τραγούδι και μουσική. Υπάρχουν κυκλοφοριακές μαρμελάδες και μαρμελάδες με τη μπάντα. Τα εργαστήρια περιλαμβάνουν διδασκαλία σε όργανα λαϊκής μουσικής, αφήγηση, κουκλοθέατρο και δραστηριότητες για παιδιά.

Για τα παιδιά
Το φεστιβάλ είναι ένα μεγάλο οικογενειακό γεγονός. Τα παιδιά μπορούν να παίξουν με διαφορετικά όργανα, να απολαύσουν το θέατρο μαριονέτας και ακόμη και τα κατοικίδια μέσα στο ζωολογικό μουσικό ζωολογικό κήπο.

Στάθμευση
Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν. Υπάρχει επίσης δωρεάν κατασκήνωση για όσους επιλέγουν να κρεμαστούν γύρω από το χορό.

Η ποδηλασία στο φεστιβάλ είναι εύκολη και το Bike Valet φροντίζει να φροντίσετε το ποδήλατό σας ενώ απολαμβάνετε το φεστιβάλ.

Εισιτήρια και Τιμολόγηση
Τα εισιτήρια είναι για ολόκληρη την ημέρα και το βράδυ. Εντός και έξω τα δικαιώματα περιλαμβάνονται.

Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν στο διαδίκτυο μέσω Brown Paper Tickets. Εκτυπώστε στο σπίτι χωρίς επιπλέον χρέωση.

Τα εισιτήρια για τα πρόωρα πουλιά μπορούν να αγοραστούν online μέχρι τα τέλη Μαΐου.

Μετά από αυτό, μπορούν να γίνουν εκπτώσεις πριν από την πύλη για όσους αγοράζουν εισιτήρια σε τοπικά καταστήματα, μέχρι τις 3 Ιουνίου. Ελέγξτε την καταχώρηση για τοποθεσίες.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Folk Festival του Albuquerque.