Εθνικό Πάρκο Ζιόν, Γιούτα - Τι πρέπει να ξέρετε κατά την επίσκεψη στη Σιών

Πεζοπορία, αξιοθέατα, ψώνια και πολλά άλλα στο Zion

Βασικά στοιχεία Zion

Το Εθνικό Πάρκο Zion, κοντά στο St. George, Utah, απέχει μόλις μία ώρα και μισή από το διεθνές αεροδρόμιο του Λας Βέγκας. Είναι ανοιχτό όλο το χρόνο. Το Zion είναι ένα από τα κορυφαία αξιοθέατα του νοτιοδυτικού. Ο επίσημος ιστότοπος της Σιών εξηγεί ... Η Σιών είναι μια αρχαία εβραϊκή λέξη που σημαίνει καταφύγιο ή ιερό. Προστατευόμενη μέσα στα 229 τετραγωνικά μίλια του πάρκου είναι ένα δραματικό τοπίο από γλυπτά φαράγγια και ψηλούς βράχους.

Το Zion βρίσκεται στη συμβολή των επαρχιών της Κολοράντο, του Great Basin και του Mojave Desert. Αυτή η μοναδική γεωγραφία και η ποικιλία των ζωνών ζωής στο πάρκο καθιστούν το Zion σημαντικό ως τόπο ασυνήθιστης φυτικής και ζωικής ποικιλομορφίας.

Πότε να πάτε

Ο Εθνικός Δρυμός Zion λειτουργεί όλο το χρόνο. Το καταφύγιο και το Watchman Campground είναι διαθέσιμα όλο το χρόνο, αλλά τα περισσότερα από τα campgrounds είναι προσβάσιμα από τον Μάρτιο έως τον Οκτώβριο. Η πλειοψηφία των επισκεπτών του πάρκου έρχεται την άνοιξη και το φθινόπωρο και οι επισκέπτες είναι λιγότεροι από τον Δεκέμβριο έως τον Μάρτιο. Το πάρκο είναι ανοιχτό 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα. Το κέντρο των επισκεπτών είναι κλειστό τα Χριστούγεννα.

Δραστηριότητες

Το πάρκο έχει σχεδιαστεί για να έχει κάτι για όλους. Οι τουαλέτες, τα κέντρα επισκεπτών, το λεωφορείο, το μουσείο και το Zion Lodge είναι πλήρως προσβάσιμα. Ένα λεωφορείο παίρνει τους επισκέπτες σε μια βόλτα βόλτα (90 λεπτά γύρο-ταξίδι) σε όλο το πάρκο 1η Απριλίου έως 29 Οκτωβρίου. Σε γενικές γραμμές, τα αυτοκίνητα δεν επιτρέπονται πέρα ​​από το Κέντρο Επισκεπτών κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων.

Μπορείτε ακόμη να πιάσετε ένα λεωφορείο στο Springdale και να το οδηγήσετε στο πάρκο για να αποφύγετε τη γραμμή στην πύλη. Το λεωφορείο θα μεταφέρει τους επισκέπτες σε όλα τα μονοπάτια και τα σημεία ενδιαφέροντος στο πάρκο. Υπάρχει άφθονος χώρος για εργαλεία.

Πεζοπορία - Υπάρχουν εύκολα μονοπάτια, όπως το The Riverside Walk, και πολύ έντονα μονοπάτια όπως η προσγείωση του Angel, όπου η ανάβαση σας βοηθάται από αλυσίδες ενσωματωμένες στα βράχια.

Η ορεινή ποδηλασία είναι περιορισμένη (βλ. Πληροφορίες παραπάνω). Το λεωφορείο σας μεταφέρει στις διαδρομές και φεύγει από το Κέντρο επισκεπτών νωρίς το πρωί και επιστρέφει αρκετά αργά το βράδυ (βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει το πρόγραμμα).

Αναρρίχηση - Η αναρρίχηση στους βράχους του ψαμμίτη Zion απαιτεί εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας και προηγμένες δεξιότητες. Πληροφορίες διατίθενται στα κέντρα επισκεπτών.

Ιππασία - Τα ταξίδια με οδηγό είναι διαθέσιμα από τον Μάρτιο έως τον Οκτώβριο. Κρατήσεις και πληροφορίες διατίθενται στο κατάλυμα ή γράφοντας:

Το Bryce Zion Trail Rides
Τ.Θ. 58
Tropic, UT 84776
Τηλέφωνο: 435-772-3967 ή 679-8665

Θαλάσσια σπορ - Απαιτείται άδεια για το σκάφος. Οι εσωτερικοί σωλήνες δεν επιτρέπονται σε ποτάμια και κολπίσκους στο πάρκο.

Ινστιτούτο πεδίου Zion Canyon - Απολαύστε φυσιοδίφες οδήγησε πεζοπορίες κατά τη διάρκεια των εργαστηρίων. Το Field Institute προσπαθεί να εκπαιδεύσει και να εμπνεύσει τους επισκέπτες. Τα εργαστήρια πραγματοποιούνται μέσα και γύρω από το Εθνικό Πάρκο του Σιών, το Εθνικό Μνημείο του Cedar Breaks και το Εθνικό Μνημείο της Άνοιξης του Pipe.


Μουσεία και Εκπαίδευση - Τα Κέντρα Επισκεπτών έχουν επιδείξεις και μεγάλη ποικιλία βιβλίων. Το μόνιμο εκθετήριο του Μουσείου Ανθρώπινης Ιστορίας του Zion παρουσιάζει την πλούσια ανθρώπινη ιστορία του Εθνικού Πάρκου Σιών. Το μουσείο παρουσιάζει τον αμερικανικό ινδικό πολιτισμό, τον ιστορικό οικισμό και την ανάπτυξη του Σιών ως εθνικό πάρκο.



Shopping - Το Κέντρο Επισκεπτών διαθέτει ένα εξαιρετικό κατάστημα με εξαιρετική επιλογή βιβλίων, υπέροχα αναμνηστικά και όμορφα σχεδιασμένα t-shirts. Οι εισπράξεις πηγαίνουν στο πάρκο.

Περιορισμοί κατοικίδιων ζώων

Τα κατοικίδια ζώα πρέπει να είναι αγκιστρωμένα (μέγιστο 6 πόδια) ανά πάσα στιγμή. Δεν επιτρέπονται στην πίσω χώρα, σε δημόσια κτίρια, και σε όλα εκτός από ένα μονοπάτι - το μονοπάτι Pa'rus. Μην αφήνετε ποτέ το κατοικίδιό σας σε κλειστό όχημα. Οι θερμοκρασίες μπορούν να ανέβουν πάνω από 120 ° F (49 ° C) σε λεπτά. Τα κλουβιά επιβίβασης είναι διαθέσιμα στις γύρω πόλεις.

Περιορισμοί οχήματος

Η σήραγγα Zion - Mt Carmel βρίσκεται στον δρόμο του πάρκου μεταξύ της ανατολικής εισόδου και του φαραγγιού του Zion. Τα οχήματα που έχουν μέγεθος 7 πόδια 10 ίντσες σε πλάτος ή 11 πόδια 4 ίντσες σε ύψος ή μεγαλύτερο πρέπει να έχουν "συνοδεία" (έλεγχος κυκλοφορίας) μέσω αυτής της σήραγγας, επειδή είναι πολύ μεγάλα για να παραμείνουν στη λωρίδα τους ενώ ταξιδεύουν μέσω της σήραγγας.

Σχεδόν όλα τα RV, τα λεωφορεία, τα ρυμουλκούμενα, ο 5ος τροχός και κάποια κελύφη τροχόσπιτων απαιτούν συνοδεία. Οι επισκέπτες που χρειάζονται συνοδεία πρέπει να καταβάλλουν τέλη 10,00 δολάρια ανά όχημα εκτός από ένα τέλος εισόδου. Αυτό το τέλος είναι καλό για δύο ταξίδια μέσω της σήραγγας για το ίδιο όχημα κατά τη διάρκεια μιας περιόδου 7 ημερών. Πληρώστε αυτήν την χρέωση στην είσοδο του πάρκου πριν προχωρήσετε στη σήραγγα. Οι Rangers θα σταματήσουν την κυκλοφορία σε κάθε άκρο της σήραγγας για να σταματήσουν την κίνηση που θα σας επιτρέψει να ταξιδέψετε μέσα στη σήραγγα. Από τον Μάρτιο έως τον Οκτώβριο, οι χειριστές σταθμεύουν στη σήραγγα από τις 8:00 π.μ. έως τις 8:00 μ.μ. καθημερινά. Κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, οι συνοδεία πρέπει να διευθετηθούν στους σταθμούς εισόδου, στο Κέντρο επισκεπτών, στο γραφείο καταλυμάτων ή στο τηλέφωνο 435-772-0178.

Καταλύματα και κατασκήνωση

Camping - Watchman Campground, South Campground και ομαδικά κάμπινγκ είναι διαθέσιμα για κατασκήνωση RV και σκηνή. Υπάρχει επίσης κάμπινγκ backcountry. Η πατρίδα του Zion είναι μια πρωτόγονη περιοχή και διαχειρίζεται σύμφωνα με κανονισμούς που προστατεύουν τις αξίες της άγριας φύσης. Το κάμπινγκ Backcountry επιτρέπεται σε περιορισμένη βάση και απαιτείται άδεια backcountry. Οι άδειες κοστίζουν $ 5,00 ανά άτομο ανά διανυκτέρευση.

Το μέγεθος της ομάδας περιορίζεται σε 12 άτομα για χρήση τόσο τη μέρα όσο και τη νύχτα. Οι φωτιές δεν επιτρέπονται στην πίσω χώρα.

Το Zion Lodge - Zion Lodge είναι ανοιχτό όλο το χρόνο. Συνιστάται η κράτηση. Δωμάτια Motel, καμπίνες και σουίτες είναι διαθέσιμα. Το Zion Lodge διαθέτει επίσης τραπεζαρία, κατάστημα δώρων και ταχυδρομείο. Ιστοσελίδα του Zion Lodge.

Διαμονή έξω από το πάρκο - Μπορείτε να μείνετε στο Springdale ή στο St. George για εύκολη πρόσβαση στο πάρκο. Ιστοσελίδα Ξενοδοχείων