Χαβάη Θέρετρα: Kauai

Χαβάη Θέρετρα: Kauai

Kauai είναι το "Κήπος Isle": αναμένουν καταπράσινη φυσική ομορφιά, και πιο αργό ρυθμό? και - όπως παντού στη Χαβάη - "ohana" σημαίνει οικογένεια, και σχεδόν κάθε θέρετρο, από high-end έως τιμές, χαιρετίζει τις οικογένειες.

Πολλοί επισκέπτες κατευθύνονται προς το Poipu , στο νότο, ή Kapaa στα ανατολικά. Η βόρεια ακτή του Kauai, εν τω μεταξύ, έχει εκπληκτικό τοπίο με σμαραγδένια βουνά, χαλαρή πόλη Hanalei, μια μεγάλη σκούπα κολυμβητικής παραλίας και ένα μονοπάτι πεζοπορίας στην ακτή Napali.

Γέφυρες μιας λωρίδας ορίζουν την περιοχή: επιβραδύνετε και χαλαρώνετε (ή πηγαίνετε αλλού.)

Ένα πράγμα που πρέπει να σημειωθεί για Kauai θέρετρα και ξενοδοχεία: αρκετά συχνά, το surf είναι πολύ ισχυρό για κολύμπι στην παραλία. Ορισμένες ιδιότητες αντισταθμίζουν δημιουργικές πισίνες. οι οικογένειες μπορούν επίσης να κάνουν σαν τους ντόπιους, και να οδηγούν σε μια παραλία κολύμβησης.

Grand Hyatt Kauai Resort & Spa

50 στρέμματα, στα νοτιοανατολικά του νησιού. η απαίτηση αυτού του θέρετρου για φήμη προέρχεται από τις υπέροχες διαμορφωμένες πισίνες, λίμνες, λιμνοθάλασσες. Η πραγματική παραλία είναι όμορφη, αλλά έχει ισχυρή surf. Επίσης στο Grand Hyatt Kauai: ANARA Spa; πάνω από δώδεκα εστιατόρια και σαλόνια. γειτονικό γήπεδο γκολφ από τον Robert Trent Jones, Jr.

Άλλα θέρετρα επωνυμίας στο Kauai περιλαμβάνουν το Kauai Marriott Resort & Beach Club στον κόλπο Kalapaki (περιοχή Lihue), το Hilton Kauai Beach Resort, βόρεια του Lihue, και το Sheraton Kauai στη νότια ακτή της δημοφιλούς παραλίας Poipu.

Hanalei Colony Resort

Αυτή η ειδική ιδιοκτησία είναι οικογενειακή επιχείρηση στην εκπληκτική βόρεια ακτή του Kauai: ένα ήσυχο μέρος του νησιού, όπου ο δρόμος κυριολεκτικά τελειώνει. επίσης στην περιοχή είναι ένα καλό σημείο ψαροντούφεκο, χαλαρή πόλη Hanalei, μαθήματα σερφ και κολύμπι στο Hanalei Bay.

Το Hanalei Colony Resort διαθέτει εξαιρετικές σουίτες και μερικές μονάδες κυριολεκτικά στην παραλία. εξαιρετική τραπεζαρία και spa στο χώρο του ξενοδοχείου.

Princeville στο Hanalei

Επίσης στη βόρεια ακτή, αυτό το περίφημο θέρετρο έχει μια κορυφαία τοποθεσία με θέα τον κόλπο Hanalei.

Outrigger Waipouli Beach Resort & Spa

Για οικογένειες που θέλουν την άνεση ενός κτηρίου, εδώ είναι ένα "συγκρότημα θέρετρο": ευρύχωρα διαμερίσματα σε χαμηλές μονάδες, στην πόλη Kapaa? πισίνα έχει περιοχή float ποταμού, καταρράκτες, μικρή διαφάνεια, πισίνα βροχής? Aveda spa; παραθαλάσσια τοποθεσία (αλλά η σερφ είναι ισχυρή)? παραλιακό μπαρ.

Περισσότερα μέρη για να μείνετε στο Kauai

Ο Οδηγός μας για τη Χαβάη Travel κάλυψε condos και ξενοδοχεία σε διάφορες περιοχές του Kauai.