Το Grand Floridian Resort και Spa της Disney

Πού βρίσκεται το Grand Floridian Resort;

Το Grand Hotel Grand Floridian βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία κοντά στο θεματικό πάρκο Magic Kingdom του Walt Disney World. Για να φτάσετε στο μαγικό βασίλειο, οι επισκέπτες απλά πηδούν στο μονοπάτι δεξιά στο θέρετρο, ή να περπατήσουν μέχρι την αποβάθρα και να πάρουν ένα καραβάκι.

Άλλα πλεονεκτήματα της θέσης Grand Floridian: οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν τα πυροτεχνήματα του Magic Kingdom στην περιοχή, ακόμη και χωρίς ένα δωμάτιο με θέα MK. δοκιμάστε την παραλία ή την αποβάθρα.

Επίσης, κάθε βράδυ, οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν την ηλεκτρική προβολή νερού στη λιμνοθάλασσα Seven Seas.

Τι είναι ιδιαίτερο για τον Μεγάλο Φλωρίδα;

Το Grand Floridian είναι η κυριότερη ιδιοκτησία στο Walt Disney World. Είναι επίσης το πιο ακριβό: μπορείτε να πληρώσετε πάνω από $ 2000 για τα καλύτερα καταλύματα εκεί. Τα standard δωμάτια κοστίζουν πολύ λιγότερο. προσέξτε και για ειδικές προσφορές.

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά στο Grand Floridian περιλαμβάνουν:

Το Grand Floridian έχει λάβει το AAA 4 Diamond και έχει ψηφιστεί ένα από τα 50 καλύτερα θέρετρα στον κόσμο από τον Conde Nast Traveler. Πρόκειται για ένα αριστοκρατικό κοινό, αλλά εκεί όπου τα παιδιά είναι πολύ ευπρόσδεκτα.

Τι είναι ιδιαίτερο για το Μεγάλο Φλώριδα για οικογένειες;

Εκτός από το μεγάλο συν το ότι είναι τόσο κοντά στο Magic Kingdom, το Grand Floridian προσφέρει πολλά χαρακτηριστικά για οικογένειες.

Μπορείτε επίσης να βρείτε δραστηριότητες δίπλα στην πισίνα, όπως τέχνες και βιοτεχνίες, ή παιχνίδια Adventure Time. Και υπάρχουν παιχνίδια βίντεο στο Gasparilla Grill & Games (ένα καλό μέρος για σνακ.)

Έχετε υπόψη σας για το Grand Floridian:

Μάθετε περισσότερα για το Grand Floridian:

* Ελέγχετε πάντα για ενημερώσεις!

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν καταλύματα με σκοπό την αναθεώρηση. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την πολιτική δεοντολογίας μας.