Το Lodge and Spa στο Ranch Creek Ranch

- All Inclusive Luxury Dude Ranch στο Wyoming

Ξεφορτωθείτε τυχόν προκαταρκτικές ιδέες που έχετε σχετικά με ένα ρουχισμό φιλοξενουμένων (μάγκα) και πείτε γειά σου την αξεπέραστη πολυτέλεια στο Lodge and Spa στο Ranch Creek Ranch στο Saratoga, Wyoming.

Υπάρχει κάτι για όλους στην οικογένειά σας στα 15.000 στρέμματα του αγροκτήματος και ό, τι κι αν επιλέξετε από τις πολλές διαθέσιμες επιλογές, θα είναι μια εμπειρία πρώτης κατηγορίας και δεν θα σας κοστίσει τίποτα επιπλέον. Το Lodge and Spa στο Brush Creek Ranch είναι ένα πανέμορφο πολυτελές θέρετρο, εννοώ το ράντσο, με σχεδόν όλα όσα περιλαμβάνονται στο κόστος πληρωμής σας εκ των προτέρων.

Αυτό είναι σωστό, χωρίς επιπλέον χρεώσεις και δεν επιτρέπεται η απόρριψη.

Η ιδέα της οικογένειας που την τραχύει σε ένα δυτικό αγρόκτημα είναι τόσο μακριά όσο η εποχή που τα βαγόνια έφεραν τους αποίκους της Δύσης. Οι οικογένειες παίρνουν όλες τις παραδοσιακές Δυτικές δραστηριότητες, καθώς και μερικές σύγχρονες, ενώ ταυτόχρονα είναι χαϊδεμένες και ξεχασμένες από ένα απίστευτα ευαίσθητο προσωπικό σε αυτό το εργατικό αγρόκτημα και αγρόκτημα αγρόκτημα.

Βουνό Creek Creek: Ιστορικό

Το Brush Creek βρίσκεται στο νότιο Wyoming, μακριά από την τουριστική εστία του Jackson Hole. Απέχει 4 ώρες με το αυτοκίνητο από το Ντένβερ ή 75 λεπτά με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο του Laramie. Βρίσκονται δίπλα σε σχεδόν ένα εκατομμύριο στρέμματα της κυβέρνησης ιδιοκτησίας της Medicine Bow National Forest, οι ντόπιοι αποκαλούν αυτό το τμήμα του Wyoming το "πραγματικό" Wyoming, παρθένο και σχεδόν ακατοίκητο. Πρόκειται για ένα μέρος όπου οι τουρίστες είναι σπάνιες, αλλά μους, άλκες, ελάφια, αντιλόπες, ορεινά λιοντάρια και μια ποικιλία άλλων ζώων είναι σε αφθονία.

Περιλαμβάνονται όλες οι δραστηριότητες

Ενώ το ράντσο, το οποίο κάθεται στα 7.500 πόδια πάνω από τη στάθμη της θάλασσας, επικεντρώνεται στην ιππασία, η μοναδικότητα του Brush Creek εξαρτάται από την ποικιλία των δραστηριοτήτων που προσφέρονται στους επισκέπτες. Έχω πάει σε δύο άλλα δυτικά αγροκτήματα και δεν πρόσφεραν τόσο μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων - ιδιαίτερα ελκυστικές για τους επισκέπτες που δεν βλέπουν τον εαυτό τους σε ένα άλογο κάθε μέρα μιας διαμονής διακοπών.

Ορισμένες από τις 35 δραστηριότητες που επιλέγουν περιλαμβάνουν: Περιηγήσεις ATV του αγροκτήματος. ένα απίστευτο πρόγραμμα πυροβόλων όπλων που περιλαμβάνει γυμναστική, όπλα και τουφέκια. paintball; μια πορεία δεξιοτήτων / επένδυση με φερμουάρ. πετούν αλιεία? και ένα πρόγραμμα τοξοβολίας. Ανεξάρτητα από το τι επιλέγετε, δεν υπήρχε επιπλέον κόστος και ό, τι χρειάστηκε παρέχεται. Οι μοναδικές δραστηριότητες σε ολόκληρο το ράντσο που έκαναν επιπλέον χρέωση ήταν οι υπηρεσίες κυνηγιού και spa (με μασάζ σε πλήρες μέγεθος Teepee).

Κάθε μέρα οι επισκέπτες επιλέγουν μια πρωινή και απογευματινή δραστηριότητα. Εγγραφείτε για αυτό που σας ενδιαφέρει, στη συνέχεια το Brush Creek το κάνει να συμβεί. Η τυπική μέρα ξεκινά με πρωινό στις 8 το πρωί, πρωινή δραστηριότητα από τις 9 έως τις 11:15, μεσημεριανό μεσημέρι, απόγευμα από τις 1:30 έως τις 3:30, κοκτέιλ στις 5:30 και δείπνο στις 7.

Δεν είναι επίσης "ένα μέγεθος που ταιριάζει σε όλους" όταν πρόκειται για επίπεδο δεξιοτήτων για δραστηριότητες. Για να σας δώσω μια ιδέα για την ποικιλία των επιλογών που διατίθενται για διαφορετικά επίπεδα δεξιοτήτων, η κόρη μου και εγώ επιλέξαμε μια 2-ωρη βόλτα με άλογο από τις τρεις επιλογές για μία πρωινή δραστηριότητα. Οι υπόλοιπες επιλογές ήταν μια βόλτα μιας ώρας για αρχάριους, η 2ωρη ενδιάμεση βόλτα ή η 3ωρη βόλτα για οδηγούς σκληρού πυρήνα. (Μια τέταρτη επιλογή, για τους πολύ έμπειρους, ήταν να σκοντάψει και να δουλεύει πραγματικά με το προσωπικό του αγροκτήματος που κινεί όλη την ημέρα αγελάδες και άλογα από βοσκότοπους μέχρι βοσκότοπους.) Όποια διαδρομή επιλέγετε, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν δεν έχετε μπότες. Το Brush Creek έχει δανειστές.

Μια δραστηριότητα που υπογράμμισε την αξία του προγράμματος all inclusive ήταν το πρόγραμμα πυροβόλων όπλων. Για κάποιον που θέλει να πυροβολήσει ή ακόμα και για τον αρχάριο, αυτό είναι ένα πολύτιμο όφελος λόγω του υψηλού κόστους των πυρομαχικών. Η κόρη μου, η οποία ποτέ δεν είχε πυροβολήσει, ενημερώθηκε και εκπαιδεύτηκε από έναν εξαιρετικά ασθενή και ενημερωμένο εκπαιδευτή. Είχαμε τότε τη δυνατότητα να πυροβολούμε έναν απεριόριστο αριθμό γύρων σε στόχους skeet από ένα κυνηγετικό όπλο Beretta μεγέθους 20. Πυροβολήσαμε έως ότου οι ώμοι μας έβλαψαν. Παραδόξως, τα γυρίσματα κατέληξαν να έρχονται δεμένα με ιππασία ως αγαπημένη δραστηριότητα της κόρης μου.

Πετάξτε ψάρεμα με έναν οδηγό αλιείας μύγας στο Brush Creek, ονομάστε το ράντσο, ήταν επίσης στην ατζέντα μας. Οκτώ μίλια από τα κρυστάλλινα, παρθένα νερά του ποταμού διασχίζουν το ράντσο. Παρόλο που η κόρη μου είναι παλαίμαχος της αλιείας βαθέων υδάτων, πάντα ήθελε να βγάλει τα βατράχια και να γυρίσει σε έναν ρυάκι και να πιάσει μια πέστροφα.

Ποτέ δεν είχε πετάξει ψαριά και το είχα κάνει μόνο μία φορά. Εμφανίσαμε στο Outfitters Barn του κτηνοτρόφου, τον κεντρικό τόπο συνάντησης, και ο Brush Creek τον πήρε από εκεί - παρέχοντας τα βατράχια, τις μπότες και τους κορυφαίους τροχούς Orvis για να προσγειωθεί η πέστροφα μας.

Οι εκδρομές "Ranger" ήταν συναρπαστικές και ενημερωτικές. Η τακτοποίηση γύρω από το ράντσο σε ένα ανοικτό τετραθέσιο Polaris Ranger ATV, με κορυφαίες ταχύτητες περίπου 40 μιλίων την ώρα, ήταν αρκετά συναρπαστική. Κατά την ξενάγησή μας είδαμε γεράκια, αντιλόπες, ελάφια, μαρμότ, λιβάδια και κουνέλια καθώς ταξιδεύαμε σε χωματόδρομους, μονοπάτια και μάλιστα πήραμε τον Ranger εκτός δρόμου για να δούμε προσεκτικά έναν αριθμό βουβάλων του ράντσου.

Τέλος, δεν πηγαίνει πάντοτε, πηγαίνετε στο Brush Creek. Η καθημερινή γιόγκα είναι διαθέσιμη κάθε πρωί, πραγματοποιώντας μια ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα που εκτείνεται πάνω από ένα φαράγγι για να προσφέρει εκπληκτική θέα. Ένα ζεστό μπανιέρα και μια σάουνα (καθώς και ένα state-of-the-art workout) είναι επίσης διαθέσιμα για να σας βοηθήσουν να ανακάμψετε από το χρόνο σας στη σέλα.

Γεύματα

Το φαγητό ήταν μια άλλη περιοχή που έθεσε το ράντσο εκτός από άλλους: με μια λέξη, γκουρμέ. Μια νύχτα ήταν αστακός και φιλέτο, έπειτα ψιλοκομμένο και τελικά ορτυκιού - νομίζω ότι παίρνετε την εικόνα. Τα γεύματα σερβίρονται στο τριώροφο καταφύγιο Trailhead, φτιαγμένο από τεράστια ξυλεία πεύκων με επεκτατικά παράθυρα που προσφέρουν εντυπωσιακή θέα στην οροσειρά Snowy Range και Sierra Madre σε απόσταση.

Το πρωινό και το μεσημεριανό γεύμα ήταν επίσης ομαλά - χυλοπίτες ομελέτες, ζαχαρωτά, φρέσκα φρούτα - καθώς και πιο παραδοσιακά φαγητά όπως ομελέτα, τηγανητό κοτόπουλο και σάντουιτς με σπιτικά μπισκότα.

Όσον αφορά τα ποτά, συμπεριλαμβάνονται επίσης ως μέρος του πακέτου all-inclusive. Είτε ήταν σόδα, νερό, κρασί ή μεικτά αλκοολούχα ποτά, δεν υπήρχε επιπλέον χρέωση. Τα ψυγεία στην τραπεζαρία και στους ξύλινους ψύκτες που τοποθετήθηκαν στρατηγικά γύρω από το ράντσο ήταν εφοδιασμένα με παγωμένα ποτά για τη λήψη οποτεδήποτε επιθυμούσαν. Εάν τα ποτά στα ψυγεία δεν ικανοποιούν τη δίψα σας, οι ενήλικες θα μπορούσαν να βοηθήσουν τους εαυτούς τους σε μερικά από τα 800 μπουκάλια της συλλογής κρασιού ή θα μπορούσαν να πετάξουν μέχρι το δυτικό σαλόνι αντιγράφων και να παραγγείλουν ένα ποτήρι κρασί ή το αγαπημένο ανάμεικτο ποτό τους. Το σαλόνι ήταν ανοιχτό το βράδυ από τις 5:30 έως τις 7 μ.μ. και μετά το δείπνο.

Αποσυνδέστε και επανασυνδέστε

Για οικογένειες, το Brush Creek είναι ιδανικό για επανασύνδεση με εφήβους που ξοδεύουν όλο το χρόνο τους συνδεδεμένους στο τηλέφωνό τους. Με σχεδόν καμία κυτταρική υπηρεσία εξαιτίας της απομακρυσμένης θέσης της, μετά το αρχικό σοκ της αποκοπής από τον έξω κόσμο, οι έφηβοι θα ανακαλύψουν εκ νέου τη χαμένη τέχνη της συνομιλίας με τους γονείς όπως έκανε η κόρη μου 16 ετών. Είναι επίσης ο τύπος του τόπου όπου δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ασφάλεια της οικογένειάς σας. οι περισσότεροι επισκέπτες δεν κλειδώνουν ακόμη και τις πόρτες στα δωμάτιά τους. Ένας άλλος λόγος που οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν είναι ότι δεν υπάρχουν πλήθη για να πολεμήσουν. Αν και το ράντσο είναι τεράστιο σε μέγεθος, ο αριθμός των ατόμων που μένουν πάνω του είναι συνήθως πολύ μικρός, από 4 έως 50 σε μια τυπική νύχτα.

Κατάλυμα

Όσοι ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, οι επισκέπτες μπορούν είτε να επιλέξουν από 13 θεματικά δωμάτια ή ιδιωτικές καμπίνες που βρίσκονται σε όλο το ράντσο. Και πάλι, ένα άλλο θετικό για τους επισκέπτες με τις οικογένειες είναι ότι τα δωμάτια στο κατάλυμα δεν έχουν τηλεοράσεις ή τηλέφωνα? για να διασκεδάσουν τα παιδιά πρέπει να βγουν και να εξερευνήσουν. Όπως το εξήγησαν οι wranglers, βρίσκεστε στο Wyoming και δεν πρέπει να ξοδεύετε πολύ χρόνο στο δωμάτιό σας. Δεν το κάναμε!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το The Lodge and Spa στην ιστοσελίδα του Brush Creek Ranch.

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν καταλύματα με σκοπό την αναθεώρηση. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την πολιτική δεοντολογίας μας.