Παξιμάδια κολοκύθας στην περιοχή του κόλπου του Σαν Φρανσίσκο

Πού να πάρετε κολοκύθες στο South Bay & Peninsula

Ενώ οι ημέρες είναι ακόμα αρκετά ζεστές, χαρακτηριστικές της εποχής εδώ στο Νότιο Μπέι, αρχίζουμε να βλέπουμε κάποια σημάδια πτώσης. Τα φύλλα αλλάζουν και οι νύχτες αρχίζουν να κρυώνουν. Ήρθε η ώρα να σχεδιάσετε ένα ταξίδι στο μπάλωμα κολοκύθας! Το Bay Area έχει δεκάδες τοπικές εκμεταλλεύσεις, αγροκτήματα και εποχιακά κολοκύθια όπου μπορείτε να πάτε για να διαλέξετε την κολοκύθα σας. Τα παιδιά θα αγαπήσουν να πάρουν την δική τους κολοκύθα έξω από την παρτίδα, αν ένα αστικό μπάλωμα, ή το πεδίο, αν στο αγρόκτημα όπου καλλιεργείται.

Πολλά από αυτά τα αγροκτήματα κολοκύθας και τα μπαχαρικά κολοκύθας προσφέρουν μια εποχική διασκέδαση και δραστηριότητες όπως λαβυρίνθου, σανού βόλτες, ζωολογικό κήπο, στοιχειωμένο σπίτι, εποχιακά τρόφιμα και αποκριές για όλες τις ηλικίες.

Επειδή η συγκομιδή κάθε έτους είναι διαφορετική, παρακαλώ καλέστε για να επιβεβαιώσετε τις ώρες και τη διαθεσιμότητα.

Ψάχνετε για άλλα πράγματα να κάνετε αυτό το φθινόπωρο; Ελέγξτε αυτή τη λίστα των φεστιβάλ και εκδηλώσεων του Bay Area, καθώς και αυτού του καταλόγου αγροτικών περιπτέρων και εκδρομών στη Silicon Valley .

Πάρκο κολοκύθας εκμεταλλεύσεων Uesugi

14485 Monterey Rd., San Martin - 408-778-7225

Αυτό το τοπικό αγρόκτημα Coyote Valley προσφέρει πολλά να κάνουμε στο εποχιακό κολοκύθα της κολοκύθας πέρα ​​από τη συλλογή κολοκύθας. Αυτό το τοπικό αγρόκτημα προσφέρει μια ποικιλία δραστηριοτήτων διασκέδασης για παιδιά όλων των ηλικιών. Οι ψυχαγωγικές δραστηριότητες περιλαμβάνουν βόλτες με τρένο, βόλτα με σανό, λαβύρινθο καλαμποκιού, ζωολογικό κήπο, κήπο πεταλούδας, κολοκύθες κολοκύθας και Μεγάλη ζυγαριά κολοκύθας, όπου οι αγρότες σπιτιών από όλη τη δυτική ακτή θα διαγωνιστούν για περισσότερα από 25.000 δολάρια σε βραβεία.

Πάρτε τη φωτογραφία σας με την κολοκύθα πυραμίδα, μια επική στοίβα των 4.000 κολοκύθες. Ώρες: Ανοίξτε στις 9 το πρωί κάθε μέρα. οι χρόνοι κλεισίματος κυμαίνονται μεταξύ 5 και 9 μ.μ. Η είσοδος είναι δωρεάν και ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν τις καθημερινές. Τα Σαββατοκύριακα, υπάρχει ένα τέλος στάθμευσης 5 $ / όχημα. Ορισμένες δραστηριότητες έχουν αμοιβές - τα περάσματα πάρκων είναι διαθέσιμα για μειωμένες βόλτες.

Οι πωλήσεις κολοκύθας και τροφίμων είναι μόνο μετρητά.

Spina Κηπουρική κολοκύθας

Santa Teresa Blvd. σε Bailey Ave., San Jose - 408-763-1093

Κάθε φθινόπωρο, οι οικογενειακές ιδιοκτησίες Spina Farms ανοίγουν ένα μπάλωμα κολοκύθας στο Σαν Χοσέ, το οποίο διαθέτει περισσότερες από 60 ποικιλίες κολοκύθες και πλούσια παραγωγή πτώσης, όλα καλλιεργούνται τοπικά εδώ στην κοιλάδα του Coyote. Το μπάλωμα κολοκύθας περιλαμβάνει μια βόλτα με σανό, μια βόλτα με τρένο, βόλτες με πόνυ και έναν ζωολογικό κήπο. Πακετάρετε ένα μεσημεριανό γεύμα και απολαύστε το στο χώρο του πικ-νικ Το Patchkin Patch είναι ανοιχτό ξεκινώντας το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου μέχρι τον Οκτώβριο. Ώρες: Κυριακή έως Πέμπτη 9:00 π.μ. - 6:00 μ.μ. και Παρασκευή έως Σάββατο 9:00 π.μ. έως 7:00 μ.μ. Ο ζωολογικός κήπος είναι ανοιχτό μόνο Σαββατοκύριακα, 10:00 π.μ. έως 4:00 μ.μ.

Arata κολοκύθα αγρόκτημα

185 Verde Rd., Half Moon Bay - 650-726-7548

Σαν το σπίτι του παγκοσμίου φήμης Φεστιβάλ Κολοκύθας του Half Moon Bay, ο κόλπος Half Moon έχει πολλές επιλογές για να διαλέξετε την κολοκύθα σας. Αυτό το τοπικό αγρόκτημα ιδρύθηκε το 1932 και είναι το παλαιότερο αγρόκτημα που εργάζεται στην επαρχία San Mateo. Το αγρόκτημα περιλαμβάνει ορισμένες άλλες δραστηριότητες διασκέδασης, όπως το Labyrinth Hay Maze 2-στρεμμάτων του Minotaur, μια βόλτα με τρένο και ένα ζωολογικό κήπο. Πακετάρετε ένα μεσημεριανό γεύμα και απολαύστε το στο χώρο του πικ-νικ Ώρες: Δευτέρα έως Παρασκευή, 9 π.μ. έως 7 μ.μ. και Σάββατο και Κυριακή, 9 π.μ. έως 8 μ.μ.

Η είσοδος είναι δωρεάν, αλλά το λαβύρινθο καλαμποκιού και άλλες δραστηριότητες έχουν ποικίλες αμοιβές.

Καρπός κολοκύθας του αγρότη John

850 North Cabrillo Highway, Half Moon Bay - 650-726-4980

Αυτό το αγρόκτημα κολοκύθας Half Moon Bay είναι γνωστό για την μεγάλη ποικιλία κολοκύθων που προσφέρουν. Το αγρόκτημα αναπτύσσει πάνω από 60 ποικιλίες κολοκύθας και κολοκύθας, συμπεριλαμβανομένου του μαζικού γίγαντα του Ατλαντικού, το οποίο μπορεί να φτάσει τα 500 λίβρες. Φέρτε όλη την οικογένεια - αυτό το αγρόκτημα είναι ένα από τα μοναδικά τοπικά μπαχαρικά κολοκύθας που καλωσορίζει τα σκυλιά. Το μπάλωμα κολοκύθας είναι ανοιχτό στα μέσα Σεπτεμβρίου μέσα από το Halloween. Ώρες: Δευτέρα έως Παρασκευή 9:30 π.μ. - 5:30 μ.μ. Σάββατο και Κυριακή 9:00 π.μ. - 5:30 μ.μ.

Φάρμα Λέμο

12320 San Mateo Rd. (Hwy 92), Half Moon Bay - 650-726-2342

Αυτό το αγρόκτημα κολοκύθας είναι ένα άλλο ιδανικό μέρος για τα παιδιά. Το αγρόκτημα προσφέρει μια ποικιλία από κολοκύθες και δραστηριότητες διασκέδασης, όπως ένα τρομακτικό τρενάκι φαντασμάτων, βόλτες με σανόδες, βόλτες με πόνυ, σπίτι αναπήδησης, ζωολογικό κήπο και τη στοιχειωμένη κατοικία του Scare Zone.

Το στοιχειωμένο σπίτι προσφέρει δύο επίπεδα ανατριχιαστικής διασκέδασης: Η έκδοση Halloween Fun για μικρότερα παιδιά και η Ζώνη Scare που χαρακτηρίζει τους ηθοποιούς που εργάζονται σκληρά για να τρομάξουν όσους εισέρχονται. Ώρες: Σάββατο και Κυριακή, 9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ. Το αγρόκτημα είναι ανοιχτό κάθε μέρα τον Οκτώβριο. Η είσοδος είναι δωρεάν, αλλά οι δραστηριότητες έχουν ποικίλες αμοιβές.

Perry Farms

34600 Ardenwood Blvd., Fremont - (510) 793-6658

Το Perry Farms βρίσκεται στο ιστορικό κτίριο Ardenwood του Fremont. Αυτό το οργανικό αγρόκτημα καλλιεργεί όλες τις κολοκύθες επί τόπου. Το αγρόκτημα περιλαμβάνει ένα παιδικό μέγεθος λαβύρινθο-καλαμπόκι, χαρακτήρες διακοπών χαρακτήρων, μια πυραμίδα σανό και βόλτες με σανό. Ώρες: Δευτέρα έως Παρασκευή, μεσημέρι έως 7μμ. Σάββατο και Κυριακή, 9 π.μ. έως 7 μ.μ. Το μπάλωμα κολοκύθας είναι ανοιχτό κάθε μέρα τον Οκτώβριο. Η είσοδος είναι ελεύθερη από Δευτέρα έως Παρασκευή, $ 1.00 ανά άτομο το Σάββατο και την Κυριακή. Τα παιδιά κάτω των 2 ετών εισέρχονται δωρεάν.

Webb Ranch

2720 ​​Alpine Road, Portola Valley - 650-854-3134

Αυτό το οικογενειακό αγρόκτημα διαθέτει ένα κολοκύθα κολοκύθας με βιολογικά καλλιεργημένες κολοκύθες. Το μπάλωμα κολοκύθας διαθέτει μια βόλτα με σανό, βόλτα με πόνυ, βόλτα με τρένο, σπίτια με βότσαλα και ένα στοιχειωμένο σπίτι. Υπάρχουν πωλητές στο χώρο. Το αγρόκτημα είναι ανοιχτό επτά ημέρες την εβδομάδα. Ώρες: 9 π.μ. έως το σούρουπο. Η είσοδος είναι δωρεάν, αλλά οι δραστηριότητες και οι πωλητές τροφίμων έχουν ποικίλες αμοιβές.

Swank Farms

2600 San Felipe Rd., Hollister - 831-637-4704

Ενώ αυτό είναι ένα κομμάτι μιας κίνησης παρελθόν Silicon Valley, θα αξίζει τον κόπο να γνωρίσετε το διάσημο, 20-στρέμμα λαβύρινθο καλαμποκιού τους. Ο λαβύρινθος καλαμποκιού περιλαμβάνει το "Kiddy Corral" μόνο για μικρά παιδιά και το "Maniac Maze", για όσους αναζητούν μια πρόκληση. Πέρα από το λαβύρινθο του καλαμποκιού, το αγρόκτημα περιλαμβάνει μια σειρά από δραστηριότητες για παιδιά, όπως ένα μαξιλάρι Giant Jumping, πετάλια, ένα σκουός κολοκύθας, ένα κανόνι καλαμποκιού, πόλεμο σούμο και εξόρυξη για πολύτιμους λίθους και απολιθώματα. Το αγρόκτημα πουλάει 21 ποικιλίες κολοκύθας και σκουός καθώς και άλλα προϊόντα πτώσης. Ανοιχτό 30 Σεπτεμβρίου έως 31 Οκτωβρίου. Ώρες: 10 π.μ. έως 6 μ.μ. συν (μόνο τα σαββατοκύριακα) από τις 6 το μεσημέρι. Η είσοδος είναι δωρεάν, αλλά η είσοδος λαβυρίνθου είναι $ 17 / άτομο, τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα.

Αγροκτήματα ΑΓΚ Δένδρων & Περιέκτες Κολοκύθας

Διάφορες τοποθεσίες - 408-393-6303

Αυτή η εποχιακή αλυσίδα μπαχαρικών κολοκύθας λειτουργεί 18 κυρίως αστικά μπαχαρικά κολοκύθας σε όλη την Bay Area που πωλούν κολοκύθες που καλλιεργούνται σε αγροκτήματα στο βορειοδυτικό του Ειρηνικού. Οι περιοχές patch κολοκύθας προσφέρουν πολλές φουσκωτές διαδρομές διασκέδασης, φωτογραφίες και περιοχές παιχνιδιών, καθώς και μια ποικιλία από ποικιλίες κολοκύθας. Ώρες: ποικίλλει ανάλογα με την τοποθεσία. Ελέγξτε τον ιστότοπο για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με κάθε ενημερωμένη έκδοση κώδικα. Το μπάλωμα κολοκύθας τρέχει από τα τέλη Σεπτεμβρίου μέχρι τις 31 Οκτωβρίου. Η είσοδος είναι δωρεάν. Παιδιά ηλικίας 2-12 ετών που επιθυμούν να παίξουν στις φουσκωτές διασκέψεις πρέπει να πληρώσουν ένα τέλος εισόδου.

Φεστιβάλ Τέχνης & Κολοκύθας Bay Half Moon

Αν αγαπάς πραγματικά την εποχή κολοκύθας, δεν θα θέλετε να χάσετε αυτό το τοπικό φεστιβάλ ορόσημο πάνω από το λόφο στο Half Moon Bay, στην ακτή της Silicon Valley. Η εκδήλωση περιλαμβάνει παρέλαση, γεύσεις φαγητού και γαστρονομίας, διασκέδαση, δραστηριότητες φιλικές προς τα παιδιά και παγκοσμίως γνωστή γιγάντια κολοκύθα ζυγίζονται. Μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το δημοφιλές τοπικό γεγονός σε αυτή την ανάρτηση: Οδηγός για το Φεστιβάλ Κολοκύθας Bay Half Moon .

Έχετε μια ταξιδιωτική ερώτηση στο Silicon Valley ή μια ιδέα τοπικής ιστορίας; Στείλτε μου ένα email ή συνδεθείτε στο Facebook, στο Twitter ή στο Pinterest!