Η αγορά ψύλλων των ημερών σκυλιών στο Ardmore, TN

Αντίκες, Συλλεκτικά, Junk, και Κτηνοτροφία τις Σαββατοκύριακα το χρόνο

Η αγορά ψύλλων των ημερών σκυλιών στο Ardmore, Tennessee , είναι ανοιχτή το Σάββατο και την Κυριακή όλο το χρόνο και προσφέρει μια ποικιλία προϊόντων προς πώληση, αλλά αυτή δεν είναι η τυπική αγορά ψύλλων. Εκτός από τις συνήθεις αντίκες που πωλούνται στην αυλή και άλλα αντικείμενα που χρησιμοποιούνται απαλά, οι αγοραστές μπορούν να βρουν ζώα, είδη παντοπωλείου και οικιακές προμήθειες - τα πάντα, συμπεριλαμβανομένου του νεροχύτη της κουζίνας, σύμφωνα με τους διοργανωτές.

Καθώς η υπαίθρια αγορά αναπληρώνει κανονικά το καλό της κάθε Σαββατοκύριακο, θα θελήσετε να φτάσετε νωρίς πριν φύγουν όλες οι καλές ευκαιρίες. οι κυνηγοί διαπραγματεύσεων συνήθως αρχίζουν να φτάνουν νωρίς το Σάββατο το πρωί και μένουν μέχρι το ηλιοβασίλεμα.

Οι μέρες του σκύλου είναι η ανοιχτή αγορά όλο το χρόνο συν δύο ξεχωριστά μεγάλα Σαββατοκύριακα: Ημέρα Μνήμης και Ημέρα Εργασίας. Αυτά τα δύο Σαββατοκύριακα είναι τα πιο πολυάσχολα για την Αγορά Ψύλλων Ημέρας Σκύλων με πάνω από χίλιους πωλητές καθώς και πολλές χιλιάδες κυνηγούς θησαυρών που κατευθύνονται προς αυτήν την ψύλλων αγορά Ardmore.

Η Dog Flea Market στις 30444 Gowan Road βρίσκεται στο Ardmore, Tennessee και είναι ανοιχτή από τις 6 το πρωί μέχρι το Σάββατο το βράδυ και από τις 6 το μεσημέρι τις Κυριακές.

Ιστορία της αγοράς ψύλλων των ημερών σκυλιών

Οι ημέρες των σκύλων Η ψύλλων αγορά βρίσκεται σε πάνω από 100 στρέμματα γης σε ανοικτό χώρο. Η αγορά ψύλλων άρχισε πραγματικά στη δεκαετία του 1940 ως τόπος όπου οι κυνηγοί θα συναντιόνταν τις Δευτέρες για να αφήσουν τα κυνήγι σκυλιά τους να τρέχουν στο δάσος και να εμπορικοί σκύλοι, εξ ου και το όνομα.

Με τα χρόνια, η αγορά επεκτάθηκε για να συμπεριλάβει και άλλα πράγματα πέρα ​​από τα σκυλιά προς πώληση. Τώρα μπορείτε να βρείτε μικροσκοπικά άλογα, φυτά, δέντρα, βοοειδή, εξωτικά πουλιά, αντίκες και μια μεγάλη ποικιλία συλλεκτικών ειδών, καθώς και την τυπική αγορά ψύλλων, αγαθά που πωλούνται στην αυλή.

Οι σημερινοί ιδιοκτήτες είναι οι Alex και Tina James. Το 2000 αγόρασαν την αγορά ψύλλων για σκύλους και πρόσθεσαν ηλεκτρικό ρεύμα, ντους και άλλα καταλύματα για τους πωλητές. Έχει γίνει περισσότερο από μια παραδοσιακή αγορά ψύλλων (σε αντίθεση με μια δημοπρασία ζώων) από τότε που ανέλαβε.

Πρόσθετες πληροφορίες για την αγορά

Οι ημέρες των σκύλων Η ψύλλων αγορά χωρίζεται σε δύο περιοχές.

Ο χώρος στάθμευσης είναι $ 1 και $ 2, ανάλογα με το πόσο πίσω στο πεδίο θα πρέπει να σταθμεύσετε. Υπάρχει άφθονο φαγητό για να αγοράσετε, αν έχετε πεινασμένο: παγωτό, ξυρισμένο πάγο, χοτ-ντογκ, χάμπουργκερ, κοτόπουλο στη σχάρα, λεμονάδα φρέσκιας πίτας και πλήρες πρωινό είναι όλα στο μενού.

Τις Κυριακές, η αγορά ψύλλων των ημερών σκυλιών φιλοξενεί επίσης μια αυλή για ζώα και κοτόπουλο με πάπια, κουνέλια, κατσίκες και χοίρους. Εναλλακτικά, υπάρχουν επίσης αρκετές στάσεις ζώων στις εγκαταστάσεις και θέσεις όπου μπορείτε να αγοράσετε κατοικίδια ζώα όπως σκυλιά και γάτες.

Εκτός από τα πολυάριθμα περίπτερα συλλεκτικών αντικειμένων σε όλη την αγορά ψύλλων, υπάρχει επίσης ένα ολόκληρο κτίριο αφιερωμένο σε αντίκες σε ασυναγώνιστες τιμές. Εκείνοι με ένα απαιτητικό μάτι μπορούν να βρουν μερικές μεγάλες ευκαιρίες στο κτίριο αντίκες πρέπει να είναι ευκολότερο από ό, τι στην υπόλοιπη αγορά.

Λόγω της τοποθεσίας της κοντά στα σύνορα της Αλαμπάμα, αυτή η αγορά του Tennessee προσελκύει επίσης αρκετούς Αλαμπαμάντες και Γεωργιανούς. Με τα πάντα, από τα τετράτροχα μέχρι τον νεροχύτη της κουζίνας, είστε σίγουροι ότι θα βρείτε κάτι για να πάρετε σπίτι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας στην αγορά σκύλων Flea Market.