Εισιτήρια σε Οκλαχόμα Σίτι

Μετά από χρόνια, όπως το RedHawks, η ομάδα μπέιζμπολ της Οκλαχόμα Σίτι ξεκίνησε μια συμφωνία αγοράς με την οργάνωση Los Angeles Dodgers το 2014. Οι Oklahoma City Dodgers γεννήθηκαν και η ομάδα παίζει την τρίτη σεζόν της στο Bricktown Ballpark το 2017.

Τα εισιτήρια είναι τώρα διαθέσιμα. Οι επιλογές περιλαμβάνουν παιχνίδια ενός παιχνιδιού, πακέτα 7 παιχνιδιών, μερική περίοδο, μισή σεζόν και πλήρη περίοδο. Ακολουθούν λεπτομέρειες σχετικά με τις επιλογές και τον τρόπο αγοράς:

Ατομικά Παιχνίδια

Τα εισιτήρια για την Οχλαχόμα Σίτι Dodgers σπίτι παιχνίδια πηγαίνουν προς πώληση Τετάρτη, 15 Μαρτίου. Οι τιμές είναι $ 9-25, ανάλογα με τη θέση του καθίσματος. Αγοράστε στο διαδίκτυο ή τηλεφωνήστε στο γραφείο εισιτηρίων στο (405) 218-1000.

Πακέτα εισιτηρίων

Δείτε ένα παιχνίδι ανά μήνα με τα πακέτα εισιτηρίων των Dodgers 7 παιχνιδιών, που κοστίζουν $ 64 για τα καθίσματα των βεράντων ή $ 99 για τα καθίσματα. Υπάρχουν δύο ομάδες επιλογών παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων και των κορυφαίων αντιπάλων του ΟΚΚ, κυρίως για τις ημερομηνίες Παρασκευής και Σαββάτου. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

Αγοράστε ένα πακέτο εισιτηρίων 7 παιχνιδιών στο διαδίκτυο στο Ticketmaster ή καλέστε (405) 218-1000 για περισσότερες πληροφορίες.

Πακέτα τριών παιχνιδιών είναι επίσης διαθέσιμα.

Εισιτήρια εποχής

Εάν είστε ένας αφοσιωμένος ανεμιστήρας του Oklahoma City Dodgers, πηγαίνετε για ένα μεγάλο πακέτο εισιτηρίων που θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες για να δείτε το παιχνίδι της ομάδας. Όλα τα προνόμια που σημειώσαμε παραπάνω για πακέτα 7 παιχνιδιών ισχύουν και εδώ, και μπορείτε να επιλέξετε από μερικές, μισές και πλήρεις επιλογές σεζόν:

Για να αγοράσετε ένα πακέτο εισιτηρίων ή για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε (405) 218-1000.

Ομάδες

Ομάδες των 10 ή περισσότερων μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια για τόσο χαμηλά όσο $ 7. Το όνομα του ομίλου εμφανίζεται στην οθόνη βίντεο του outfield και κάθε άτομο λαμβάνει ένα ελεύθερο καπέλο και είσοδο σε μια νίκη του Dodgers. Ένας κατάλογος είναι διαθέσιμος στο διαδίκτυο, ο οποίος παρέχει όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα καθίσματα της ομάδας, τις ειδικές ομάδες Φίλων και Οικογένειας Braum και τις ψυχαγωγικές σουίτες.

Ειδικές προσφορές

Οι οπαδοί μπορούν να πάρουν αναψυκτικά, εμφιαλωμένο νερό και να επιλέξουν μπύρες 16 ουγκιών για μόλις $ 2 τις Πέμπτες.

Τα παιχνίδια της Παρασκευής το βράδυ στο Bricktown Ballpark ακολουθούνται από μια έκθεση πυροτεχνημάτων και τις Κυριακές τα παιδιά μπορούν να τρέξουν τις βάσεις μετά το παιχνίδι.