Τα εκπληκτικά λουτρά του Big Sur

Μόλις 150 μίλια νότια του Σαν Φρανσίσκο, το Big Sur καταλαμβάνει ένα από τα πιο εντυπωσιακά τμήματα των ακτών της Καλιφόρνιας και είναι γνωστό για τις απέραντες ακτές του Ειρηνικού Ωκεανού, τα πανύψηλα δέντρα, τον ήλιο και τους γαλάζιους ουρανούς. Το τραχύ τοπίο του Big Sur ήταν πολύ θαυμασμένο από τον Τροπικό του Καρκίνου συγγραφέα Henry Miller? "τόπος μεγαλοπρέπειας και εύγλωττη σιωπή", το χαρακτήρισε. Σήμερα, μπορείτε να εξερευνήσετε το έργο του Μίλερ στη βιβλιοθήκη Memorial του Henry Miller και να κάνετε χρόνο για τις μεγάλες ιαματικές πηγές του Big Sur.

Είστε αναγκασμένοι να έχετε μια ειρηνική στιγμή της.

Ινστιτούτο Esalen

Ιδρύθηκε το 1962 ως μέρος του κινήματος του ανθρώπινου δυναμικού, αυτή η θεραπευτική υποχώρηση έχει μεγάλη επιρροή. Είναι ο τόπος όπου ο φανταστικός Dan Draper του "Mad Men" προσγειώθηκε όταν χτύπησε κάτω, τράβηξε τον εαυτό του μέσα από ομάδες συναντήσεων, γιόγκα και ψαλμωδία. Έχει ακόμη και ένα στυλ μασάζ που ονομάζεται μετά από αυτό (μασάζ Esalen), και οι θεραπευτές του είναι θρυλικοί.

Μία από τις μεγάλες ελλείψεις του Esalen είναι οι πλούσιες σε θέρμες θερμές πηγές, οι οποίες κυκλοφορούν σε θερμά λουτρά ενσωματωμένα στους βράχους. (Προσπαθήστε να φορέσετε ένα μαγιό και είστε ο περίεργος άνδρας - ή γυναίκα - έξω.) Εάν μένετε εκεί για ένα από τα προγράμματα του Σαββατοκύριακου ή των πέντε ημερών ή ένα προσωπικό σκηνικό, μπορείτε να επισκεφθείτε τις ιαματικές πηγές επιθυμείτε. Διαφορετικά, κλείστε ένα μασάζ. Πραγματοποιούνται σε μια μεγάλη εξωτερική αίθουσα θεραπείας με θέα στον ωκεανό κοντά στις ιαματικές πηγές. Παρόλο που δεν είναι η σκοτεινή λαβή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και εγώ, οι περισσότεροι άνθρωποι χαλαρώνουν και απολαμβάνουν.

Οι κρατήσεις είναι διαθέσιμες για νυχτερινή κολύμβηση στις φυσικές ιαματικές πηγές 1:00 πμ - 3:00 πμ. Οι επισκέψεις ακινήτων περιορίζονται μόνο στους εγγεγραμμένους επισκέπτες. 888-837-2536.

Post Ranch Inn

Αυτό είναι το πιο ακριβό ακίνητο στο Big Sur, με 40 μοναδικά σχεδιασμένα δωμάτια σε 100 στρέμματα παραθαλάσσιας γης. Θεωρούμενος ηγέτης στην οργανική αρχιτεκτονική, τα δωμάτια και οι σουίτες του Post Ranch Inn αξιοποιούν πλήρως το φυσικό φως και την θέα.

Κοντραρισμένα πάνω από την ακτογραμμή είναι τα δύο Cliff Houses με καμπύλες εξωτερικούς τοίχους κατασκευασμένους από ανακυκλωμένο Corten steel και ένα custom-designed εξωτερική μπανιέρα ατμόλουτρο με απεριόριστη θέα του ωκεανού κάτω. Οι σουίτες του Pacific, με τοίχους από γυαλί από το δάπεδο μέχρι την οροφή, είναι τοποθετημένοι έτσι ώστε να πλαισιώνουν τέλεια τα δέντρα, τα αστέρια, τους ωκεανούς και τα βουνά.

Εκτός από τα συνηθισμένα μασάζ και περιποιήσεις προσώπου, το Post Ranch Inn ειδικεύεται σε "διαισθητικές θεραπευτικές τεχνικές" με έναν σαμάνο που "εμπλέκει τις δυνάμεις της φύσης και την αρχαία σοφία του κόσμου για να δημιουργήσει διαρκείς αλλαγές για σωματική, πνευματική και συναισθηματική ευεξία". Κατά τη διάρκεια των shamanic συνεδριών σας καθαρίζετε και προστατεύεστε από τις αρνητικές επιρροές και θεραπεύεστε από το παρελθόν τραυματισμό καθώς ανακτάτε τη δύναμή σας. Τηλ. 800-527-2200 ή 831-667-2200.

Ventana Big Sur

Καθισμένος σε 243 στρέμματα λιβάδια και δασωμένες πλαγιές σε απόσταση 1.200 ποδιών πάνω από τον Ειρηνικό, αυτό είναι ένα θαυμάσια ήσυχο σημείο διακοπών. Το κτίριο των 12 κτιρίων, το κτενισμένο κέδρο, χτίστηκε το 1975 από τον συγγραφέα Lawrence Spector και έχει ωριμάσει ωραία. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ένα κατάστρωμα ή αίθριο και τα περισσότερα έχουν τζάκια καύσης ξύλου.

Οι επιπλέον παροχές περιλαμβάνουν δωρεάν καθημερινές περιηγήσεις με οδηγό ιδιοκτησίας, γιόγκα και πιλάτες, υποδοχή κρασιού και τυριών, πρόσβαση στην προαιρετική πισίνα ρούχων, Ιαπωνικά ζεστά λουτρά και σάουνα, καθώς και μικρή γυμναστήριο.

Το σπα είναι υπέροχο, αλλά μπορείτε επίσης να πάρετε θεραπείες δίπλα στην πισίνα ή στο δωμάτιό σας. Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες υπηρεσίες είναι για τα ζευγάρια, που ονομάζεται "Σύνδεση μέσω της αφής". Κατά τη διάρκεια αυτής της συνόδου στην ιδιωτικότητα του δωματίου σας, ένας από τους έμπειρους θεραπευτές της Ventana θα σας καθοδηγήσει και τον συνεργάτη σας στην τέχνη του να δώσετε και να λάβετε ένα μασάζ φροντίδας . Περιλαμβάνει ένα βιβλίο στο σπίτι για να μπορείτε να συνεχίσετε να αναπτύσσετε τις ικανότητές σας. Τηλ. 831-667-2331.