Πατήστε στα Σημεία και τα Μίλια σας για μια χειμερινή απόδραση

Για τους σκιέρ και τους snowboarders, το Δεκέμβριο μέχρι το Μάρτιο είναι οι ώρες αιχμής για να προγραμματίσετε μια χειμερινή απόδραση στο αγαπημένο σας θέρετρο, αλλά το κόστος μπορεί γρήγορα να αυξηθεί. Εκτός από τις πτήσεις και τις διαμονές του ξενοδοχείου, τα τυπικά έξοδα για οποιοδήποτε ταξίδι, ένα ταξίδι σκι σημαίνει επίσης την πληρωμή εισιτηρίων για ανελκυστήρες και σε ορισμένες περιπτώσεις, ενοικίασης εξοπλισμού (αν δεν έχετε δικό σας).

Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να σχεδιάσετε μια φιλική προς τον προϋπολογισμό χειμερινή απόδραση χρησιμοποιώντας τα σημεία πίστεως και τα μίλια σας.

Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές και θα είστε σε καλό δρόμο για ένα προσιτό ταξίδι για σκι ή για snowboard, με αρκετό προϋπολογισμό για κάποιες διασκεδαστικές δραστηριότητες après ski.

Πτήσεις

Εάν έχετε πάει ποτέ σε ένα ταξίδι σκι, ξέρετε ότι δεν είναι καιρός για ελαφριά συσκευασία. Ενώ όλα τα ζεστά ρούχα χειμώνα σας, τα σακάκια σκι και τα παντελόνια του σκι καταλαμβάνουν αρκετό χώρο από μόνα τους, θα πρέπει επίσης να φέρετε μια επιπλέον τσάντα με τα σκι ή το snowboard και τις μπότες σας. Κατά τον προϋπολογισμό για πτήσεις, βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει το κόστος των ελεγμένων σακουλών και εξετάστε το ενδεχόμενο να αξιοποιήσετε την κατάστασή σας για να ελέγξετε δωρεάν τις σακούλες. Ενώ η Southwest Airlines εξακολουθεί να επιτρέπει στους επιβάτες να ελέγχουν δωρεάν δύο σακούλες, οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες χρεώνουν τώρα για κάθε ελεγχόμενη τσάντα, με την προϋπόθεση ότι η κατάσταση της πίστης ή οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών είναι η εξαίρεση. Εάν είστε κάτοχος πιστωτικής κάρτας Delta SkyMiles, εσείς και όλοι οι άλλοι στην κράτησή σας μπορούν να ελέγξουν δωρεάν την πρώτη σας τσάντα. Αυτό μπορεί να διαρκέσει πολύ όταν πρόκειται για συσκευασία για ένα ταξίδι σκι.

Πέστε ότι έχετε μια τετραμελή οικογένεια. Πολλές τσάντες σκι μπορούν να χωρέσουν τουλάχιστον δύο ζεύγη σκι. Φέρνοντας μαζί δύο τσάντες σκι και μοιράζοντας δύο μεγάλες τσάντες με όλα τα ρούχα σκι σας, μπορείτε τελικά να αποφύγετε τις χρεώσεις αποσκευών συνολικά.

Ξενοδοχεία

Ως μέλος πίστης ή κάτοχος κάρτας με μια μεγάλη αλυσίδα ξενοδοχείων, είναι πιθανό να βρείτε μια τοποθεσία κοντά σε ένα, αν όχι πολλά, από τα κορυφαία χιονοδρομικά κέντρα.

Με την παραμονή σας σε ένα ξενοδοχείο συνδεδεμένο με το πρόγραμμα πιστότητας ή την ανταμοιβή ταξιδιού σας, μπορείτε να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε πόντους καθ 'όλη τη διάρκεια της διαμονής σας ή ακόμα και μετρητά σε σημεία που έχετε ήδη κερδίσει σε αντάλλαγμα για δωρεάν διαμονή ή αναβάθμιση. Για παράδειγμα, εάν είστε μέλος του Hilton HHonors, έχετε τη δυνατότητα διαμονής στο DoubleTree στο Breckenridge, το Colorado, το Doubletree στο The Yarrow, το Utah, το Hampton Inn & Suites στο Steamboat Springs, το Κολοράντο ή το Hampton Inn & Suites στο πάρκο Πόλη, Γιούτα, για να αναφέρουμε μερικά. Τα έσοδα από τα έσοδα για τα μέλη του HHonors σε αυτά τα θέρετρα ξεκινούν από 30.000 πόντους.

Τα μέλη του Hyatt Gold Passport έχουν την επιλογή τους από τα καταστήματα Hyatt Vacation Clubs, συμπεριλαμβανομένων των στούντιο (12.000 σημεία ανά διανυκτέρευση), ενός υπνοδωματίου (15.000 μονάδες ανά διανυκτέρευση), δύο υπνοδωματίων (23.000 μονάδες ανά διανυκτέρευση) και τριών υπνοδωματίων χώρο για οικογένειες και άλλες μεγαλύτερες ομάδες. Οι χιονοδρομικές τοποθεσίες περιλαμβάνουν το Hyatt Grand Aspen, το σταθμό Hyatt Main Street του Breckenridge και το North Star Lodge, το Lake Tahoe. Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα για όλα τα μέλη πίστης που επιλέγουν τη διαμονή στο βουνό είναι, δεν χρειάζεται καν να πληρώσετε για ενοικίαση αυτοκινήτου, ειδικά εάν το ξενοδοχείο σας περιλαμβάνει επίσης δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο από / προς το αεροδρόμιο.

Ανελκυστήρα εισιτηρίων

Ίσως μια από τις καλύτερες προσφορές εκεί έξω είναι το πρόγραμμα Park City Quick Start. Με απλά λόγια, έχετε την επιλογή να κάνετε σκι δωρεάν, ανεξάρτητα από την κατάσταση πίστης. Το πρόγραμμα προσφέρει δωρεάν εισιτήρια ανύψωσης σε τρία Park City Resorts (Canyons Resort, Park City Mountain Resort ή Deer Valley Resort) για κάθε κάτοικο που δεν είναι κάτοικος της Γιούτα με κάρτα επιβίβασης ταυτότητας. Με άλλα λόγια, αν πάρετε μια νωρίς το πρωί πτήση στο Salt Lake City, μπορείτε να κάνετε σκι δωρεάν την πρώτη ημέρα σας. Ενώ η ιστοσελίδα του Γραφείου Τουρισμού της Utah αναφέρει ότι αυτό το πρόγραμμα δεν είναι διαθέσιμο για αυτήν την περίοδο σκι, προσφέρεται μερικές φορές, οπότε προσέξτε για τη συμφωνία.

Ορισμένα προγράμματα πιστότητας ή ανταμοιβές πιστωτικών καρτών περιλαμβάνουν επίσης εισιτήρια ανελκυστήρων ή σε ορισμένες περιπτώσεις απλά κάρτες δώρων για χιονοδρομικά κέντρα, στα κέντρα κερδοσκοπίας ή στα τμήματα "εμπειρία".

Όλα τα μέλη ή οι κάτοχοι καρτών πρέπει να κάνουν για να αποφύγουν την εκκαθάριση των μετρητών για τα εισιτήρια ανελκυστήρων ανταλλάσσουν τα σημεία ή τα μίλια τους. Για παράδειγμα, οι ανταμοιβές μελών της American Express προσφέρουν κάρτες δώρων σε διάφορα χιονοδρομικά κέντρα, όπως το Aspen Snowmass (ξεκινώντας από 7.100 πόντους), το Jackson Hole Mountain Resort (ξεκινώντας από 5.000 πόντους), το Stratton Resort (ξεκινώντας από 10.000 πόντους) (ξεκινώντας από 10.000 μονάδες). Αν δεν στρέφετε σε ξενοδοχείο, αερογραμμή ή πρόγραμμα πιστωτικών καρτών για να καλύψετε τα εισιτήρια ανελκυστήρα σας, ένας άλλος τρόπος για να αποθηκεύσετε είναι μέσω Liftopia, μια πλατφόρμα εισιτηρίων ανελκυστήρα που προσφέρει συνεχώς νέες προσφορές σε περισσότερα από 250 θέρετρα σε όλη τη Βόρεια Αμερική.