Πώς να πάρετε μια άδεια γάμου της Γεωργίας

Μάθετε πώς να αποκτήσετε άδεια γάμου της Γεωργίας πριν από το γάμο σας.

Δυσκολία: Εύκολη

Χρόνος που απαιτείται: 1 ώρα

Εδώ είναι πώς

  1. Συγκεντρώστε δύο μορφές ταυτότητας για κάθε άτομο που επιθυμεί να αποκτήσει άδεια γάμου στη Γεωργία.
  2. Και τα δύο μέρη που παντρεύονται πρέπει να είναι παρόντες για να αποκτήσουν άδεια γάμου, οπότε αρπάξτε το σημαντικό σας άλλο και κατευθυνθείτε προς μια θέση του δικαστηρίου του δικαστηρίου σας. Βρείτε μια λίστα με τα Δικαστήρια της Γεωργίας για να λάβετε άδεια γάμου.

  1. Στο γραφείο Probate Court, να λάβετε το έντυπο της αίτησης και να το συμπληρώσετε. Σε αυτή τη φόρμα, θα ορίσετε αν θα αλλάξετε το όνομά σας μετά το γάμο.
  2. Πρέπει να πληρώσετε ένα τέλος άδειας γάμου, το οποίο ποικίλλει ανά κομητεία, αλλά είναι συνήθως περίπου 60 δολάρια. Εάν επιθυμείτε να λάβετε επιπλέον επικυρωμένα αντίγραφα της άδειας γάμου σας (χρήσιμα στη διαδικασία αλλαγής ονόματος), μπορείτε να πληρώσετε μια επιπλέον χρέωση και θα πρέπει επίσης να φέρετε ένα αυτοκόλλητο, σφραγισμένο φάκελο.
  3. Θα διατηρήσετε την κυριότητα της άδειας. Πρέπει να προσκομίσετε την άδεια στην τελετή γάμου ή συνέντευξής σας και να την υπογράψετε από τον υπάλληλό σας. Μόλις υπογραφεί, θα πρέπει να στείλετε την άδεια χρήσης πίσω στο κράτος της Γεωργίας για να πιστοποιηθεί.
  4. Μόλις το κράτος καταγράψει την ένωση, το επικυρωμένο αντίγραφο της άδειας γάμου της Γεωργίας θα σας αποσταλεί ταχυδρομικώς, μαζί με τυχόν επιπλέον αντίγραφα που ζητήσατε.

Συμβουλές

  1. Αν είστε κάτοικος της Γεωργίας, μπορείτε να πάρετε την άδειά σας σε οποιοδήποτε νομό.
  1. Εάν δεν είστε κάτοικος της Γεωργίας αλλά επιθυμείτε να παντρευτείτε στη Γεωργία, πρέπει να λάβετε την άδειά σας στο νομό όπου θα παντρευτείτε.
  2. Μπορείτε να πάρετε μια έκπτωση στις αμοιβές άδειας γάμου, συμπληρώνοντας μια ειδική τάξη προγεννητικής εκπαίδευσης. Οι απαιτήσεις ποικίλλουν ανά νομό.
  3. Αφήστε τουλάχιστον 1 ώρα για να συμπληρώσετε τα έντυπα και να περιμένετε να σας εξυπηρετηθούν στα γραφεία του Probate Court.

Ο, τι χρειάζεσαι