Δωρεάν Χριστούγεννα και Δραστηριότητες διακοπών γύρω από το Reno και τις σπινθήρες

Δωρεάν εκδηλώσεις Reno για οικογενειακές εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα και την εορταστική περίοδο

Δωρεάν Χριστούγεννα και δραστηριότητες διακοπών, εκδηλώσεις και παραστάσεις στο Ρίνο περιλαμβάνουν παραστάσεις Χριστουγέννων, συναυλίες μουσικής διακοπών, μουσεία, φώτα διακοπών, χριστουγεννιάτικη διασκέδαση στη βιβλιοθήκη και πολλά άλλα.

Δωρεάν Χριστούγεννα και εκδηλώσεις διακοπών, συναυλίες και παραστάσεις

Sparks Hometowne Χριστουγεννιάτικη γιορτή - 5 και 6 Δεκεμβρίου 2014. Η ετήσια Χριστουγεννιάτικη παρέλαση Sparks Hometowne, που αρχίζει το Σάββατο στις 13:00, θα ταξιδέψει ανατολικά προς τα δυτικά κατά μήκος της Βικτωριανής Λεωφόρου.

Οι παρέχοντες παρέλαση μπορούν να περιμένουν τον Σάντα σε jetksi, τους χιονάνθρωπους που τρώνε τα πλευρά και τους ξωτικούς που οδηγούν ένα γλυκό '65 Mustang. Ο χριστουγεννιάτικος φωτισμός Sparks Hometowne θα είναι την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου στις 6:30 μ.μ. Η τοποθεσία είναι η μεγάλη πλατεία στην πλατεία Βικτοριανού. Απολαύστε καρότσια και άλλες διασκέδαση.

Διασκέδαση διασκέδασης στη βιβλιοθήκη του County Washoe - Διάφορες ημερομηνίες τον Δεκέμβριο. Ελέγξτε το άρθρο μου και τον ιστότοπο της βιβλιοθήκης του Washoe County για ημερομηνίες και τοποθεσίες των εκδηλώσεων διακοπών και των δραστηριοτήτων όπως οι χρόνοι των Χριστουγέννων, οι επισκέψεις από το Santa, οι ελεύθερες ταινίες διακοπών και πολλά άλλα. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε (775) 327-8300.

Arte ala Carte: Έκθεση διακοπών - Έκθεση χειμερινής τέχνης της Sierra Watercolor και πώληση στο Μουσείο Μαΐου - μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου 2014. Αυτή η ελεύθερη έκθεση είναι μια επετειακή επετειακή εκδήλωση της Νεβάδα, με καλλιτέχνες που εμφανίζουν πρωτότυπες ακουαρέλες που απεικονίζουν την κληρονομιά της Νεβάδας. Η έκθεση είναι ανοιχτή κατά τις κανονικές ώρες του μουσείου (Τετάρτη έως Σάββατο, 10 π.μ. έως 4 μ.μ.).

Το Μουσείο Μαΐου βρίσκεται στο περιφερειακό πάρκο Rancho San Rafael του Reno.

Tuba Χριστουγεννιάτικη Συναυλία στο Μουσείο Μαΐου - 6 Δεκεμβρίου 2014. Ελάτε στο Μουσείο Wilbur D. May για την ετήσια Συναυλία Χριστουγέννων Tuba στις 3 μ.μ. Αυτή η ελεύθερη οικογενειακή εκδήλωση περιλαμβάνει κάλαντα παραθερισμένα σε αρμονία τεσσάρων μερών και εκτελούνται από τοπικούς κάμπιους , μπάριτον και παίκτες του ευφωνίου.

Πιείτε ζεστό κακάο και μπισκότα μηλίτη και νιφάδα. Το Μουσείο Μαΐου θα έχει εορταστικές διακοσμήσεις στην οθόνη και θα προσφέρει δωρεάν είσοδο όλη την ημέρα. Επιστρέψτε το επόμενο Σαββατοκύριακο για το Φεστιβάλ Gingerbread Holiday στο Μουσείο (βλ. Παρακάτω).

χέρια / ON! στα 2ο Σάββατο - 13 Δεκεμβρίου 2014. Αυτή η δωρεάν μηνιαία εκδήλωση στο Μουσείο Τέχνης της Νεβάδα διαθέτει καλλιτεχνικές δραστηριότητες για οικογένειες, καθώς και δωρεάν είσοδο σε όλα τα μουσειακά εκθέματα για όλους. Το θέμα για τον Δεκέμβριο είναι το "Μουσείο EL Cord School Open House". Για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε τι άλλο συμβαίνει στο εξαιρετικό μουσείο μας, ανατρέξτε στο "Εκδηλώσεις στο Μουσείο Τέχνης της Νεβάδας".

Holiday Gingerbread Festival στο Wilbur D. May Center - 13 Δεκεμβρίου 2014. Συμμετάσχετε στην οικογενειακή διασκέδαση και εισάγετε τον διαγωνισμό διακοπών Gingerbread House στο κέντρο May στο Rancho San Rafael Regional Park . Κορδέλες και βραβεία θα απονεμηθούν σε τέσσερις κατηγορίες. Η εκδήλωση περιλαμβάνει επίσης ζωντανές μουσικές παραστάσεις, τέχνες και χειροτεχνίες και δωρεάν είσοδο στο Μουσείο Μαΐου. Οι εισπράξεις από τον διαγωνισμό είναι προς όφελος του Wilbur D. May Arboretum and Botanical Garden. Αποκτήστε online φόρμες συμμετοχής ή σε αυτές τις τοποθεσίες: το Γραφείο Arboretum May και το Μουσείο Wilbur D. May, στις 1595 Ν. Sierra Street στο πάρκο Rancho San Rafael.

Το ποσό συμμετοχής είναι 10 δολάρια και τα έντυπα πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου. Οι κατοικίες μελόψωμο πρέπει να παραδοθούν στο Μουσείο Wilbur D. May μεταξύ 9 π.μ. και 10 π.μ. το Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου. Εκτός από την επίσημη κρίση, οι συμμετέχοντες μπορούν να ψηφίσουν για Βραβείο "People's Choice". Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 2 μ.μ. Το φεστιβάλ θα διαρκέσει από τις 12 το μεσημέρι έως τις 3 μ.μ. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε το (775) 785-5961.

"Home 4 The Holidays" Οδήγηση υιοθεσίας - μέσα από τις 4 Ιανουαρίου 2015. Η Νεβάδα Humane Society προσπαθεί να βρει σπίτια για 1.000 σκύλους και γάτες κατά τη διάρκεια του Home 4 The Holidays Pet Adoption Drive. Οι διακοπές είναι όλοι για την οικογένεια και τους φίλους. Αν αγαπάτε τα ζώα, αυτό περιλαμβάνει τα τετράποδα μέλη της οικογένειας. Τώρα, μέχρι τις 4 Ιανουαρίου, τα ενήλικα σκυλιά μπορούν να υιοθετηθούν μόνο για $ 25, ενήλικες γάτες ηλικίας κάτω των 3 ετών για $ 15, και γάτες άνω των 3 είναι δωρεάν.

Μαζί μπορούμε να σιγουρευτούμε ότι όλα τα άστεγα κατοικίδια ζώα στην κοινότητά μας είναι πραγματικά σπίτι για τις διακοπές! Ελάτε να συναντήσετε το νέο μέλος της οικογένειάς σας στο Nevada Humane Society , 2825 Longley Lane, Reno. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε (775) 856-2000.

Μπορείτε να συμμετάσχετε στη διασκέδαση παρακολουθώντας αυτές τις εκδηλώσεις διακοπών στη Humane Society της Νεβάδα ...

Τα φώτα του Tanea - Το μεγαλύτερο φως των Χριστουγέννων στο Reno - 29 Νοεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2014. Η νότια περιφέρεια του Reno στο κέντρο του 16180 Tanea Drive φιλοξενεί ένα μεγάλο φεστιβάλ φεστιβάλ διακοπών με πλήρη συγχρονισμένη μουσική. Τα φώτα της Tanea συλλέγουν μη φθαρτά είδη διατροφής για το πρόγραμμα εξωραϊσμού του Evelyn Mount, και δωρεές σε μετρητά και επαναχρησιμοποιήσιμα ρούχα για τους φίλους της σκλήρυνσης κατά πλάκας. Τα φώτα είναι αναμμένα και η μουσική παίζει τις Κυριακές μέχρι τις Πέμπτες από τις 17:00 έως τις 22:00 και τις Παρασκευές και τα Σάββατα από τις 17:00 έως τις 23:00. Αυτό είναι ένα πολύ δημοφιλές γεγονός - παρακαλούμε να διαβάσετε και να ακολουθήσετε τους κανόνες ώστε όλοι να έχουν καλό χρόνο.

Εργαστήριο τέχνης αγγέλων από την Sierra Watercolor Society - 13 Δεκεμβρίου 2014, 9:30 π.μ. έως 11:30 π.μ. Τα παιδιά μπορούν να κάνουν το δικό τους δώρο διακοπών με ζωγραφική ακουαρέλας. Αυτό το ελεύθερο εργαστήριο ακουαρέλας έχει περιορισμένη εγγραφή και περιλαμβάνει όλες τις προμήθειες και τις οδηγίες μικρής ομάδας. Κρατήσεις απαιτείται - καλέστε (775) 785-5961 για να εγγραφείτε.

Κέντρο Επισκεπτών Galena Creek - Twisted Christmas Tree - Υπογραφή βιβλίων - 4 Δεκεμβρίου 2014, 2 μ.μ. έως 3 μ.μ. Πρόκειται για ένα παιδικό βιβλίο εμπνευσμένο για όλες τις ηλικίες, για ένα δέντρο που ονομάζεται Τσάρλι, του οποίου η εμφάνιση άλλαξε μετά από μια τεράστια ανέμου. Αυτό το βιβλίο βοηθά να διδάξει ότι είναι εντάξει να είμαι διαφορετικός. Ήταν εμπνευσμένο από ένα ζευγάρι που πραγματικά επιλέγει τα περίεργα δέντρα να ευλογούν το σπίτι τους κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων. Ενώ παρακολουθείτε την εκδήλωση, μπορείτε να κάνετε κάποια ψώνια τελευταίας στιγμής στο Galena Creek Store. Οι χειμερινές ώρες είναι από Παρασκευή έως Κυριακή, 9 π.μ. έως 4 μ.μ. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε (775) 674-5499.

"Joy to the World" Η συναυλία των Χριστουγέννων Reno Pops - 12 Δεκεμβρίου 2014. Καλωσορίσατε την εποχή με τα κλασικά των διακοπών και τα αγαπημένα της οικογένειας όπως τα "Λευκά Χριστούγεννα", "Silent Night", "Ode to Joy" του Beethoven, "Overture Festival Hanukkah , "γνωστές μελωδίες της Carmen Dragon και κλασικά από τον Leroy Anderson. Ακούστε τους ήχους της Χορωδίας χεριών Tintabulations, των Kύριδων Πνευμάτων Ladies Septet και άλλων σολιστών. Το βράδυ ολοκληρώνεται με ένα δημοφιλές τραγούδι για όλη την οικογένεια. Η συναυλία αρχίζει στις 7:30 μ.μ. και θα βρίσκεται στην εκκλησία The Rock, 4950 Vista Boulevard στις Sparks. Η είσοδος είναι δωρεάν, οι δωρεές είναι ευπρόσδεκτες. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε (775) 673-1234.

Δωρεάν Χριστουγεννιάτικα Γεγονότα στην Πόλη της Βιρτζίνια, στην Κάρσον Σίτι, στη Λίμνη Ταχο

Silver Festival και Snowflakes Φεστιβάλ Φώτων στο Carson City - 5 Δεκεμβρίου 2014. Η εκδήλωση είναι Παρασκευή από τις 5:30 μ.μ. έως 6:30 μ.μ. Οι γιορτές της νύχτας ξεκινούν στα βήματα του Καπιτώλιου με το κρατικό δέντρο, ένα πευκοδάσος, που φωτίζεται , καθώς και φώτα κατά μήκος της οδού Carson Street. Συμμετάσχετε στην πομπή με την Santa, την κ. Claus, τις φωνές του Ensemble Singers Singles Students Music του 5ου Βαθμού και την Χορωδία Επιμελητηρίου Carson High School. Χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ειδική παγοδρομία στο παγοδρόμιο του Arlington Square (δωρεάν για παιδιά κάτω των 12 ετών), άφιξη του Santa σε μηχανή πυρκαγιάς Seagrave του 1927 και πομπή στον φωτισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου Carson City. Τα τρόφιμα και τα ποτά θα είναι διαθέσιμα από το Carson City Elks, το Downtown Business Association και το Empty Bowls Project. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε (775) 882-1565.

Χριστούγεννα στο Comstock - 6 Δεκεμβρίου 2014. Τα Χριστούγεννα στο Comstock είναι μια σειρά εκδηλώσεων (κυρίως φιλικών προς την οικογένεια) που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου στην πόλη Βιρτζίνια. Η εκδήλωση υπογραφής είναι η Χριστουγεννιάτικη παρέλαση των φώτων στις 5 μ.μ .. Άλλα αξιοθέατα περιλαμβάνουν τις επισκέψεις από το πατέρα των Χριστουγέννων, μια έκθεση βιοτεχνίας, περιπλάνηση καρόλες, και τα χριστουγεννιάτικα τρένα στο σιδηρόδρομο Virginia & Truckee. Μπορείτε να πάρετε τις πιθανότητές σας να φτάσετε στο πλοίο ή να αγοράσετε εισιτήρια προόδου online. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε (775) 847-4386.

Φεστιβάλ δέντρων & φώτων - 3 - 7 Δεκεμβρίου 2014. Αυτό το φιλικό προς την οικογένεια φεστιβάλ προσφέρει κάτι για όλους - διακοσμημένα με δέντρα δέντρα, σχολικά δέντρα, στεφάνια, πλήρες κατάστημα δώρων, παιδική περιοχή, εμπειρία Polar Express και κοινοτική σκηνή με τους τοπικούς διασκεδαστές να εκτελούν. Θα απολαύσετε επίσης μια επίσκεψη με τον Άγιο Βασίλη. Το φεστιβάλ θα βρίσκεται στο συνεδριακό κέντρο Lake Tahoe του Harrah στο South Lake Tahoe / Stateline. Υπάρχουν πολλές επιλογές εισιτηρίων, οι οποίες μπορούν να αγοραστούν στο διαδίκτυο. Οι παροχές ωφελούνται από την κοινοτική κλινική Barton. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε (530) 543-5614.