Το φως του φεγγαριού και η μουσική, Η μαγεία της παραλίας του Χόλιγουντ

Δωρεάν διασκέδαση πέντε νύχτες την εβδομάδα

Δεν είναι περίεργο το Travel & Leisure που ονομάζεται Χόλιγουντ, Φλόριντα Broadwalk "Ένα από τα καλύτερα Beachwalks Beach της Αμερικής" το 2010. Η πλακόστρωτη πλακόστρωτη διάβαση 2,5 μιλίων είναι επενδεδυμένη με πάρκα, art deco hotels, υπαίθριες καφετέριες που σερβίρουν διεθνή κουζίνα και τουριστικά καταστήματα που πωλούν beachwear και αναμνηστικά. Άνθρωποι από όλο τον κόσμο έρχονται εδώ για να κολυμπήσουν στον Ατλαντικό, να τεντώσουν την άμμο και να μαυρίσουν στον ήλιο της Φλώριδας.

Και αυτό δεν είναι όλα. Το άλλο Χόλιγουντ - όπως στην Καλιφόρνια - αρέσει να κινηματογραφεί ταινίες και εδώ. Body Heat , Bart πήρε ένα δωμάτιο και αρκετές ταινίες Bollywood έχουν πυροβοληθεί κατά μήκος αυτής της παραλίας. Πιο πρόσφατα, η ταινία του Tom Cruise, Rock of Ages , με πρωταγωνιστή τον Julianne Hough και τον Alec Baldwin, γυρίστηκε εδώ και στο Fort Lauderdale.

Δεκαετίες ζωντανής μουσικής

Ένα από τα κορυφαία αξιοθέατα της παραλίας παραμένει το πολύτιμο Bandshell στη Johnson Street, το οποίο αποτελεί ορόσημο από το 1966. Ο καλοκαιρινός καιρός όλο το χρόνο καθιστά το ιδανικό σημείο για αυτό το υπαίθριο θέατρο, επειδή δεν έχει σημασία πόσο υψηλή είναι η θερμοκρασία Πάντα υπάρχει ένα ωραίο αεράκι στην παραλία. Για περισσότερα από 15 χρόνια, το θέατρο έρχεται στη ζωή πέντε νύχτες την εβδομάδα, με ελεύθερες ζωντανές μουσικές παραστάσεις. Από την τζαζ και το μεγάλο συγκρότημα μέχρι τα oldies και την country music, το πρόγραμμα που ονομάζεται "Dancing Under the Stars" έχει έναν ήχο που ταιριάζει σε κάθε γούστο.

"Οι πιο δημοφιλείς συναυλίες μας αντλούν πλήθος από περισσότερους από 1.200 ανθρώπους, πολλοί από τους οποίους αγαπούν να χορεύουν", εξήγησε ο John Gronvold, Τεχνικός Συντονιστής του Τμήματος Πάρκων, Αναψυχής και Πολιτιστικών Τεχνών του Χόλιγουντ.

"Όσο δεν βρέχει στις 7:30 όταν είναι ώρα για να αρχίσει η μουσική, η εκπομπή συνεχίζεται και οι άνθρωποι εμφανίζονται".

Η πόλη βασίζεται στη βάση δεδομένων της για να επιλέξει τις μπάντες που εκτελούν και πολλές φορές επιστρέφουν και πάλι γιατί οι άνθρωποι του Χόλιγουντ τους ζητούν συγκεκριμένα. "Εκτός από τα κανονικά μας συγκροτήματα, επιτρέπουμε σε νέα μπάντα να υποβάλλουν demos.

Αν μας αρέσει αυτό που ακούμε και πιστεύουμε ότι οι πελάτες μας θα το απολαύσουν, θα τους δοκιμάσουμε », δήλωσε ο Gronvold.

Βελτιώσεις σε εξέλιξη

Το Hollywood Beach έχει υποστεί σημαντική αναζωογόνηση, και υπάρχουν πολλά ακόμα. Δίπλα στο Bandshell, έχουν εκκαθαριστεί πέντε στρέμματα και βρίσκεται σε εξέλιξη ένα σχέδιο για την κατασκευή του πολυτελούς θέρετρου Margaritaville Resort σε αυτό το site. Ο Raelin Storey, Διευθυντής Δημοσίων Υποθέσεων του Χόλιγουντ, δήλωσε: "Ένα πλήρες facelift του Bandshell σχεδιάζεται σε συνδυασμό με το Margaritaville. Θέλουμε ακόμα να διατηρήσουμε τη γοητεία του θεάτρου, αλλά προσβλέπουμε σε εκτεταμένα καθίσματα, υπερσύγχρονο φωτισμό και ακουστική και, φυσικά, την ενημέρωση της εμφάνισής του. "

Οι συναυλίες γίνονται δυνατές με χρηματοδότηση από την πόλη, μέσω των κοινοτικών δραστηριοτήτων αναζωογόνησης και της γενναιοδωρίας των εταιρικών χορηγών. Όσο υπάρχει χρηματοδότηση, θα υπάρχουν δωρεάν συναυλίες. "Το Bandshell είναι μέρος του ιστού της Hollywood Beach", εξήγησε ο Storey. "Κάθε εβδομάδα, οι άνθρωποι κάνουν σχέδια με βάση τις ομάδες που εκτελούν, επειδή δεν θέλουν να χάσουν ένα κτύπημα."

Εαν πας

Hollywood Beach Theatre , 101 Johnson Street, Χόλιγουντ, Φλόριντα
Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο
7:30 μ.μ. - 9 μ.μ.

Δευτέρα νύχτες - Χορός, μεγάλη μπάντα, μουσική ταλάντευσης
Τρίτη Νύχτες - Σόλο, μικρότερα συγκροτήματα
Τετάρτη Νύχτες - Μεγαλύτερες μπάντες, μεγαλύτερα πλήθη
Παρασκευή Νύχτες - Τζαζ, Διεθνής μουσική
Σάββατο νύχτες - Bandstand, αισιόδοξη, rock and roll μουσική