Κίνδυνοι για την υγεία και την ασφάλεια στο Πουέρτο Ρίκο

Σε γενικές γραμμές, το Πουέρτο Ρίκο είναι ένας ασφαλής προορισμός. Εκατομμύρια τουρίστες επισκέπτονται τις ακτές της κάθε χρόνο χωρίς περιστατικό. Φυσικά, ο Σαν Χουάν φέρει τους εγγενείς κινδύνους των περισσότερων μεγάλων αστικών εξάπλωσης στην Καραϊβική (και σχεδόν παντού αλλού). Και υπάρχουν βασικές συμβουλές ασφάλειας που κάθε ταξιδιώτης θα πρέπει να εξετάσει όταν περπατούν τα πόδια πέρα ​​από τα σύνορά τους, ακόμα κι αν πηγαίνουν κάπου που είναι ακόμα αρκετά sorta μέσα στα σύνορά τους.

Ακόμα, πολλοί τουρίστες θέλουν να είναι πλήρως ενημερωμένοι για τους κινδύνους του ταξιδιού σε έναν εξωτικό προορισμό. Και ενώ πρόκειται να καλύψω τα βασικά εδώ, δεν θέλω να προκαλέσει υπερβολικό πανικό. Ορισμένοι κίνδυνοι, όπως ο πυρετός του δάγκειου πυρετού και οι τυφώνες, είναι σπάνιοι και εποχιακοί και επηρεάζουν όχι μόνο το Πουέρτο Ρίκο αλλά ολόκληρη την περιοχή. Για την καταγραφή, ήμουν στο νησί κατά τη διάρκεια της εποχής των τυφώνων και κατά τη διάρκεια μιας φονιάς του δάγκειου πυρετού, και τα πράγματα ήταν chugging κατά μήκος αρκετά κανονικά.

Η καλύτερη συμβουλή που μπορεί να δοθεί στον κουρασμένο ταξιδιώτη είναι να ελέγξει τη χρήσιμη ιστοσελίδα του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων σχετικά με τις πληροφορίες για την υγεία των ταξιδιωτών στο νησί. Τούτου λεχθέντος, εδώ είναι μια επισκόπηση των βασικών κινδύνων για την υγεία και την ασφάλεια που μπορεί να επηρεάσει το Πουέρτο Ρίκο.